Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Tema: Ky jam unė

i/e regjistruar Maska e ANNUIT COEPTIS
    Anėtarėsuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110

Ky jam unė

Me pak fjale, por shume domethenese, do desha qe edhe une te prezantohem ne forum...
    Jam student, se shpejti filloj programin master ketu ku jetoj, ne degen ADMINISTRIM BIZNESI.
    kam lindur ne durres.
    Banoj ne tirane
    Dhe jam shume shqiptar...
    kam shume hobi por mbi te gjitha historine, politiken dhe makinat...(keto te fundit i here...)
    Kam nje ves te keq, kisha dy por duhanin kam nje muaj qe e kam lene , te debatoj dhe te shtroj mendimet e mia me force. Nuk kam qef kur te tjeret ofendojne ne debat, dhe sidomos kur e bejne kete nga nje site ne internet sic eshte FORUMISHQIPTAR.
    Me forumin sic e shoh do kaloj shume kohe. Shpresoj tju njoh ne menyre konstruktive te gjithe prej jush...
    LEK SHENDET DHE SHUME EURO....
    .......NOVUS ORDO SECLORUM........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Mir se erdhe ne F/Sh kalofsh sa me bukur
    #VamosArgentina

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Mire se erdhe edhe ja kalofsh sa me mire ne Forum.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    tju njoh ne menyre konstruktive
    tani kur thua keshtu cfare saktesisht ke ne mendje??
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Mire se Erdhe.Kalofsh me mire midis nesh.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga ANNUIT COEPTIS

kam shume hobi por mbi te gjitha historine, politiken ....
    mir se erdhe , qfar domethenie ka niku i juaj historik apo politik ? edhe mu me pelqen shum Historia nese nuk e dim Historin nuk dim asgje dhe do rrojmź kotź.

mirse erdhe
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anėtarėsuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    FALEMINDERIT TE GJITHEVE PER MIKPRITJEN.
    Ne menyre konstruktive ia kam lene forumistave ta zberthejne, por gjithmone nje zberthem konstruktivbej shaka!
    Sic edhe kam shkruar, une jam shume i apasionur pas historise. MUnd te kaloj ore te tere para librave pa u merzitur qofte edhe me detaje pa interes.
    Tani Annuit Coeptis eshte ne prej 2 SIMBOLEVE MASONE
    eshte marre prej nje veper te lashte te virgjilit dhe do te thote "He favours our undertakings'.
    Kam pasur fatin te studioj ne Prage, nje nga qendrat boterore te esoterismit dhe fakte te tilla qe mung te gjenden kudo ne arkitekturen dhe kulturen e ketushme me kane lene gjithmone gojehapur.
    Ne qofte se doni te dini me teper, do isha i lumtur tjua trgoja.

Mireserdhe !

Te jam pergjigjur qe me pare se me terhoqi vemendjen menjehere nick juaji (pa llogaritur avataret tek profili dhe tek fotoja personale).
    E di qe nuk sjell dot Rend Te Ri te Koherave po te pakten fryme komunikimi dhe debati jo konfliktual me anetaret, kete e ke ne dore ta besh.

Pra edhe njehere mireserdhe (qofsh Mason, Freemason apo thjeshte i apasionuar mbas simbolikes dhe tifoz i shoqerive sekrete).

Anėtarėsuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Mireserdhe !

Te jam pergjigjur qe me pare se me terhoqi vemendjen menjehere nick juaji (pa llogaritur avataret tek profili dhe tek fotoja personale).
    E di qe nuk sjell dot Rend Te Ri te Koherave po te pakten fryme komunikimi dhe debati jo konfliktual me anetaret, kete e ke ne dore ta besh.

Pra edhe njehere mireserdhe (qofsh Mason, Freemason apo thjeshte i apasionuar mbas simbolikes dhe tifoz i shoqerive sekrete).
    Thanx darius!
    E vleresoj punen tuaj te forumi!
    Kam pasur rastin te vizitoj nje here nje llozhe masone dhe te betohem qe nuk jane fare sekrete, jane njerez te tjeshte.Te pakten ashtu me jane dukur...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Edhe une e kam vizituar por je ne lozhe te vertet edhe pse mu ka ep rasti por para ekranit me nji debat me se miri e kuptova me mirź me ndihmen e punes se gazetarvet ..verry interesant ....por kam qef me qenź e lirź ....shkurt popullź asgje tjeter , i respektoj idet e tjervet ...
    ndoshta na meson diqka
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •