Close

Rezultati i Sondazhit: Cili mendoni se do jete fituesi i ketij derbi ?

Votues
37. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Interi

17 45.95%
  • Dalin Barazim

2 5.41%
  • Fiton Milani

18 48.65%
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 73
    i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944

Milanist

-----------------------------------

Interi fitoi me meritė ndeshjen me Milanin. Nė kėtė periudhė Milani ėshtė shumė larg nga mentaliteti i dikurshėm. Lojtarėt ishin shumė tė shpėrqendruar dhe bėnin gabime elementare. Dukej sikur e kishin marrė jo seriozisht ndeshjen.

E vetmja gjė qė doja tė nėnvizoja ishte situata e krijuar mbas golit tė Ronaldos. Stadiumi ishte plot me tifoza tė Interit dhe u krijua njė atmosferė sikur ishin nė vaki ...

-----------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Ky Cruzi shume i forte. Une si tifoz i Barces, gjithmone kam dashur qe ta shoh tek Barca Cruzin, por njehere nuk u interesua njeri per ta marė. Ne shumė lojra ky ben kthesa totale. Ka teknik te perkryer dhe vizion per lojen. Ai e fundosi Milanin me dy golat qe ishin meritė e tij. Edhe Ibrahimoviē nuk duhet harruar edhe pse nuk duket aq ne forme keto jave. Megjithate, mbetet sulmuesi me i mirė nė Seia A.
    we will rock you

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ibrahimovicit i dhimbte kurrizi gjith lojen e pare. Crespo tek intervista thote qe un u befasova qe me nxorren nga loja sepse prisja te dilte Ibrahimovici. Sic thane masazhatoret duket se kane bere nje pune te perkryer gjate pushimit qe e sollen ne vete per te mbajtur lojen e dyte. Plus qe Ibra mbeti duke luajtur cdo ndeshje. Nese e verejte mire, me Figon plasi debati disa here, sepse Figo i pasonte topin ai rrutulloheshe verdalle, jo me venu lojen(nuk eshte stili i tij), por qe te fitonte kohe per veten e vet.

Nesje, javes tjeter ka ca ndeshje interesante, te shofim.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

1 pike humbem

Ishim para fillimit te ndeshjes 5 pike pas vendit te katert tani jemi 6 pike.
    Ronaldo ja u beri nje gol.
    Seria A e kini te marre nuk e kuptoj kete eksitim te madh per fitoren ne derbi.

Pse vazhdoni te mateni me MILANIN kur Milani ka nje skuader te dobet. matni piket nga Roma dhe nga Lacio. Po e dini qe deri tani Milani ja u ka futur dhe prandaj thoni 33 pike para Milanit.

SUKSESE per fitoren Interista.

FORZA MILAN
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Boll me ekipe A dhe B

Citim Postuar mė parė nga Genesis
    ....
    *Inter B = Milan. Shikoni mire sa lojtare keni nga ne ekip leshi. Gjithmone me skartimet e Interit e beni ekipin. Si nuk ju vje pak zorr nga vetja i her. Ju qofshit.
    Para ca kohesh theshe qe INTERI lot me gjithe fuqine ne cdo ndeshje mos na trego ekipe A dhe B tani. Sic ka demtime Interi ka dhe Milani demtime; pastaj objektivat skuadrat i kane te ndryshme.

Une nje gje nuk kuptoj: Pse ju intersitat nuk e pranoni fitoren e SERIA A qe tani? Nga kush kini frike? Mire gazetat dhe forumet qe thone INTERI nuk e ka fituar akoma Seria A se ne fund te fundit ate pune kane po JU PSE NUK BESONI????
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Ne ka gje qe nuk duroj dot ai eshte futbolli italian. Po qellon qe Interi eshte skuadra ime e zemres ( jo pa arsye pasi si tifoz i cmen i gjermaneve dihet se do me beje shpirti per nje ekip ku ne fillim te viteve 90-te kane luajtur yjet qe nxorren Gjermanine Kampion Bote) dhe mu zgjat jeta kur grisen keta pocaqinjte e Milanit. Pffff ekip mortjesh qe me gjithe ato skandale lojrash dhe albitrash te blere kane dhe surrat te ngrene koken dhe te pretendojne.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Interi e meritoi fitoren se pati shum shum loje me te mire se sa Milani

urime o interista
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Citim Postuar mė parė nga KUSi
    Interi e meritoi fitoren se pati shum shum loje me te mire se sa Milani

urime o interista
    LoooL E ke shikuar lojen ti?

Kush ka luajtur me mire?

E ke pare Inter Nuk ka kaluar Mesin e fushes, Milan i ka ndejt vetem ne 30 metra portierit 16m. Po rri mos fol shum se spo dishe sen.
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga HoteL-MadriD
    LoooL E ke shikuar lojen ti?

Kush ka luajtur me mire?

E ke pare Inter Nuk ka kaluar Mesin e fushes, Milan i ka ndejt vetem ne 30 metra portierit 16m. Po rri mos fol shum se spo dishe sen.
    lol tregon edhe rezulltati vet se kush ka qen me i mire
    lojen e kam shiquar edhe ate me ka kenqur shpirtin Ibrahimovic
    kjo qe flet ti mund te thuhet per pjesen e pare kurse ne pjesen e dyte e di edhe ti vet se me siguri e ke par lojen
    edhe pse nuk jam interis po at dit ma kan bo qefin

FORZA JUVE
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Urime Interistave per fitoren, e merituan!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •