C'te re moj? Ajo me Bencin eshte training kit, bluza e stervitjes dmth. Kto te dyja jane Bluza e pare (Ajo e sotshmja) edhe e kam me Klosen edhe ajo kuqezi e dyta e kam marr me kapitenin.![]()
C'te re moj? Ajo me Bencin eshte training kit, bluza e stervitjes dmth. Kto te dyja jane Bluza e pare (Ajo e sotshmja) edhe e kam me Klosen edhe ajo kuqezi e dyta e kam marr me kapitenin.![]()
me erdhi keq qe nuk lujti LATO
![]()
XHUXHU me polonine po ngrefeni.
zerin ja kam lon kastriot hysit
na kan tra capin sot buriat,si me fitu europianin![]()
Edhe ne 2006 te njejten gje kam thene. Qe kur kane filluar te bejne loje sulmuse ne 2006 me kane pelqyer.
Megjithate po dolem dot nga grupi dhe ne (se s'kam shume shpresa) dhe po na dolet para, prape se prape futbolli juaj do duket amator para atij tonit
ps. Kam qef ti merrni njehere para ata Portugezet qe binin si birila dje. Nga ajo ane ju heq kapelen, asnjeri s'binte kot ne fushe, ka lezet te shofesh loje.
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Cuni se di ti qe ky nenforum eshte rreptesisht pepino free?
Diljani njehere mbare Hollandes pastaj hajde dhe hidhni helmin ketu te sofra jone![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius me ofendove rende qe me quajte pepino.maska ime eshte 'Oranje' per nje arsye ...
Pastaj keto ishin lavderime ... Helmin do ta shofesh po u ndeshet me ne ... (hollanden)![]()
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Po dhe ti, sikur s'mjafton avatari i cunit
Hollandezet mire do bejne t'ua nxjerrin pizzen nga hunda pizzaxhinjeve, per qejfin tone dhe per hall te tyre
PS: Bayo, te thashe qe me vjen kete jave ajo kuq e zi, por me pelqeu bluza e stervitjes, edhe benci, edhe tre yjet, tri-koloret, c'te duhet tjeter lol.
Forca Gjermania nga tifozi i vjeter i saj.![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt