Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 107
    ...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar më parë nga TiLoNcE
    Dashuria nuk njef mosh.Dashuria nuk mbledh e zbret vitet ,thjesht dashuron.Sa zgjasin kto martesa ?kjo osht pun tjeter.Plus martesa nuk osht gjithmon rjedhoj e dashnis
    Kur po folsha i her ket zotnin e citum per Ashton kutcher e Demi Moore ma boni " Epo osht Demi Moore ajo.Si vej ic faj ."
    So if nje graja osht hot,smart,and loaded te gjith ju qe kerceni e deklaroni ncuq ncuq jo vetem do martoheshit po do i lanit dhe ato..corapet corapet
    1-2 vjet nuk osht diferenc e modhe.Njof cifte te tilla dhe kalojn per mrekulli tzotit.Po prap secili e zgjidh jeten ashu si do.
    E rencishme ne nje cift nuk osht mosha po osht perputhja e menimeve,deshirave,interesat osht pasioni,pershtatja dhe sidomos osht te qenurit "The one" per nj-tj.

kshu kshu

Duartrokitje. Ja kush i ve pikat mbi i.

So if nje graja osht hot,smart,
    Je si ato shkrimtaret qe kan stilin e tyre edhe dallohen qe nga prologu.

Ne gjith boten me kerku, sgje kshu fjalish, te ndertuara me kaq strukture linguistike edhe varietet.

HOLLAND...

Atij zoterise siper vetes si ke thene gje hic per Kutcher dhe D.Moore se pergjigja do kishte qene ndryshe. . Jo per gje po mesa e njoh une se ka zakon te pergjigjet ashtu hic. (jo aq thate dmth)...

Nejse mosha edhe ka edhe ska rendesi. Rendesi ka ajo qe ndjen per tjetrin. Moshen e vene re te tjeret, jo ata qe i perkasin relates. Me e forta eshte qe ata qe lidhen jane rehat me njeri tjetrin ndersa ata qe skane pune fare merren me moshen se sa diference kane dhe si e bene kete 'budallallik'.
    Njeriun se afron mosha po zemra dhe shpirti. Nese keto te dyja perputhen atehere diferenca ne moshe nuk luan hic rrol.

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar më parë nga Darius
    Atij zoterise siper vetes si ke thene gje hic per Kutcher dhe D.Moore se pergjigja do kishte qene ndryshe. . Jo per gje po mesa e njoh une se ka zakon te pergjigjet ashtu hic. (jo aq thate dmth)...

Nejse mosha edhe ka edhe ska rendesi. Rendesi ka ajo qe ndjen per tjetrin. Moshen e vene re te tjeret, jo ata qe i perkasin relates. Me e forta eshte qe ata qe lidhen jane rehat me njeri tjetrin ndersa ata qe skane pune fare merren me moshen se sa diference kane dhe si e bene kete 'budallallik'.
    Njeriun se afron mosha po zemra dhe shpirti. Nese keto te dyja perputhen atehere diferenca ne moshe nuk luan hic rrol.

Leje mos ma kundershto tashi se ka shkrujt si me qen zedhensja e kryeministrit. I ka ndertu ato fjalite gjithe figura letrare. Kur e thot Xhej s'diskutohet mo, apo jo?
    HOLLAND...

Pasi lexova kete teme thash te them dicka pak si interesante.

Nga aspekti shkencore sdi sa keni lexuar por ne aspektin seksual pershtaten shume mire nje mashkull 25 vjeqar dhe nje femer 40 vjeqare.

Arsyeja eshte sepse mashkulli ne kete kohe eshte i fuqishem, energjik dhe nuk pyet per asgje, ndersa femra ne kete moshe eshte e pjekur, me pervoje, dhe gati ne fazen e menopauzes ( kohe kur ndalojne menstroacionet) dhe eshte e liruar nga iluzionet e rinise, dhe gjithashtu nuk ka shume frike nga shtatzania, dmth eshte e lire nga mendja.

Kete e kam lexuar dhe eshte e vertete ne aspektin shkencore, por une nuk mbeshtes parimet e tilla.

Me mire mashkulli te jete me i vjeter te pakten 2 vite dhe jo me shume se 5 vite

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    1 deri ne 2 sthem gje me shum ja fus vrapit :d
    Partizoni

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nuk Ka rendesi shume mosha por me shume rendesi ka dashuria a vjen nga zemra apo nga goja

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une se kam problem te jete me e madhe se une
    ju betohem se me momente te bukura kalon me nje te madhe se me nje adoleshente
    flas si dashnore se si gru e kisha marre deri 20 vjet me te madhe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Un per vete s'besoj se do ta boja. Megjithate po qe 1-2 vjet me i vogel, ehhh* sikur hahet...po pastaj kur fillon 5,10,15 vjet me i vogel cuni. Kurr!!!

Femme Fatale Maska e Poison_Ivy
    Anëtarësuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Varet nga martesa. Nqs je alla Elizabeth Taylor dhe i koleksionon Toy-Boys nuk e ke problem. Nqs je old-fashioned atehere normailsht qe nuk te ngjit.

Une per vete vdes per cunat e vegjel. Ato momentet e para jane vetem qejf, se e di qe nuk ka shonce me u tall me ty. Burrat e rritur e kane ate charmin e tyre poooor, ndonjehere jane "te rende" dhe behen vesvese.

Per mua, mashkulli ideal do ishte 2-3 vjet me i vogel, i kulturuar, por te ishte nga ata meshkujt qe duken gjithmone si kalamaj te shfrenuar qe nuk lene gur ne vend.
    Me ata nuk merzitesh kurre... (e kam nga eksperienca )
    So the **** whaaaat??!!

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •