C'paske qene moj, lool.Postuar më parë nga WALCHIRIA
C'me kujtove ate kengen shkodrane "S'paske pas nje pike meshire" ....
C'paske qene moj, lool.Postuar më parë nga WALCHIRIA
C'me kujtove ate kengen shkodrane "S'paske pas nje pike meshire" ....
Po kaq e kan pak mi kta, duhen rrafur me buk ne goj ,sa femra kan hequr picirrin e zi ka meshkujt, ka ardhur koha te paguajn, sa qef kam me pa nje femer duke rrahur nje burr, edhe burri duke i then te lutem shpirt mos me rrif se se boj me .....Postuar më parë nga Lioness
![]()
Marquis de Sade e ke gje ti ....Postuar më parë nga WALCHIRIA
? (shaka, lol)
Luftërat bëhen "për tokë dhe ujë", pra për zgjerim territoresh ashtu sic u bë edhe ajo e Trojës( ndoshta për shkak se helenet i lakmonin thesaret e pasura të saj, ndaj zunë shkak (ashtu sic kanë një "shkak"të gjitha luftërat) Helenën e rrëmbyer, nderin e humbur!Postuar më parë nga Lioness
Ndoshta shembulli nga lashtësia nuk ishte i qëlluar, por megjithatë burrat kanë "forcën", mendjemadhësinë, "burrërrinë" e "trimërinë", ndërsa femrat kanë durimin dhe dredhinë dhe ja, kështu, që nga Adami dhe Eva jetojnë së bashku mrekullisht, ndonëse ndonjëherë shkojnë dhe e denoncojnë njëri tjetrin në polici!
Eshtë e vërtetë se luftërat nuk janë nisur nga femrat, por shumë sosh janë nxitur nga ato dhe në luftë dihet kush shkon!
Sidoqë të jetë, unë e thash se jam kundër dhunës që ushtrohet ndaj femrave!
Unë poashtu mendoj ( është bindje e ime) se gruaja është ajo që e zotëron burrin e jo burri gruan sadoqë bindja e deritashme është e kundërt!
Ose thene ndryshe, ju jeni koka e ne jemi qafa qe leviz koken sa andej ketej ....Postuar më parë nga DardanG
.
Varet, varet. Parrulla jane keto, gjoja per te na bere qejfin. Ne Shqiperi psh, e vetmja krahine qe mbahet per tradite te tille eshte Laberia, ku gruaja e shtepise vertete kishte me shume pushtet se burri. (Ne ditet tona, kjo dukuri ka bere te mundur opinione te tilla si "labet jane te egra" ....
Postuar më parë nga Lioness
E kom pas komshi mi dreqe ..........![]()
Po me verte femrat ne shumicen e rasteve ne shqiperi jan per tu ardhur keq , se di si kan goj meshkujt e ankohen ..........
Nuk ishin parulla këto për cejf të askujt, porse natyra ka baraspeshuar fundja cdo gjë në raport femër- mashkulli! Njerit i ka dhënë forcën, tjetërit dinakërinë! Troja nuk u pushtuia me forcë, por me dinakëri!Postuar më parë nga Lioness
Me falë se sërish mora shembull këtë ngjarje nga lashtësia!
Hahahahahah o D@mian mos vdeksh kurre se kam qesh me lot. Duam te drejtat tona thote...Postuar më parë nga D@mian
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
... të RRE mendja Luaneshkë... qafë pa kockaPostuar më parë nga Lioness
![]()
Une se kuptoj c'ka per te qeshur ketu; mosvalle shoqeria shqipetare nen-vlefteson meshkujt qe kane aq principe sa te mos keqtrajtojne fizikisht nje femer dhe kur ajo ben ashtu?
Mosvalle qeshjet e shqipetareve do veniteshin sikur te shkruhej diku"e keqtrajtoi per vdekje gruan ngaqe ajo i dha nje shuplake"?
Populli shqipetar ne momentin qe do pranoje individet e tille pa paragjykime do kete arritur standardet e mentalitetit Europian,ndryshe do ngelim ne mentalitetin e shoqerive primitive ku mashkulli dhe ta keqtrajtoje ne vdekje gruan se turperon,kurse gruaja qofte dhe me nje fjale e "ç'burreron".Burravecat e qepes.Ku ka me shoqeri te ç'burreruar sesa ajo qe pranon dhunen ndaj femrave?
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 23-12-2006 më 18:24
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt