Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ke gabuar 2-fish.

Nese nje anetar/e te ofendon mjafton ta raportosh postimin e tij.
    E ēka pastaj nėse e raportoj??

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nese e raporton Mod. do te merren me pastrimin e temes dhe paralajmerimin e aneterit/es.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shiko njė moderatore qė shkruanshkrime antishqiptare pėr Kosovėn sikur Kosova tė ishte ndonjė xhungėl e Amazonės. E pastaj ankohet pėr tė tjerėt. Shkrimet e saj antishqiptare ende janė nė forum.

Bluesky a nuk janė fyerje kėto kėtu, apo kėto janė shkrimet e moderatores dhe si tė tille janė tė paprekshme??
    Nga tema "Kosovaret jane fantastike":

Citim Postuar mė parė nga Bluesky
    Vetem zeri?

Zombie,tek ty te pakten qenkan ulur ne gjunj ne dhomen ku ishit ju por,ato qe me ka rastisur te njoh une s'hynin hic ne dhome se kishte meshkuj.E kur erdhen ne vizite ne shtepi burat(burrat dmth) ju dhane doren vetem meshkujve,femrat i kaluan pa ju hedh syte Jane femraaaaa atoooo,ayaa.
    Te ma kishte thene kush gjalle se kisha besuar,me revoltoi aq shume nje gjest i tille.Heres tjeter kur erdhen me rastisi te ju hapja une deren e shtepise,nje te zgjatur dore une,shikuan njeri-tjetrin cuditshem por ama ate qe doja e arrita.

Pse ti motren me te ndershme e paske se motrat e shumices ketu? Ca quan "ndershmeri" ti?Te puthurin e motres tate nga nje njeri qe eshte i civilizuar,i cili nese do te beje dicka ta ben ne pranine tende pa patur gje te keqe apo puthjet mbas mullareve me ndonje co-fshatar?
    Po me mire ne syte e tu te keqen se ndoshta ta heq dere ate moter,sesa ai co-fshatari qe eshte mesuar ti beje gjerat tere jeten mullareve dhe vathit te lopes me grate e martuara e ne fund me tat moter.Jeten me siguri do ja kaloje me mire me ate te zhvilluarin.

Ju si izoloni femrat?Hahahaha,seriozisht flet?Ju i mbani mbas perdeve o njeri,ca kam degjuar e pare nga imigrantet Kosovare ketu nje Zot e di.Ne fillim gati pesova trauma nga tregimet e grave te martuara pa i jetuar personalisht,imagjino te jetonte njeriu 1 jave ne ate ambient.
    Te cohet nusja e shtepise qe ne 5.00 e te ju beje sherbetoren vjeherrve?
    Te shkoje ne maje te gishtave ne dhomen e kunates beqare e ti heq rrobat per te ja lare,e ajo te ngrihet si shtrige e ti bertase se po flinte?
    Ti thone vjehrrit djalit divorco gruan se je me i bukur?
    Te mos guxoje femra te shpenzoje 5 euro as ne Komune pa ja shkruar ne leter punonjesja e Komunes qe i ka paguar aty?(u bera te ja paguaja une nga xhepi im vetem per te evituar sikletin e perkthimit te nje kerese te tille).Aman mos me fol shume per zakonet qe keni,ti ne vend qe te pranosh ate FATKEQESI qe i eshte dashur te duroje femrave te fisit tend,vazhdon ta mbron.

Femrave tuaja s'ju pelqen politika sporti etj.ngaqe s'ju keni dhene mundesine te emancipohen deri ne ate pike sa ti pelqejne.

As nena ime 85 vjecare s'do thoshte dicka te tille per emancipimin hahahahaha.Te mos kishit zili emancipimin shqipetar femrat kosovare s'do vdisnin per meshkujt shqipetare.

Qenka tradheti puthja ne faqe e nje njeriu qe ke mik per vite me rradhe ne shtepine e tije?Pse s'thoni ju qe paskam tradhetuar pa e ditur? Hahahaha!

O Zombie dhe Blue-eyes,hahahaha,e di ate historine e tifozit te Partizonit mes tifozave te Vllaznise?Vajtur keto te luajne ndeshjen atje,dhe ky ne mes te tifozave te Vellaznise po bertiste"Partizoniiiii,Partizoniiii je mo i modhi".Nje te ngritur ato BAM_BAM_BAM,ky serish"PARTIZONiiii,me ikuu zoni por vazhdon te jesh mo i modhi.Vallai nganjehere duhet ditur se ne cilen teme ben tifozllek po deshe te kesh mendime neutrale.

Rastet qe permenda mesiper i gjen NE MASE ne Kosove,ne Shqiperi s'me ka rastisur te degjoj,aq me pak tek rrethi familjar i imi qe po ben 3 breza universitare o kokegjore.Tashi ti i/e dashur/a FESTI je rritur ne nje rreth familjar ku jot eme te ka share gjyshen tate,ose hallat e tua,ose kusherirat me metafora si 'e perdale','rrugac/e' etj.e si pasoje vjen forumesh dhe shan cdo femer qe ka thene dicka per "kundermimin" tuaj kosovar me te njejtat gjera.Mendon se ja ndjeu ndokujt?Mendon se ja ndjeu Blue-eyes qe ti i the gjera te renda ne lidhje me moralin e saje?Jo!Mendon qe ja ndjeu Zombit?Jo!Mendon qe po ma ndjen mua?JOOOOOOOO!
    Pse?Sepse s'njeh asnjerin nga te mesipermit dhe mundohesh duke bere mek-mek-mek te fyesh.Vetem me fyerje seksiste ti s'mund te me terheqesh nga muhabeti,perkundrazi,marr krahe me teper.

Mgjth,po te kishte jot eme bashke me gjitha femrat e fisit tend te njejtin nivel ndershmerie si ne(te cilet s'na njeh),do kishe dalur si i pari nder shoke.

Tani dhe te kisha dashur ti beja mbas mullarit o xhan pike se pari s'jam rritur mes mullareve,e te kisha dashur ti beja dhe ne vende te tjera mund ti kisha bere shume mire por ne disa familje morali eshte i bazuar ne karakter dhe ne ca te tjera ne dajak(dhe ohooo,dajakun qe hane femrat andej).Ndryshimi eshte qe ne rastin e pare vlerat familjare i mbartin dhe kur s'kane vellain/babin/xhaxhain perkrah e ne rastin e dyte i gjejne rastin kudo.

Do qe te te them qe vajzat ne Shqiperi kane nivel shume te larte ndershmerie se ato 3 laraskat qe vine per pushime ne Dr,Vl dhe dalin ne pozicione gjuajtjet qe ne minutin e pare qe vene kembe aty?

(nje keshille dhe nga ana ime: para se te vish te em besh moral mund te mesoje te shkruaje qarte shqip.Flm )

Hajt nje pershendetje gjitha loqkave e loqkaneve,mendoja qe ishit cike me te qene por mesa duket keni akoma ca rruge per te bere.Mgjth,shyqyr thuaj qe ju mban bindja qe jeni te ndershem.Ou?me fal?S'jeni ju ato kryefamiljaret qe lene loqkat(dmth grate e tyre) ne Kosove e ikin e martohen jashte vendit me grua tjeter?
    S'jane ato femrat kosovare qe merren me burra te martuar e perfundojne ne konkubinat me to ndersa martesa e tyre vazhdon?Jeni vallai,te ndershem,jeni.Hajde e duro moralin qe ju behet femrave shqipetare nga tipa te tille!!!!

(ah po,te te thoja qe jam cun me ca argumentesh do me pergjigjeshe?Ta them unee ASNJE. )

Shiko mė nė fund se si tė ka uruar ky anėtari:

Blye sky a rrofsh ore.
    Paske mbetur ende i mbyllur ne Bunkerin e xhaxhit Enver.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 30-01-2007 mė 16:25

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    pllugu nese ke ankese ndaj nje Mod. mjafton te kontaktosh Administratoret duke klikuar Na Kontaktoni ose duke derguar email tek: webmaster@forumishqiptar.com

Kjo teme nuk eshte hapur per te pasqyruar sjelljen e X Mod. por per te sqaruar anetaren perse ka marre paralajmerime.

Besoj se u kuptuam....
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Besoj se u kuptuam....
    Jo nuk u kuptuam,
    Sepse i njėjti person ka shkruar ato marrėzira, po i njėjti ėshtė bėrė moderator dhe po i njėjti na ka dhėnė vėrejtje pėr ato qė kemi shkruar qė nuk i afrohen aspak shkrimeve famėkėqija tė saj/tij.
    Bėni pak krahasime.
    Nuk i solla kot shkrimet.

Vulgariteti dhe sharjet ne forum denohen. Paralajmerimi nuk eshte fundi i botes. Eshte thjesht nje sinjal i vogel per tju terhequr vemendjen dhe kujtuar qe nese nuk ndryshon sjellja atehere paralajmerimi kalon ne nje faze tjeter. NUk shoh asgje te gabuar ne veprimet e Blue_sky. Forumi qe ajo moderon eshte shume kompleks dhe i veshtire per tu mbajtur nen free. Disa anetare e teprojne aty me menyren sesi shkruajne dhe kjo per vete natyren e forumit. Mundohuni te jeni me te qete dhe kurseni vulgaritetin pasi nga paralajmerime do kalohet ne perjashtime. Forumi vizitohet nga mijera anetare dhe nuk eshte aspak e udhes qe per dy 'drunj te shrember' te prishet e gjithe stiva.

Kjo teme mbyllet ketu.

p.s. Nuk pashe asnje ofendim apo shkelje te rregullores nga fierakja143 keshtuqe i hoqja paralajmerimet per te.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •