Postuar mė parė nga
kolombi
Zhgenjim,trishtim,merzitje,keto na dhuroi Bayerni yne ne ndeshjen fantazme te se merkures.Te mos fshihemi,Milani e meritoi dhe e kerkoi kualifikimin.
Bayerni ka nevoje per nje fillim te ri.
Kam respekt te jashtzakonshem per Otmar Hitzfield,por mendoj se ka dhene gjithcka per Bayernin,dhe nuk munt te sjelle asgje te re.
Khan e falenderojme per vitet e arta ,ka qene dhe ngelet flamuri i Bayernit,por Rezinger eshte e ardhmja.
Salihamitdic,Schol,Makay,Santa Cruz,Karimi ,duhet te largohen ne fund te sezonit.
Hargreaves,shume i vleresuar ,asgje te vecante ne fushe e per me teper nuk duhet te veshin me zor fanellen e Bayernit.Duhet ta kishin shitur qe ne Janar.Luan ne te njejtin pozicion me Van Bomel.
Per Van Bomel,une i kam alergji hollandezet,por ky lojtar po me hyn ne zemer.Luan me shpirt,ka karakter dhe egoizem futbollistik.Nje blerje shume efektive.
Lucio dhe Van Buyten dy lojtare shume te mire,por harrojne shpesh se jane mbrojtes,duke dale shpesh ne sulm.
Bastian Schweinsteiger,Lahm,Lell,Otl,jane lojtaret qe duhet te ndertohet Bayerni i se ardhmes.
Podolski,eshte histori e dhimshme.Tregoi klas ne Boteror,dhe mezi prisja te blihej nga Bayerni.Nuk ka treguar asgje nga talenti i tij.
Eshte veshtire te kerkojme te lihet ne stol,se atehere do ndryshket ,dhe nuk do aktivizohet as me kombetaren.Jemi vertet Bayern,por mbi te gjitha tifoze te Nacionales,dhe nacionalja gjermane ne nje periudhe ku talentet e rinj i shohim me dylbi ka nevoje per Podolskin.Mendoj se duhet ti japim nje shans,ndoshta eshte viti i pare.
Bayerni i mungon nje mesfushor te hapi lojen,te kete virtuozitet dhe teknik,te nxjerri pese topa "filtrime' kur ndeshet me ekipe qe mbrohen me 7-8 lojtare si Milani ne pjesen e dyte.
Loja dhe menyra sesi Bayerni kerkonte golin me krosime nga krahet eshte demode.
Ekipi kerkon perforcime dhe blerje cilesore.Do preferoja Ribery,Tevez.
Ta ngrejne b...........then nga karriget e zyrave Rumeniget dhe Henesi e dergojne njerez ne Amerike Latine,apo Afrike.Se keshtu ke shanse te zbulosh ndonje Essien,apo Kaka te ri.
Bayernit i ngelet e vetmja rrugedalje nje nga tre vendet e para ne Bundeslige,perndryshe ky vit shendrrohet ne katasrofe.dhe pa pjesmarrje ne Champions League blerjet dhe perforcimet na lane shendene.
Bayern ne fitore dhe ne humbje.
Krijoni Kontakt