Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 55
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Postime
    129
    Ndoshta duket si polemike boshe dhe politike kafenesh, sidoqofte, mendoj se kryeministri i nje vendi duhet te pasqyroje opinionin e vendit qe perfaqeson kur flet si kryeminister per ceshtje te njefare rendesie…
    Nqs Berisha apo ndonje qeveritar tjeter jane te mendimit se Cameria eshte e kaluar per t’u harruar apo qe “vorio-epiri” eshte “minoriteti grek”… le te na e thone…
    Nqs nuk e mendojne keshtu, te mendohen pak me shume para se te japin pergjigjet..., keshtu nuk hapin probleme te kota dhe nuk jane te detyruar te sqarojne kendveshtrimin e tyre pasi behet demi…

PS: kur diskutimi kthehet ne sulm e sharje e ofendime e akuza ndaj ketij apo atij personazhi dilet nga tema dhe, nga diskutim, shnderrohet ne polemike shterpe, te panevojshme dhe te rrezikshme.

Jane bere nje "mal" me padrejtesi, provokime, mashtrime deri edhe krime ndaj kombit e popullit prej dyshes Berisha - Nano qe vetem te keqija vijojne te sjellin, o mal, qe u lartesofsh ne te mira e begati ...

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Berisha për "To Vima": Problemi çam është problem ligjor jo kombëtar
    .......
    Nuk kundershtojme, por respektojme pakicat kombetare. Dhe le te mos harrojme se vorioepiriotet (perkthim i perpikte i revistes) jane integruar ne shoqerine shqiptare, ashtu si shqiptaret ne shoqerine greke.
    ............

A ka mundesi te na jepni ndonje link internet ose ndonje skanim te ketij artikulli?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,381
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga drity
    A ka mundesi te na jepni ndonje link internet ose ndonje skanim te ketij artikulli?
    Lexo postimin #2 ne kete teme.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Lexo postimin #2 ne kete teme.
    Origjinalin, jo te perkthyer.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Shiko se mos ke gazeten To Vima ne internet.

Prit se e gjeta si link: http://tovima.dolnet.gr/front_page.php

Nuk di greqisht dhe se kam idene nese te japin mundesine e arkivit po zakonisht te gjitha gazetat e mundesojne kete gje. Besoj se duhet ta kesh aty.

Po te vini re me pak vemendje, pyetjet e To Vimes nuk jane bere per probleme qe tashme jane "konsumuar" dhe greket kane perfituar e marre prej marifeteve anti-shqiptare te Berishes siç eshte marrja e qytetarise greke, Himara, apo puna e shkollave greke ne Shqiperi.

Ndaj nuk nxitohen kalemxhinjte e Sales qe te sjellin te plote te perkthyer intervisten çarçaf - ne ate interviste avancohen leshimet e pa-autorizuara e anti-kombetare qe kryen Sala sic eshte mohimi i te drejtave legjitime te mohuara e te neperkembura gjakesisht prej shovinisteve greke, apo ngaterrimi i emigrimit me shtetesine, krahasimi nonsens banal me emigracionin ne Amerike, veshtrimi ndaj kaosit e katastrofes te '97 si nje ngjarje thjesht piramidalo-elektorale ...

Dritty, kerkoje ne faqen e vet zyrtare www.tovima.gr

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Xhuxh Xhumaku
    ti ose je i mashtruar, ose ben lojen e te mashtruarit ...
    Une nuk jam mashtruar dhe une e di atdhedashurine e Kosovareve sepse edhe vet jam kosovar
    Sikur vetem dy minuta te jene, ato jane te mjaftueshme, por ato jane aq shume sa nuk ta merr mendja ty.
    Ne kendej themi: Pasha ato dy dite shqiperi

Kosova eshte perfaqsuar ne ngritjen e Flamurit ne Vlore, ajo ishte pjese integrale e Shqiperise se mevetesuar, paçka se ujqerit e egersuar kerkonin ti shqitnin asaj ate mish ende te dobet qe kishte ne
    ato çaste ...
    Kosove eshte perfaqesuar nga Isa Boletini por ateher shqiperia nuk ishte shtet dhe kjo eshte e njejte me 2 korrikun e 1990 kur ne shpallem pavarsine por prap u desh te luftojme per ate qe patem shpallur me pare.

Kosova ka qene djep kryesor i Shqiptarizmes, aty eshte fermentuar ndjenja kombetare, aty mbahet ende i ndezur ai shpirt i lirise kombetare, i atdhedashurise, rreth flamurit te perbashkuar...
    Kosova edhe eshte djep i shqiptarizmit dhe atdhedashurise por fatin e Kosoves nuk mund ta vendos nje njeri sepse gjaku u be lume per kete vend, prandaj ne nuk ia atribuojme meritat e as nuk e fajesojme aske per Kosoven. E te gjitheve, per te gjithe. Kuptohet shqiptare

Ndjenjen e kombetarise e perkatesise Shqiptare, kete duan te vrasin shovenet serbo-sllav e ata grek - per fat te keq, ata sherbehen me zell edhe nga disa shqiptare si Berisha e Nano ... per te mbajtur me çdo kusht karriget e peshtyra e te lepira kushedi sa here sa prej njerit edhe tjetrit.
    Ata as nuk munden e as nuk guxojne te lujan kete loje sepse eshte e rrezikshme per ta
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jimmi_1978 : 17-01-2007 më 22:31
    Barca

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    per t i qendru temes ...qe ne vetvete esht e rendesishme ne disa aspekte
    si dhe per te pergjithsu ndoj diçka per hir te konstrukiv-itetit, me drejtshkrim
    ndertim-itetit

nuk duhet kerku mo teper fajtori,
    i cili per disa arsye e shkaqe mund te mos gjithmone i tille por nganjihere edhe Jezus ne kryq bile ( flasim ne parim gjithmone)
    se sa duhet kerku e stigmatizu faji arsyet e shkaqet e me rrenjet e tij e gjithnji me fryk se a jom u fajtor qoft per indiference apo pasivitet apo interes apo injorance? etj. e se si mund te rregullohet e aq sa mundet me te vertete

per kondra koherence,a mund te thote me te vertrete e me Hakikat dikush per dike ktu se nuk vlen per t u hedh nga dritarja (shpr.dojç) o per tu morë me lopate?

or i humbur,

per kondra-pedalence te qendrimit ne teme, a je kah i jep dum se çfar don me thone me e bo "histori" çeshtjen Çame?

As me shume e as me pak, ajo do te thote te shkelesh mbi gjakun dhe sakrificat e panumurta te Çameve, tiu puthesh b*ithen grekve ...

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Identiteti Kosovar dhe Bashkimi i Kosovës me Shqipërinë
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 29-07-2004, 11:43
  5. Vetvrasjet, problem kombëtar i shqiptarve!
    Nga Kryeplaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-06-2004, 08:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •