Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA
    Vec kaq mi , masnej laj cik comentot me leck , ka bo cuni .... ndrroja cik diapers , ene e funit po jo me pak e rendesishme ,me bej cik masazh se jom lodh tu pa tv shtrems .....
    C'paske qene moj, lool.
    C'me kujtove ate kengen shkodrane "S'paske pas nje pike meshire" ... .

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    C'paske qene moj, lool.
    C'me kujtove ate kengen shkodrane "S'paske pas nje pike meshire" ... .
    Po kaq e kan pak mi kta, duhen rrafur me buk ne goj ,sa femra kan hequr picirrin e zi ka meshkujt, ka ardhur koha te paguajn, sa qef kam me pa nje femer duke rrahur nje burr, edhe burri duke i then te lutem shpirt mos me rrif se se boj me .....

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA
    Po kaq e kan pak mi kta, duhen rrafur me buk ne goj ,sa femra kan hequr picirrin e zi ka meshkujt, ka ardhur koha te paguajn, sa qef kam me pa nje femer duke rrahur nje burr, edhe burri duke i then te lutem shpirt mos me rrif se se boj me .....
    Marquis de Sade e ke gje ti .... ? (shaka, lol)

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Lol, Teto Rita ........ .

Ti Dardan, me vertete beson se u nisen me kuc e me mac gjithe ata burra per nje Helene? lol. Tani vertete e ka "kenduar" bukur Ymeri i shkrete Iliaden, por po te lexosh midis rreshtave, e merr vesh nga calon gomari lol. Edhe mos ia fut kot per luftrat, se s'jane nise nga femrat, por nga mendja e meshkujve

Nje gje me ben pershtypje, dua te di sa femra vene ne polici dhe denoncojne partneret e tyre per dhune?! Ndersa keta humbamenot paskan vajt me vrap, lol. Qysh u prish kjo dynja keshtu .... .

PS: Se harrova te them, jam kunder dhunes ne pergjithesi dhe ne vecanti.
    Luftërat bëhen "për tokë dhe ujë", pra për zgjerim territoresh ashtu sic u bë edhe ajo e Trojës( ndoshta për shkak se helenet i lakmonin thesaret e pasura të saj, ndaj zunë shkak (ashtu sic kanë një "shkak"të gjitha luftërat) Helenën e rrëmbyer, nderin e humbur!
    Ndoshta shembulli nga lashtësia nuk ishte i qëlluar, por megjithatë burrat kanë "forcën", mendjemadhësinë, "burrërrinë" e "trimërinë", ndërsa femrat kanë durimin dhe dredhinë dhe ja, kështu, që nga Adami dhe Eva jetojnë së bashku mrekullisht, ndonëse ndonjëherë shkojnë dhe e denoncojnë njëri tjetrin në polici!
    Eshtë e vërtetë se luftërat nuk janë nisur nga femrat, por shumë sosh janë nxitur nga ato dhe në luftë dihet kush shkon!
    Sidoqë të jetë, unë e thash se jam kundër dhunës që ushtrohet ndaj femrave!
    Unë poashtu mendoj ( është bindje e ime) se gruaja është ajo që e zotëron burrin e jo burri gruan sadoqë bindja e deritashme është e kundërt!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga DardanG
    Unë poashtu mendoj ( është bindje e ime) se gruaja është ajo që e zotëron burrin e jo burri gruan sadoqë bindja e deritashme është e kundërt!
    Ose thene ndryshe, ju jeni koka e ne jemi qafa qe leviz koken sa andej ketej .... .

Varet, varet. Parrulla jane keto, gjoja per te na bere qejfin. Ne Shqiperi psh, e vetmja krahine qe mbahet per tradite te tille eshte Laberia, ku gruaja e shtepise vertete kishte me shume pushtet se burri. (Ne ditet tona, kjo dukuri ka bere te mundur opinione te tilla si "labet jane te egra" ... .

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Marquis de Sade e ke gje ti .... ? (shaka, lol)

E kom pas komshi mi dreqe ..........
    Po me verte femrat ne shumicen e rasteve ne shqiperi jan per tu ardhur keq , se di si kan goj meshkujt e ankohen ..........

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Ose thene ndryshe, ju jeni koka e ne jemi qafa qe leviz koken sa andej ketej .... .

Varet, varet. Parrulla jane keto, gjoja per te na bere qejfin. Ne Shqiperi psh, e vetmja krahine qe mbahet per tradite te tille eshte Laberia, ku gruaja e shtepise vertete kishte me shume pushtet se burri. (Ne ditet tona, kjo dukuri ka bere te mundur opinione te tilla si "labet jane te egra" ... .
    Nuk ishin parulla këto për cejf të askujt, porse natyra ka baraspeshuar fundja cdo gjë në raport femër- mashkulli! Njerit i ka dhënë forcën, tjetërit dinakërinë! Troja nuk u pushtuia me forcë, por me dinakëri!
    Me falë se sërish mora shembull këtë ngjarje nga lashtësia!

Citim Postuar më parë nga D@mian
    Dhe pa permendur ketu dhunen e vazhdueshme psikologjike...
    Mjaft me, shteti duhet te veproje, duam te drejtat tona!!!
    Hahahahahah o D@mian mos vdeksh kurre se kam qesh me lot. Duam te drejtat tona thote...

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    ... të RRE mendja Luaneshkë... qafë pa kocka

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Une se kuptoj c'ka per te qeshur ketu; mosvalle shoqeria shqipetare nen-vlefteson meshkujt qe kane aq principe sa te mos keqtrajtojne fizikisht nje femer dhe kur ajo ben ashtu?
    Mosvalle qeshjet e shqipetareve do veniteshin sikur te shkruhej diku"e keqtrajtoi per vdekje gruan ngaqe ajo i dha nje shuplake"?

Populli shqipetar ne momentin qe do pranoje individet e tille pa paragjykime do kete arritur standardet e mentalitetit Europian,ndryshe do ngelim ne mentalitetin e shoqerive primitive ku mashkulli dhe ta keqtrajtoje ne vdekje gruan se turperon,kurse gruaja qofte dhe me nje fjale e "ç'burreron".Burravecat e qepes.Ku ka me shoqeri te ç'burreruar sesa ajo qe pranon dhunen ndaj femrave?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 23-12-2006 më 18:24
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Të drejtat e gruas në një këndvështrim global
    Nga Lioness në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  3. ca mendime per burrat e grate
    Nga FLOWER në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2004, 13:45
  4. Si ka mundesi qe myslymanet martohen me gjakun e tyre??
    Nga ALBA në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 05-05-2003, 15:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •