Elna, pse i kalojme gjerat ne ekstreme? Dhe pse i marrim personalisht postet? Une nuk thashe qe publiku nuk ka te drejte te shprehe mendimin e tij por te tregohemi me te qyteteruar ne diskutim pa ofenduar ate tjetrin. Sepse ne fund te fundit (mos na mbese hatri) e kemi pak per huq ne shqiptaret te "zgjidhim" ceshtjet e botes dhe ti japim mend dynjase. Une u futa ketu se ishte teme letersie dhe as e kisha idene se kush ishte Renato. Me pelqeu rrjeshti i tij dhe kaq. Mora vesh per ngjarjen dhe me vjen keq per c'ka ndodhur dhe e perbuz menyren si eshte sjelle Kadare (sepse as me kafshen nuk sillesh ashtu). Por ne monizem, cfare nuk behej. Po s'me takon mua t'i kerkoj llogari protagonistes ne fjale se pse e ka nxjerre kete muhabet pas 20 vjetesh ose te futem me thelle. Ketu ta kisha llafin.
Sa per ate qe thua qe femija s'duhet perdorur si karrem per te realizuar ambicjet, ke te drejte. Por prape gabon sepse as une e as ti nuk e dime aresyen e vertete pse kjo nene me ne fund vendosi ta beje kete histori publike. S'ke menduar ndonjehere se te te therrasin "k...." pa e merituar dhe te te perbuze nje mehalle e tere sepse keshtu u vendos nga lart, ndoshta me ne fund deshiron tu tregosh atij publiku qe te perfoli per vite te verteten e te vendosesh nderin ne vend. E pra......
Gresa e mitur? Moter, ne gjimnaz shoqet tona u fejonin e u martonin ne ate kohe.

Dhe ky djali i mitur ka qene (vit 3 gjimnaz). Ligji te kap kur ti je mbi 18 vjec dhe ke maredhenie me nje te mitur. Biles nuk jam e sigurte ne ka egzistuar ne monizem ky ligj.
Jo jo, nuk mendoj se po mbron Kadarene si shkrimtar. Mendoj se po e mbron si njeri.

Mgjtht, si shkrimtar, dhe mua s'me ka terhequr stili i tij se si njeri jo e jo. Ka pasur sa te duash pushtetare ne monizem qe kane qene njerez persembari e jane sjelle bute me popullin. Pse jo ky? Nejse, who cares! Lol
Naten elnushe.

Krijoni Kontakt