Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 169
    Ata thon : Jemi me sërbin.

Ju thoni, jo ! Ata po genjejn sepse jan me neve !

Vitin kur u bombardua Serbia, Ariel Sharoni ishte ne pushtet, dhe ne ate kohe, ishte deklaruar kundër bombardimëve të NATO-s në Serbi.

Un ne te gjitha rastet jan pro-kauzës palestineze dhe kunder shtetit kriminal cionist, na njohen apo s'na njohen, ky eshte dhe do te mbetet qendrimi im si musliman shqiptar qe jam !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2010
    Postime
    31
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Si mendon ti vazhdo perkrahe palestinen, dhe Izraeli menjeher te nje, dhe qfar, kjo qe postove nuk eshte asgje tjeter veq deshtim i diplomacive Kosovare .

Dhe mos harro se shum nga ata qe dhan urdher per te bombarduar beogradin ishin hebrej.
    Cili, na qenka,ai hebre??

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    wesli clark, xhimi shia, madlin ollbrajt, eduard lutwak..... u lodha tuj shkru....
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Izraeli heq vizat Sërbisë dhe refuzon ta njeh Kosovën !

po pse qenkan te lidhura keto dy gjera?
    izraeli i ka hequr vizat edhe shqiperise. sa vende arabe e kane bere nje gje te tille???
    mos hapni tema tendencioze kot!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2010
    Postime
    31
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin
    wesli clark, xhimi shia, madlin ollbrajt, eduard lutwak..... u lodha tuj shkru....

Keta, zoterinjte dhe zonja kane dhene kontribut te pa-kontestuar.Por Luften dhe lejen per bombat e dhane:- BiLL Klinton, Toni Bler, Schroder, Zhak Shirak Havier Solana , ky ishte kombinimi i atyre qe i shtypen BUTONIN,per te cliruar Kosoven. Asnjeri nga keta nuk eshte hebre. Ata qe ju permendni kane qene te kyqur ne kete proces por vendimet per veprime ushtarake i dhane keta qe une permenda.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

mafiawarz

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Logjik he bac, Izraeli nuk njeh pavarsin e Kosoves per shkak te palestines ket e din te gjith shum mir, me thuaj qfar na ndihmoj palestina apo pakistani apo arabia gjat luftes, qe jeni disa ketu qe jepni shpirt per to ??

A thua do te hapet tema e njejt kur edhe ne Amerik dhe Europe do te levizin shlir shkijet??, do i emeroni tradhtare edhe keto ? lol

kjo dhe refuzon ta njeh Kosovën ! nuk eshte askund ne ket deklarat, prandaj meriton te editohet titulli i temes, ky ket e ka shtuar vetem per te nxit urrejtie ndaj Izraelit.
    izraeli pasi nuk e njhe kosoven te pakten te naj hjek vizat na e kemi mik edhe diqka edhe amerika dotja hej vizat serbis por kosoves kurr se pse amerika i don dhe iqmon n jerzit qe din te kerkojn te drejtat e tyre e nuk idon popujt qe perkulen dhe vajtojn siq jemi ne shqiptaret amrika shqiptaret i ka ne grusht kurse serbet dote mundohet ti fus ne grusht me kso gjera

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ata thon : Jemi me sërbin.

Ju thoni, jo ! Ata po genjejn sepse jan me neve !

Vitin kur u bombardua Serbia, Ariel Sharoni ishte ne pushtet, dhe ne ate kohe, ishte deklaruar kundër bombardimëve të NATO-s në Serbi.

Un ne te gjitha rastet jan pro-kauzës palestineze dhe kunder shtetit kriminal cionist, na njohen apo s'na njohen, ky eshte dhe do te mbetet qendrimi im si musliman shqiptar qe jam !
    Ketu qendron problemi , nuk te rruhet fare ty e njofti apo nuk e njofti Kosoven ket vetem e perdorni per propagand, problemi kryesor qendron aty ku e ke cekur edhe ti vet.

Eshte per shkak te imbecileve si puna jote qe ndodhin keto gjera. Se ca pune ke ti si shqiptar me palestinezet, vetem ti e di dhe arabofilet e tjere si puna jote e dine.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Gjeta ket video e shikova ca dhe mu duk shume interesant ,
    Boycott Israel nese mundeni

Prandaj populli yn, me mire te shikoj mundesit si ti ndreq punet diplomatike, me ket shtet ne fuqi sesa te jet me at terroristo-hashkali, kjo te pakten i takon interesit perparimtar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 28-09-2010 më 22:11

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Që izraeli eshte armik i Shqiptarëve, kjo eshte e ditur.

Izraeli e mbështet Serbinë
    Ministri i Jashtëm izraelit, Avigdor Lieberman, ka deklaruar në Beograd se vendi i tij nuk e njeh pavarësinë e Kosovës. Për këtë qëndrim, ai ka marrë falënderime nga presidenti serb, Boris Tadic dhe ministri Vuk Jeremic

Nga Express

Presidenti serb, Boris Tadic, e ka falënderuar Izraelin për përkrahjen që i ka dhënë Serbisë në procesin e integrimit europian dhe si dhe për përkrahjen parimore “për ruajtjen e integritetit territorial dhe sovranitetit serb”.

“E çmoj shumë faktin që Izraeli përkrah integritetin territorial dhe sovranitetin e Serbisë dhe që nuk e njeh pavarësinë e njëanshme dhe të paligjshme të Kosovës”, ka thënë Tadic, pas takimit me ministrin e Jashtëm izraelit, Avigdor Lieberman, i cili të mërkurën ka qëndruar për një vizitë zyrtare në Beograd.

Lieberman është takuar edhe me shefin e diplomacisë serbe, Vuk Jeremic. Duke folur rreth Kosovës, dy ministrat kanë vlerësuar se vetëm një proces i ri negociator mes Beogradit dhe Prishtinës mund të sjellë te zgjidhja stabile dhe afatgjatë për statusin e Kosovës, kanë shkruar mediat serbe.

“Izraeli nuk e njeh shpalljen e njëanshme të pavarësisë së Kosovës dhe ne këtë e çmojmë shumë, duke marrë parasysh presionet që ka Izraeli për ta bërë këtë”, ka thënë Jeremic, në një konferencë të përbashkët shtypi me homologun e tij izraelit.

I pyetur se a po ushtrohet presion mbi Izraelin që ta njohë Kosovën, Lieberman ka thënë se vendi i tij “prej vitit 1948 është nën presion prandaj është mësuar me këtë”.

Gjatë vizitës së djeshme në kryeqytetin serb, Lieberman dhe Jeremic kanë nënshkruar një marrëveshje për heqje të vizave mes dy vendeve.

Shefi i diplomacisë izraelite të martën ka qëndruar edhe në Zagreb, ndërkaq të enjten do të vizitojë Podgoricën, në kuadër të një turi ballkanik.
    Do i bashkohesha menjëherë korrit islamik në forum sikur, mirë që nuk e kanë njofur akoma, por të themi një afat për pashallarët e OIC-së, të themi, në fund të vitit gjithë OIC-ja njef Kosovën, kam për të qenë avokati më i madh në forum për të drejtat e Arabëve, për kulturën Arabe(edhe atju ku ska do trilloj) etj. Mirëpo e vërteta është se OIC-ja është në dorën e Rusisë dhe kurrë nuk ka për ta njohur Kosovën sic po duket. Nuk di kush vret më shumë, fakti që garda e vjetër cifute në Amerikë orkestroi sulmet ndaj Serbisë, ka regjim të hapur vizash me Shqipërinë, dhe bën diplomaci me Serbinë, apo mosnjohja nga "vëllezërit" tanë muslimanë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •