Per FF? C'dmth ?
Per FF? C'dmth ?
Where does a thought go when it's forgotten?
donde ustedes puede me veder. Festa flamurit pra moPostuar mė parė nga MI CORAZON
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Qafir vete skam qene asnjehere per ate feste po kam degjuar qe ne Boston dhe New York e bejne te madhe. Se di sa e vertete eshte. Ose pastaj ketu ne Toronto jane 3-4 festa qe behen nga komunitete, nje ne Mississauga, tjetra diku andej nga Bathurst & Steels, tjetra diku nga Don Valley dhe tjetra ne Danforth.
Duku njehere nga Iliadha ne Danforth dhe fol me ata shqiptaret aty se mbase kane informacion me shume.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
o plako, i di une se sa oferta ka. Pyetja eshte ku ja vlen? Ku jane vendet ku
1) ska femije neper kombe
2) ku s'plas grushti per nje shikim
3) ku jane te pakten 50% femra
4) e nga keto te pakten 20% te jene 'te pranueshme'.
etj etj
kete du me dit une
Postuar mė parė nga Darius
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
mbase iki te takoj kushuririn :PPostuar mė parė nga Qafir Arnaut
po kjo feste besoj se eshte me njerez intelektual. me gjith ato personalitete qe po shkokan esht gjynaf te behet e hapur per publikun. hallall dhe ambasadorit zoti konci se te pakten eshte aktiv ne komunitet.
p.s. qafiro paret me ca nigjova i mer domi nji perqindje tani qe la hockeyn :P
Kot me ju pyet, po ne Shqiperi ku keni pas shku per festen e F.F. ?
Where does a thought go when it's forgotten?
Heheheh...hajt se edhe atij ja merr Belinda bushtraPostuar mė parė nga tironci_to
Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
Ha ha ha....ujku plak, premier i perjetshem i Albertas - Ralph Klein.
Ky kishte pase nji konflikt me Belinden ne kohen kur kjo ishte ne gare per kreun konservativ (para se te bahej "liberale").
Para pak ditesh Raplh ne nji koktej-party ishte shprehe:
"E dija mire qe Belinda nuk kishte asnji asht (bone) konsevativ ne trupin e saj... mire, ndoshta vetem nji.... ATE te Peter McKay-t ....."
dhe ne lidhje me ashpersine:
" Atehere Belinda nuk shkonte me hockey guys, te cilet ta mesonin si me qene e ashper "tough""
O qafir, nqse nuk ke qejf me ndigjue p'ordhe e rrena te ambasadorit e bla bla bla...
ka nji darke tjeter me Ermira Babaliun per $35 me daten 24 ne mos gaboj... se dje e mora ftesen... mund ta postoj sot ne darke informacionin.
Aty besoj se ja vlen se e organizon Gjergj Rita ish-regjisori i TV
Por me sa di une duhen pague paret brenda dt 19.
atje do shkoj dhe une besoj se do jete me e mira.Postuar mė parė nga Labeati
Krijoni Kontakt