Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311

Question Kerkoj titullin e nje loje me strategji

Para ca kohesh kam luajtur nje loje me strategji qe me ka pelqyer shume por problemi eshte se nuk ja mbaj mend titullin.
    Po ju jap ca detaje te lojes qe ndoshta ndonje i apasionuar pas lojrave sidomos te atyre me strategji mund te me ndihmoje per ti gjetur titullin.
    Ne loje ishin robote. Me to mund te ndertoje pastaj, te punoje etj por materiali qe duheshe per te forcuar ekonomine ishte ushqim, dru, nova dhe ore. Kjo nova dhe ore ishin ca si tip guresh te cmuar ne toke me ngjyre jeshile dhe lejla. Nese i ka rastisur ndonjerit ju lutem me thoni.
    "Me??? I always tell the truth, even when I lie..."

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Star Wars: Galactic Battlegrounds?
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    se kam luajtur po nqs do nje loje strategji te bukur provo company of heroes, mua personalisht me ka pelqyer shume

Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Faleminderit per pergjigjiet.

P.S Ate lojen nuk e kam lujtur personalisht por do provoj ta shkerkoj.
    Kalofshit mire.

Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Me falni dhe nje here por a di ndonjeri ndonje link te plote shkarkimi te ksaj lojes apo ndonje file .torrent por me shume pears sepse gjeta nje po ishte me shume pak pears dhe donte me shekuj te shkarkoheshe. Ju falenderoj paraprakisht.

Gino, provo te instalosh FileTopia. Eshte p2p po i nje natyre te vecante. Eshte i ndertuar ne formen e nje chatroom ku te jepet mundesia te 'futesh' ne hard drive te cdo anetari. Kuptohet ate pjesez qe ai ka vendosur te ndaje me te tjeret. Ka shume usera aty qe kane edhe terrabyte me files (perfshi lojra, filma, programe dhe kenge). Vete programi te jep mundesine te zgjedhesh dhoma sipas deshires. Ato te lojrave jane disa dhe kane nje numer te konsiderueshem anetaresh. Mjafton te futesh ne ndonje prej tyre dhe kliko dy here tek emri i ndonjerit dhe shiko se cfare lojrash ka vendosur te ndaje me te tjeret. Po ashtu ke dhe opsionin per search. Shpejtesia varet nga linja qe ka ai tjetri si dhe nga numri i portave ne server qe ka lene te hapura. Mua me ka ndodhur te bej download edhe me 150 kb/s aty por edhe me 5 kb/s (Kam linje 5 mb/s). Pra varet. Po nese kerkon per lojra qe kane kohe qe kane dale dhe eshte veshtire ti gjesh neper torrent apo edhe ne p2p te tjera, atehere me beso qe FileTopia eshte vendi ideal.

:( Vdekje Ringjallje :) Maska e Petro_Nini_Luar
    Anėtarėsuar
    10-06-2002
    Vendndodhja
    Mes ferrit dhe Parajses
    Postime
    161
    Tani meqe ti e njihke www.torrent.to po te keshilloj qe te provosh www.torrentlech.org ka nja dy probleme te vogla se te kjo e fundit, duhet te jesh anetare qe te mundesh te shkarkosh dhe ka nja dy muaj qe i kane mbyllur anetarsimet po ti provoje i here. Si dhe po te njejten sasi ne Download qe do te shkarkosh duhet edhe tja japesh te tjereve ne Upload qe ta shkarkojne se perndryshe ne qoftese nuk e ben te nxjerrin nga anetaresimi. Ah se harrova te gjitha lojrat i ke ne Anglisht.
    Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!

Shnet e jete se te tjerat vijne vete!

Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Gino, provo te instalosh FileTopia. Eshte p2p po i nje natyre te vecante. Eshte i ndertuar ne formen e nje chatroom ku te jepet mundesia te 'futesh' ne hard drive te cdo anetari. Kuptohet ate pjesez qe ai ka vendosur te ndaje me te tjeret. Ka shume usera aty qe kane edhe terrabyte me files (perfshi lojra, filma, programe dhe kenge). Vete programi te jep mundesine te zgjedhesh dhoma sipas deshires. Ato te lojrave jane disa dhe kane nje numer te konsiderueshem anetaresh. Mjafton te futesh ne ndonje prej tyre dhe kliko dy here tek emri i ndonjerit dhe shiko se cfare lojrash ka vendosur te ndaje me te tjeret. Po ashtu ke dhe opsionin per search. Shpejtesia varet nga linja qe ka ai tjetri si dhe nga numri i portave ne server qe ka lene te hapura. Mua me ka ndodhur te bej download edhe me 150 kb/s aty por edhe me 5 kb/s (Kam linje 5 mb/s). Pra varet. Po nese kerkon per lojra qe kane kohe qe kane dale dhe eshte veshtire ti gjesh neper torrent apo edhe ne p2p te tjera, atehere me beso qe FileTopia eshte vendi ideal.
    Darius, faleminderit per pergjigjien. E shkarkova ate porgramin. Dukej i lezetshem megjithate nuk mbarova dot pune sepse kete lojen nuk e gjeta dot. Perdora search dhe spati rezultat. Ne fakt e prisja sepse kjo eshte loje e vjeter. Kam une pothujse kater vjet e ca qe e kam luajtur. Ndoshta ose nuk e ka njeri ose ata qe e kane nuk jane ne linje per momentin kur kerkova une. Do provoj perseri. Faleminderit per interesimin nga ana jote.

Mos provo vetem search se jo gjithmone funksionon. Kerko tek channels aty ku jane ato te lojrave dmth games rooms dhe nese di pak anglisht mjafton te shkruash ne main dhe te pyesesh ndonjerin. Ose sic te thashe kliko neper emra te anetareve aty dhe shiko me vemendje lojrat qe kane. Disa prej tyre sharing edhe nga 1 terrabyte me file dhe une aty kam gjetur lojra shume te vjetra.

Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Ok, faleminderit. Do ta provoj nje here prap. Kalofsh mire.
    Gino.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. Kerkoj titullin e nje kenge
    Nga GinoTheGodFather nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 16:58
  3. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  4. Shkodra nuk pranon t'i japė Moisut titullin "Qytetar Nderi"
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 08-02-2003, 01:56
  5. te kerkoj (se me mungon)
    Nga ^VJOSA^ nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-01-2003, 10:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •