E kam lexuar para luftes se Kosoves nje liber nga Manfred Dimde mbi parashikimet e Nostradamusit, dhe pas luftes e kam hudhur ne shporte sepse fillova ti besoj.
Po shkruaj diçka nga ato qe kam mbajtur ne mend:
Per vitin 1999 Nostradamusi ka parashikuar nje luft te pist me masakra, plaqkitje, deportime, ku do ta shohin te gjith qe nuk ka zgjidhje tjeter perveq nje sulmi. Gjat te reshurave (sulmit) do t'iu ndertohet nje kurth nga dikush tjeter. Pas sulmit "ishulli i vajit" do te ndahet ne pese venda.
Nga njeri "fjalkryq" nder ato far fjalkryqet (tabela shkronjash) e tije na del :
Serp, air i qelbur, viti 1999. (pjesa tjeter e asaj Tabele eshte e demtuar, thone studiuesit)
Per mua ketu flitet 100 % per Luften e Kosoves, per sulmin nga NATO, per kurthen e Francezve per t'ia rrezuar aeroplanin Amerikanve, per ndarjen e Kosoves ne pese sektore, per fitim te madh parash nga nderkombetaret ne Kosove dhe per politike te rrejshme dhe te padurueshme nga Serbet.
Ne ate liber qe kisha lexuar une flitej vetem per versat prej 1990 e deri 2015, mirpo ne fund te librit kishte shenuar te gjitha verset e tije ne gjuhen frenge qe une nuk e kuptoj edhe aq shum, por e kam pare qe shkruante shume gjera per nje popull Albanois (Shqiptaret ?).
Per Nostradamusin thuhet qe ka udhetuar neper Europe disa vite, ku thuhet qe ka qene edhe ne Ballkan (Greqi). Per veten e vet ka thene qe njerzit do te krijojne barcoleta me emrin e tije, dhe do te kete shume studiues qe nuk i kan dy lidhje mbi deshifrimin e fjaleve te tije te cilet do te fillojne ta quajn ate gabimisht Profet. Dhe ne vitin XXXX do te lind mjeshtri i te gjith mjeshterve dhe do ti deshifroi te gjitha parashikimet e tije.
Tash do te beje une nje pyetje, ate pyetje qe e bejne shume Shqiptar qe kan ndegjuar per Nostradamusin.
A eshte Nostradamusi ai njeriu i zgjuar qe kemi ne Shqiptaret barcoleta te lloj llojshme mbi inteligjencen e tije me emrin Nastradin.
Krijoni Kontakt