e moret ene ate rezultatin pozitivPostuar mė parė nga bavarezi5
Urime per Barazimin
AC Milan [2 - 2] Bayern Munich
Golashenuesit e ndeshjes
41' [1 - 0] A. Pirlo
78' [1 - 1] D.v. Buyten
84' [2 - 1] Kaka (pen.)
90' [2 - 2] D.v. Buyten
e moret ene ate rezultatin pozitivPostuar mė parė nga bavarezi5
Urime per Barazimin
AC Milan [2 - 2] Bayern Munich
Golashenuesit e ndeshjes
41' [1 - 0] A. Pirlo
78' [1 - 1] D.v. Buyten
84' [2 - 1] Kaka (pen.)
90' [2 - 2] D.v. Buyten
#VamosArgentina
Ja Bayerni deshmoi se nuk eshte ndonje ekip e dobet
Keta te Milanit menduan se me penaltin do fitojn mirepo ndodhi e kunderta me golin e dyt ne sekondat e fundit u fiken dritat ne San Siro
E moren barazimin po loja e sotme ka qene shume larg asaj qe bene te shtunen me Shalken. Normalisht qe edhe Milani nuk eshte Shalke dhe nuk po loznin ne Mynih po prape doja ti shikoja ndryshe sot. Te shohim ne ndeshjen e kthimit.
Ku eshte Dodoni mer qe te vej noi bast mbrapsht![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pershendetje dhe urime gjithe cunave bavareze.
Sot sic tha edhe Hitzfield,moren nje rezultat pozitiv me shume mund e djerse,kunder nje kundeshtari qe luante me 12 vete,plus derdimenin nga Rusia.
Sagnol pas demtimit te sotem humbet krejt sezonin,eshte nje lojtar kyc dhe nje mungese e madhe per Bayernin ne kete kryqezim Kampionat gjerman dhe Champions League.
Pizaro tregon edhe nje here se meriton edhe te jete ne formacion,ne vend te Poldit qe po zhgenjen cdo ndeshje.
Lahm sonuk kishte asgje te perbashket me motorin e krahut ne Boteror.
Bastian u ngjall pjesen e dyte,paasi ne te paren krej i pergjumur.
Me pelqeu edhe 22-vjecari Lell,i dha gjalleri krahut te djathte.
Sot me duket se gjetem edhe zevendesin e mbarimit te epokes Khan,ndonese per mua munt te kish bere dicka me teper te goli i Pirlos.Por beri dy nderhyrje klasi qe na mbajten gjalle ne pjesen e pare.
Van Bomel na duhet ndeshjen e kthimit,por Bayerni nuk duhet te fleje se me kete rezultat eshte ne gjysemfinale.
Bilani eshte ekip mafiozesh,dhe mafiozet jane te hurit dhe te litarit.
Une jam optimist se Bayerni do hyje ne fushe ashtu sikunder Realit.Dhe Reali eshte momentalisht ekip me i forte se Bilani.
Kur viktima vershellehu penalltine,isha gati te mbyllja televizorin,por nuk e di me mbajti aty,mentaliteti i futbollit gjerman,qe deri ne minutat e fundit,ka kthyer nje duzine me ndeshje dhe i kane bere aq dramatike,sa detyroi nje here Anglezin Gary Lineker te shprehej.............
"Futbolli eshte nje loje me nga 11 lojtare,ne fund te saj fitojne gjithmone gjermanet"
PS Dikur vlonjatet thoshin Buke ,kripe dhe RTM,ne themi buke ,kripe dhe Bayern..............
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Rensing sot ishte spektakolar. Nja 2 pritje sidomos ajo kundrejt Gilardimnos 2 metra larg krejt instinktive edhe fantastike.
Jam i bindur qe nqs te luante Kahn sonte do ishim 2 gola ne disavantazh qe ne pjesen e pare. Shpresoj 22 vjecari te luajme me vazhdimisht.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Mos me thuj qe e inagurove FTA me ndeshjen e sotme![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ala si kam dhon dum
Neser kismet ti vihem me themel lol
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Ate lojen qe beri me Shalken shpresojm ta beje ne ndeshjen kthyese me Milanin ne Gjermani ne BayernPostuar mė parė nga Darius
![]()
#VamosArgentina
ke plotesisht te drejtePostuar mė parė nga kolombi
kete gje duhet ta kete parasysh dhe hitzfeld
kam dy muaj qe po e shpreh se me podolskin sdo kemi rezultate
ma neveriti skuadren
mirutakofshim tifoze bavareze ne gjysfinale
urime fitoren te gjith tifozeve te FC Bayern München , me te verte mbreme deshmuan se gjermanet luajn 100 min. futboll e jo 90![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt