Pasiqe jam Pellazgo-Ylliro-Shqiptar vuaj edhe une nga ajo "smundja" tipike Shqiptare me emrin "Unëdhepikë-kekushtjetër" dhe pasiqe vuaj edhe une nga kjo "smundje" mundohem çdo dite te sheroj vetveten, dhe per kete arsye po zbres nga kjo shkalla e lart e krenarise se tepert te Shqiptarve (Shqiptaret kan krenari te tepert veq mes veti se me te huajt jo), do ta pranoj haptas dhe do te them drejt qe nuk e di se a kan bartur edhe Geget fustanela a jo.Postuar më parë nga Darius
Eshte e mundur Darius, por kjo duhet te jete para kohes se Edith Durhamit, pasiqe nuk mbahet ne mend tek ne Geget ose me mire te them qe nuk mbahet ne mend tek ne Geget ne rrethinen time, eshte e mundur qe Fustanela dhe Tirqit kan qene te të gjith Shqiptaret veshje verore dhe dimrore, ndoshta, sepse une nuk e di dhe nuk ma mer mendja qe ne Shqiptaret i kemi huazuar Tirqit nga dikush.
Mirpo kjo nuk argumenton asgje lidhje me pyetjen e Styxit, se popujt e vjeter nuk kan qene klube futbollistike te dallohen me ndrresa te ndryshme, ju lutem .
Krijoni Kontakt