ka dale ka dale e kam une , smund te them qe eshte aq e persosur sepse eshte pak e ngadalshme edhe pse perdor usb 2.0 :S
ka dale ka dale e kam une , smund te them qe eshte aq e persosur sepse eshte pak e ngadalshme edhe pse perdor usb 2.0 :S
Dhe une e kam 1TB, po shum stresues vonon shum. High speed 2.0 nuk eshte aspak efikas per nje kapacitet te till. Do vuajme te pakten dhe 6 muaj sa te dali High Speed 3.0.
Po pse e perdorni me USb , nuk eshte SATA?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
O darius na mbaj pak me te informuar per keto TB ti ?![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
ka te drejte Darius se edhe ketu ne Itali ka kohe qe ne treg gjen hd 2TB e flitet qe se shpejti do te kete edhe me permasa me te medha..
Krijoni Kontakt