Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    I tall hebet mbare e prape kush i tall me mire, se fundmi. me po kete info-mesazhier do e percillja mendimin tim per kete teme qe trasmeton nje ngjarje me karakter melodik kaq te ēuditshem!

Ata qe s'jane edhe aq shume dakort me origjinalitetin e mendimit tim i cfaredo grupimi qofshin ata te lidhen panderprerje...telefonikisht apo si tu veje per se kollajti me Papu Kristoforidhin.

Ce mos na i merrni per angellesh e filloni na sulmoni Piron pasaj?! Jo po ce sikur thashe de!

me repekt te shumfishte,

Benjamini

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Pata nje problem me celularin tim dhe vajta ne nje pike ku benin riparimin e tyre. Meqe problemi ishte disi i vecante mu desh te shkoja ne disa pika te tilla sepse asnje s'po e merrte persiper rregullimin e tij. Shkova gjithsej ne 7 dyqane te tilla dhe ne 5 prej tyre punonin disa djem me mjekrra te gjata te cilet te kujtonin lajmet e kohes se luftes ne Afganistan, biles njeri i ngjante shume dhe Bin Ladenit, vetem callma i mungonte.

Jam shume kurioz te di se c'lidhje ka midis Allahut dhe celulareve, eshte nje fenomen vetem i qytetit te Vlores apo dini ndonje gje dhe per qytetet e tjera?

Pyetja ime nuk ka karakter fetar edhe pse permenda emrin e Allahut, jam thjeshte kurioz. N.q.s dikush ndiehet i ofenduar nga fjalet e mia, te me fali, nuk e kisha per qellim.
    Mos kishte ndonjeri prej atyre djemve me mjekrra emrin ALLAH??Se nuk po marr vesh une?Ti djalosh duhet ta kishe titulluar temen burrat mjekrroshe dhe celularet'',apo te pelqejne titujt bombastike qe te futen njerezit dhe nga kurioziteti.Ik re toē puno e bej leke qe mos te te bjere bretku posht e lart per te rregulluar nje celular se na bere me qesh.Po tralala mbeten disa nga mendja ketu,turp qe dhe tregoni sa mend keni me te tilla tema.
    ALLAHU-ne shqip do te thote ZOT
    Burrat me mjekerra-jane njerez si une e ti qe i pelqen te mos e rruajne leshin qe del ne mjekerr.
    Celulari-eshte aparat i sofistikuar qe lidh dy njerez nepermjet valeve e antenave ku mund te degjohen e te bisedojne si ti doje qejfi.

Ik re balo boll bere si filozof dhe inteligjent,toē.Bahhh njerez si ty nuk i duroj dot,por bere mire qe hape kete teme te shoh sa te ngjashem si vetja ke.

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Mbase e kam tepruar ca me titullin e temes, por e titullova ashtu per te terhequr sa me shume vemendjen e antareve ne menyre te tille qe te marr nje pergjigje sa me prane realitetit. Shumica e kane kuptuar mbrapsht pyetjen time, gje te cilen une e prisja duke pare dhe nivelin e shumices qe poston ne kete forum.

Lioness, faleminderit qe je perpjekur per te miren e kesaj teme, por kembanat bien per ata qe kane veshe.

I lutem moderatorit qe ta mbylli kete teme te kuptuar nga pak persona.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga R2T

Edhe nje pyetje tjeter, ato femra qe kane ca qime ne mjeker, ca i quan ti, meqe me sa duket te paturit e mjekres domethene se je mashkull? Na cuditet fare ju muxhahidinet, deri tani kam kujtuar se lloji i seksit kuptohej nga organet gjenitale, por me sa duket qenkam gabuar, ketej e tutje do filloj ti shof rrobt nga mjekra sa lesh kane. Po ta rruajne mjekren keta mjeker-cjeprit kthehen ne femra keshtu??
    Sa per informim une per vete nuk kam mjekerr dhe nuk eshikoje kete pune ne aspektin fetare por thjeshte por me pelqen konspiracioni si teori dhe dua te gjej dallimin esencial qe qe mund ti beje te ndryshme femren prej mashkullit,shiko kete problem nuk po e shikoj nga nje kendveshtrimi i rrugaqeve por nga nje kendveshtrim i nje studjuesi .dhe kam ra ne konkludim se vetem mjekrra e mashkullit eshet ajo qe mund te beje dallimin prej femres.
    as floket ,as rrobat,as parfumi,as pamja e fyyres nuk mund te beje te dallohet qart dallimi ne mes tyre.sespe me rroba gati jemi bere te ngjajshem me femrat veshim jeanse edhe ato te njejtat i veshin etj....

ato femra qe kan qime ne fytyre qe ti pretendon se jan mjekerr jan ato prej qudirave te bote nuk konsiderohen si satistike e kesaj qeshtje sepse nje ne 10.000 vete ndodhe ajo...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Mbase e kam tepruar ca me titullin e temes, por e titullova ashtu per te terhequr sa me shume vemendjen e antareve ne menyre te tille qe te marr nje pergjigje sa me prane realitetit. Shumica e kane kuptuar mbrapsht pyetjen time, gje te cilen une e prisja duke pare dhe nivelin e shumices qe poston ne kete forum.

Lioness, faleminderit qe je perpjekur per te miren e kesaj teme, por kembanat bien per ata qe kane veshe.

I lutem moderatorit qe ta mbylli kete teme te kuptuar nga pak persona.
    Ce pe Laberie qenke edhe ti ere lanet?! ce tashi e mora vesh pe tamami une. po kshu thuaj ere derbardhe qe ka fillimi e s'ke pse keqkuptohesh! te paskan rene m'qaf kot kta! ti mo u a ver re ce shumica s'i njohin leberit! une kam bere me ta qe kur s'mbahet mend e deri sot e kesaj dite e i njoh me liber shpie. (gjith derrat nje surrat kane) thuaju cik ktyre te me pyesin mua, e t'i ngrys-t'i gdhi me historira nga me te ndryshmet...tashi qe ju pelqe cik vetja mo e moho! qe e keni edhe gjoksin me vrime e kte pranoje, ce s'ka nonje gje te keqe, njerez jemi helbete!

befsh kokrren e qejfit!

Femme Fatale Maska e Poison_Ivy
    Anėtarėsuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Faktikisht kjo eshte e vertete. Para disa kohesh kam njohur njerin qe ka disa dyqane celularesh ne Tirane. Normalisht, si shumica e "zengjineve" te rinj edhe ky i trashe sa s'ka me dhe sigurisht, gezonte respektin minimal te punonjesve te tij. Njeri nga keta, goxha i pakenaqur me tha per te nje dite:
    - E di qe X ka qene cun xhamie? Nga ata me bicikleta dhe me pantallona te perveshura.
    Pas te qeshurave histerike, se tani ben si cun kopertinash, dhe si ne shume nga keto raste per te cilat jam vete deshmitare, njerezit shkojne nga ekstremi ne ekstrem, me ra nje zile e vogel alarmi brenda kur m'u kujtua ai incidenti i celularit-bombe para disa kohesh.
    Tani, une e di qe eshte nje gje shume e gabuar t'i gjykosh njerezit nga ana fetare, sidomos ata punetoret te cilet i respektoj ne maksimum. Por prape, besoj se te gjitheve i lind nje fije dyshimi. Te pakten ketu, me sa di une, i kane gati-gati monopolizuar sherbimet e celulareve. Une besoj seriozisht se ka dicka qe nuk shkon ketu. Mbase do te na duhet te shohim ujkun qe t'i besojme gjurmeve.
    So the **** whaaaat??!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-02-2007
    Postime
    5
    ata qe punoin me mjekerr punojne si te mderhsem se me ka ndodh dhe mua ketu ne Tirane , por jo ata ishin mashtrus si gjith te tjeret qe na rrethojne

Tema u pastrua nga komentet bjeri ti biem. Mire tek nenforumi i fese qe ziheni e griheni po edhe ketu po filloni tani?

Nejse me shume se cfare u tha nuk ka se cfare te thuhet. Lerendi perendine dhe njerezit e perendise te qete dhe mos e fusni allah e zot gjithandej vend e pa vend.

Tema mbyllet ketu.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  3. Mjerė pėr ju …zgjohuni, o ju tė rinj !!
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  5. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •