aksidentalisht jam perballur me cvajgun ne tete vjecare... ne ate kohe kisha etje per te lexuar gjithcka qe me binte ne dore... natyrisht e kam ri-lexuar me vone...por novela "Letra e nje se panjohure" eshte rrenqethese...te shkul shpirtin...
aksidentalisht jam perballur me cvajgun ne tete vjecare... ne ate kohe kisha etje per te lexuar gjithcka qe me binte ne dore... natyrisht e kam ri-lexuar me vone...por novela "Letra e nje se panjohure" eshte rrenqethese...te shkul shpirtin...
Atehere e kam lexuar edhe une, atehere ma ka fik shpirtin edhe mua.Postuar mė parė nga engjellorja
Mbaj mend qe ndersa e lexoja , degjoja ....(Got to have a believin'...) nga "Belfast"-i, i Boney M.
What a reaction !
E kam lexuar perseri para disa vitesh, nuk me beri asnje pershtypje.
Ndersa kur degjoj kengen, emocionet i kam si atehere.
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Stefan Zweig. Ca eshte kjo Cvajk?
Gurracake ne Shqiperi sic ka qene zakoni pervec titullit dhe vete librit po ashtu shqiperohej dhe emri i autorit. Pra nga te gjithe, shkrimtari njihet me emrin Stefan Cvajg.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po, "nga te gjithe" ne Shqiperi. Kjo me duket gabim, qe ne shqiptaret e kemi zakon ta ndryshojme emrin e personit. Ne vendet ku une jetoj, i themi Zweig, sikur ne gjuhen origjinale.
zakon i komunizmit gurracake...me ate emer jemi perballur qysh ne fillim dhe me ate jemi mesuar nuk e ndryshojme dot
Zweig (Cvaj) eshte nder shkrimtaret e mi te preferuar
e kam lexuar dhe kam deshire ta rilexoj, ka vepra te mrekulueshme
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Kush ka lexuar Cvajgun besoj se novela me kete titull i ka lene mbresa.
Shkruaj dhe ti nje leter qe ende se ke nisur, adresuar dikujt me te cilin/cilen jetove emocionet e paharrueshme te nje nate te vetme......
kam lexuar, "24 ore nga jeta e nje gruaje"," pshtjellim ndjenjash", "leter nga nje e panjohur" dhe me kane pelqyer shume shume. Kur ishte panairi i librit shikova per te blere dhe librat tjere por cuditrisht nuk ishin. Bash do shikoj ti blej tjerat. eshte shkrimtar shume i madh ky, nuk do vdes kurr...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Auroraa : 18-11-2007 mė 18:41
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
Krijoni Kontakt