Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 67 prej 67
    Flm beno. E kam dvd shrink dhe e perdor shume shpesh. Pra ja kam idene mire sesi te operoj me ate. Ndersa vete filmi eshte mpeg4 si file dhe se kam konvertuar ende ne dvd. E kam thjeshte ne hdd mbasi e shkarkova ne P2P. Do e konvertoj ne dvd dhe do ndjek sugjerimet e tua. Faleminderit edhe njehere

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Ben ate skedarin patch nuk mund ta hap shife si me del..:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shum mire ka dale aty.Klikohet ne butonin Save.
    Zgjedh pastaj nje direktori dhe fillon shkarkimi.
    Pasi mbaron shkarkimi.Shkon te direktoria ku u be save i ben klik i djathte dhe kopjo.Pastaj shkon ne start\search fut ne kerkim ConvertxtoDVD
    Te rezultatet e kerkimit klik te folderi i verdhe rreth 3mije kb.E hap.Te dritarja qe del klikohet lart ne edit dhe paste.Kraku futet ne direktorine e programit.Klik te skedari patch per ta hap.Klik ne butonin patch dhe do maresh mesazhin "patchin done"Pastaj e mbyll,i ben exit programit te patchit dhe hapet programi convert xto dvd.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Ben me duket se nuk e ke vu re, formati i hapjes nuk punon e shef si del me ate katrorin ku thote qe une smund ta hape kete lloj file. Me perpara e kam hape po tashi smundem, kete heren e dyte qe ma ke nise me del me ate katrorin.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ate mesazhin me ikone te verdhe poshte qe windowsi jep rrezik.... thjesht e injoron,klikohet ne save dhe fillon shkarkimi.Edhe kur te vije puna ta hapesh,edhe sikur windowsi te nxjere dritare lajmeruse qe eshte me rrezik,file exe mund te demtoje(harmful) per kompjuterin edhe ate mesazh injoroje dhe vazhdon me futjen e tij ne direktorin e programit dhe e hap.
    Nqs kur klikon te skedari i shkarkuar dhe nuk hapet fare duhet te shikosh te cepi ekranit ku eshte ora per te bere right klik dhe exit ndonje ikone programi antivirus,program sigurie(security).Ose te menuja me klik te djathte e ketyre ikonave ne cep te ekranit zgjedh ne menu disable file monitoring,live monitoring,live protection dicka e tille.Kur klikon tek linku http://download.yousendit.com/FE415ABF4FB1490E zgjedh save,klik ne save.
    Skedari shkarkohet,me pas i ben klik te djathte dhe "rename"(riemerto) duke e bere skedarii.exe dhe e kopjon me klik te djathte dhe e fut brenda direktorise se convertxto dvd dhe e hap atje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 29-12-2006 mė 22:14
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Ben e bera sic the ti, po prape nuk e kam programin e duhur ta hape skedarin.
    Provova ta hap me adobe dhe shife ca me del :

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Acrobat reader nuk i njeh skedaret exe.Jane te panjohur per te dhe jep mesazh gabimi.Ai njeh dhe hap pdf skedaret.Patchin qe shkarkove i klikon me te djathte dhe rename(riemrtim)ne Patch.exe
    Ketu ke skedarin e programit eshte i krakuar,eshte exe file.http://download.yousendit.com/9BFE1CC00F341E69
    Mjafton qe pasi e shkarkon,klikon me te djathte dhe kopjo.
    Shkon ne direktorine e programit si ne figuren poshte.Klik lart ne edit dhe paste.
    Do dale mesazhi,"Do te zevendesosh kete exe file me kete exe file? Klikon ne "yes" dhe exe-ja qe shkarkove do zevendesoje exe-ne origjinale.Pastaj e perdor programin,eshte i regjistruar.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema tė Ngjashme

1. Ėndrra ime, tė kem njė program timin nė FoxNews
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •