thnx . do ti kerkoj keto grupe
nga Diadena e kam ndegjue nje keng
ne stilin disi per mua kan tingllue
sikur Manowar
thnx . do ti kerkoj keto grupe
nga Diadena e kam ndegjue nje keng
ne stilin disi per mua kan tingllue
sikur Manowar
E ke thene po nuk e ke perfunduar. Metali nuk eshte muzike qe behet kollaj. E para e punes kerkon instrumentista virtuoze dhe jo vetem te talentuar por edhe shume te pergatitur profesionalisht. Vete lloji i muzikes nuk te lejon profanitet. Plus kerkon nje vokal (mashkullor) shume te vecante. Metali nuk ka per te pushuar asnjehere se ekzistuari, jane thjesht brezat qe dominohen nga njera ose tjetra rryme por te siguroj une qe die hard metalfans ke sa te duash ne Shqiperi dhe sdo vonoje shume kur te dale ndonje grup qe te paraqitet me dinjitet. Nuk ben dot krahasime me ata pabuksat e rap-it qe ngrene krahet dhe duart, tundin supet dhe rrecitojne ne vend qe te kendojne. Ajo nuk eshte muzike po katastrofe 'muzikore'. E degjon aty, e le aty, te nesermen e ke harruar. Ndersa nje metalar mbetet i tille ne shpirt edhe ne moshe te madhe. Hajt nje pershendetje te fuqishme te gjithe headbangers te forumit.
Mbas fotos gif te DimeBag po i shtoj pak lezet pergjigjes sime me kete videon poshte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 06-11-2008 mė 11:08
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
darius
e vertet esht se edhe mua me kan mbet ne krye shum kang te viteve 80
vitet 80-a ka qen parajse per metal -edhe hard rock
hard style
O.K.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 05-11-2008 mė 22:11 Arsyeja: plotsim
Asht pak i lanun mas dore kjo muzike superiore , amo ka patun grupe shum t`mira n`takumen por ka edhe sot .
Ka muzikė tė mirė e tė keqe por ka edhe muzikė qė quhet Pink Floyd .
Krijoni Kontakt