Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704

Kush m'i fshine postimet?

Kush i fshine postimet e mija, per cdo dite me zvogelohet numri i postimeve. Edhe me tragjikja eshte se tash kur po bej nje analize te shkrimeve e shoh se me jane fshire shume postime ku eshte shkruar per tema kombetare? Para 2-3 javeve kur u krasiten posimet dhe kur u pastruan temat mu fshine mbi 150, Ok e kuptoj disa eshte dashur te fshihen, PO TASH ? Jam munduar sa me pak te shkruaj ne temat e lojrave rebuseve, edhe prap per cdo dite nga 5-6 postime me fshihen.
    Tregoni cili eshte qellimi? Ta ndajme shapin nga sheqeri njehere pergjithmone.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 06-01-2007 mė 18:46
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Une miku im, kam mberritur ne perfundimin se ky nuk eshte aspak nje forum i hapur....perdite na fshihen postime dhe nuk na jepet qofte edhe nje spjegim se perse fshihen keto postime...nese jane brenda rregullave atehere c'fare arsye kane qe i fshine......duke perfituar nga rasti i hapjes se kesaj teme do te doja nje sqarim nga moderatoret e ketij forumi se perse ndodh nje gje e tille...gjithmone nese ata denjojne te na japin nje pergjigje...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Sot personalisht kam fshire 10 tema tek nenforumi Ndihmoni njeri-tjetrin.

Nuk besoj te keni pasur me shume se 5 postime aty pasi jane fshire tema te cilat jane mbyllur perpara se ju te anetaresoheshit ne kete Forum.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Bondi, ne nenforumin ku zakonisht poston me shume ty, tek MAQEDONIA, kohe me pare u be nje pastrim sic je ne dijeni, por prej asaj kohe me nuk jane hequr postime tek ai nenforum, keshtu qe e ndjej si pergjegjesi morale te te lajmeroj se tek ai nenforum nuk ke postime te hequra. Me siguri, eshte bere pastrimi i ndonje nenforumi nga temat e vjetra, te cilat nuk ka ndonje vlere te vecante per t'u arkivuar, dhe kjo rezulton me uljen e postimeve tek disa anetare.

Uroj te kalosh mire!
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ene mu mu hoqen disa postime po u sqarova gjithcka is ok
    Shpresoj se edhe ti Bond do meresh vesht
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Sot personalisht kam fshire 10 tema tek nenforumi Ndihmoni njeri-tjetrin.

Nuk besoj te keni pasur me shume se 5 postime aty pasi jane fshire tema te cilat jane mbyllur perpara se ju te anetaresoheshit ne kete Forum.

kisha nje pyetje per ju : perse u fshi tema ku k@stro prezantohej ai dy dite ka qe eshte rregjistruar dhe ate e kam rregjistruar une pasi me shihte mua qe shkruaja ketu dhe i pelqeu . une e rregjistrova dhe si antar i ri hapi nje teme :
    pse uy fshi tema pa mbushur dy dite ??

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    o cuna crendesi ka ka numri shkrimve
    edhe nes fshihet nje tem fshihet per nje arsye nuk fshihet kot
    Partizoni

Citim Postuar mė parė nga SKORPIONSKING
    kisha nje pyetje per ju : perse u fshi tema ku k@stro prezantohej ai dy dite ka qe eshte rregjistruar dhe ate e kam rregjistruar une pasi me shihte mua qe shkruaja ketu dhe i pelqeu . une e rregjistrova dhe si antar i ri hapi nje teme :
    pse uy fshi tema pa mbushur dy dite ??
    Toni i perdorur ne kete ankese eshte shume i gabuar. Nje moderatori nuk i kerkohet pse-ja e fshirjes se nje teme sidomos kur kjo teme ska te beje me ju personalisht. Arsyet jane te shumta pse nje teme fshihet. Konsultoni me pare rregulloren e forumit dhe pastaj ankohuni. Ka disa nenforume qe pastrohen rregullisht nga shkrime qe sjane te nevojshme. Po ashtu kohet e fundit ne disa nenforume jane hapur tema te natyres se padoganes dhe ato tema jane fshire masivisht dhe do vazhdojne te fshihen nese perseriten.

Tjetra qe ka rendesi me shume. Ne Forum nuk futeni per te rritur numrin e shkrimeve se kjo nuk sjell asnje perfitim. Shkruhet per qejf dhe per te dhene apo shkembyer informacion dhe mendime. Se kuptoj kete manine per numrin e shkrimeve. Eshte njesoj si te duash te rregjistrosh me ndonje diktofon bisedat qe beni perdite me njeri tjetrin ne jeten reale. Ose pastaj zgjidhni temat qe jane te nje natyre qe mbeten ne forum per kohe te gjate pasi paraqesin informacion dhe anetaret kane se cfare mesojne ne ato tema.

Tema tė Ngjashme

1. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  2. Kėrkoj njė goc 19 vjeēare nga Bulqiza nė Austri
    Nga ELDORADO nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-01-2007, 14:57
  3. Ne Liban
    Nga D@mian nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  4. Sqarime pėr postimet nė kėtė forum
    Nga shigjeta nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 01:04
  5. Tė raportojmė postimet e pahijshme ose jasht rregullave
    Nga drini_nė_TR nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-04-2004, 09:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •