Darius;as une nuk kisha per qellim te fyeja njeri me ate qe shpreha pak me lart.Postuar më parë nga Darius
ndersa bie dakort me ty se mbiemrat si Gjonbaba apo Gjonbiri kan ekzistu dhe vazhdojne te xkzistojne,dhe jane mbiemra shqiptar.gjithashtu mbiemri shiroka nuk don shum koment perderisa dihet se eshte nje krahine e nderuar ne rrethin e shkodres.por mua me habit fakti se perse ne veshet tuaj apo te disave si juve,mbiemrat musliman tingellojne shum keq, sa qe tentoni a po mendoni se duke nderruar mbiemrat musliman mund te zhdukni muslimanizmin ne shqiperi qe nuk jan pak por mbi 75%e popullsise!githashtu une edhe se jam musliman i respektoj te gjith shqiptaret pa dallim qofshin ata marku, LLeshi,Muhameti apo Thomai!!ti duhet ta dishe se cdo mbiemer bazohet dikun,sic the ti per mbiemrin tend SHIROKA pra tregon se prejardhja jote qenka nga shiroka.atehere te pyes un ty,si te bejne shqipetaret musliman?te nderrojne mbiemrat duke mohuar stergjyshrit e tyre!?une them qe jo!!edhe ai mbiemri RROTA qe ti solle si shembull mund te ket pasur nje ndolli prandaj eshte quajtur RROTA,por nuk eshte e thene qe te gjith shqiptaret te ken mbiemrat RRota, GJoni, Kola,etj etj.duhet pranu edhe keta mbiemra si muhamedi Ademi Abdullahi etj etj me qense ajo eshte pune trashigimnie dhe preference,vetem ne ceshtje emri apo mbiemri nuk duhet te kete imponime!
Krijoni Kontakt