Postuar më parë nga Styx
Hyllus eshte djali i Herakliut dhe jo i Agimius. Ky i fundit eshte djali i Dorus dhe ky djali i Hellenit, ky djali i Deukalionit qe kishte baba Prometeun qe rridhte nga Titanet (Iapetus dhe Asia ose Klymena). Nga e njejta prejardhje ishte edhe Atlasi (vellai i Prometeut) qe si trashgimtare la vetem vajza, e jo djem, nder te tjerat edhe Elektren qe nga mardhenia me Zeusin lindi Dardanin. Pra ne qofte se flitet qe pellazget ishin akoma ne matriarkat atehere Dardani i bie te jete trashgimtari i Atlasit dhe nqs flitet per patriarkat Dardani i bie te jete trashgimtari i Zeusit. Te thuash qe Agimius eshte sinonim me Dardanin eshte paksa marrezi sepse Agimiusi rrjedh nga Prometeu. . . keshtu qe eja nder veti se ke lajthitur. Hyllus perfitoi 1/3 e pasurise se Agimius si pjese te marveshjes me Herakliun per ta ndihmuar ne luften kundra Lapitheve dhe jo se ishte djali i tij.
Kjo per postimin qe pretendoje se kishe bere te sakte dhe ne te vertete nuk duhet te te ktheja pergjigje sepse je megjithmend per te ardhur keq....
hej nqs te djeg .... ajo s'eshte puna ime , une thejsht po replikoja me Baptist per perhapjen e "dylberizmit" ne Heladen antike... gjenitale s'kam permendur ndonjehere, ndoshta ndonje zone erogjene por kjo s'perben krim.cituar nga Styx
Tanhaus2007: kur t'ju mundoje deshira e papermbajtur te gjetur dylbere, e genesisa, kini parasysh se shumica nga ne, nuk perdorim organet gjenitale per te menduar dhe njohur kolegun. Ne kete apo cdo sens qe te tundon, shqiptari nuk matet me shqiptarin, sic nuk mbytet uji nga uji.
Krijoni Kontakt