Close
Faqja 14 prej 40 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 400
    Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga elen
    E vertete eshte ,e pashe injorantin tek dixhitalbi dhe ndihej i fyer pse e dallojne nga te tjeret (ai po ben cmos te dallohet me mjekren e kromosur).

Nje pyetje kam une :

Myslymanet e Arabise e kane fene e tyre ne gjak dhe nuk bejne keshtu (jane te lindur me te ) keta macoket tane qe nuk dinin nga binte feja (kushdo qofte ) si u bene kaq fanatike per 15 vjet???????????????????????/

Kush ma zgjidh kete gjeegjeze do marr reputacion.....

(llafi tradite ne shtepi nuk ma mbush mendjen).
    Po kjo pyetje eshte shume e thjeshte per tu pergjigjur ne te!
    Nese keni patur rastin te takoni ndonjehere turme qejsh ne rruge apo fushe,do shihni qe i pari qe sulet kunder jush dhe me egersine me te madhe eshte minaku(minak=lloj qeni shum i vogel nga trupi).Gjithnje njeriu ka problem me shume me korierin e shkolles se sa me drejtorin!
    Dhe,me e keqja e ketij rasti eshtze se ky Islamizem dhe ky krishterizem qe po ekspozohen nga shqiptaret e sotem s`jane tjeter veqse si ata dileret dhe shperndaresit e droges me grame neper rruge dhe sheshe te erreta,gjersa Boset e huaj te tonelatave rrijne neper Villa, Rognera e Sheratona...
    NJe gje duhet patur ne qender te vemendjes sot te gjithe ne qe kjo dukuri e ketyre "stershitesve te feve te huaja" s`na duket normale: As keta me mjekra,as ata me kryqa qe sot sillen dhe propagandojne edhe infektojne popullsine shqiptare,s`vijne me nga turqia as Arabia!...

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Ne kosh te plehrave me ferexhe,perce,kryqa,hena dhe yje,kerthiza te zbuluara,gjokse,vithe,minifunde dhe çdo gje tjeter perveq uniformes shkollore laike shteterore!Kush do fe,le te rrije ne shtepi apo te shkoje ne shkolle private me lek!Shteti duhet te jete ateist dhe kunder secilit shenj apo ikonografi fetare duhet te reagoje perfundimisht me kohe dhe rrepte!"demokracia" eshte nje kethim prapa i njerezimit kah Xhungellizmi!Per çdo dite zhvillimi i teknikes dhe mireqenies jetesore kerkon rregulla dhe ligje te reja,gjersa keto kafshet demokratike kerkojne Xhungllen nga e cila kane ardhur qe te kete secila te drejte te beje ç`te doje...sipas "demokracise" ku thuhet se secili ka te drejtat e tij natyrore...te shqyeje,te vrase,te djege,te mos punoje,te dhunoje e çdo gje qe mund ta beje si nje kafshe...gjersa te dale tjetra me e forte dhe ta perpije...dhe keshtu me radhe...
    Rrofte shqiperia Etnike ateiste-Enveriste!

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Puna e shamise ne Shqiperi duhet te jete çeshtje mode. Pse shqetesoheni kot.
    Ne nuk na mbyten arabet ne Shqiperi dhe po na imponojne veshjet e tyre. Keto femra qe behet fjale jane shqiptare dhe ato jane ne shtepi te vet, nuk jane ne nje vend tjeter dhe po shqetesojne vendalinjte me keto veshje. Nuk jemi me ne kohen e Enver Hoxhes ku ndaloheshin floket e gjate, pantallonet e gjera, mjekrra, muzika e huaj etj, etj. Dikush ka qejf te rruaj koken, dikush le mjekerr, dikush mbulon fytyren dhe dikush del me breke, secili ka qejfin e vet.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Ju kerkoi falje juve te tjerve per ato postimet e mia me larte, ti kthehemi Temes.

Une jam kunder Ferexhes, por jo kunder Shamijave.

Nese ajo femra ne Durres kishte vetem Shami ne stilin musliman, at'here kjo eshte nje dobesi dhe marrezine e Kryesise se atije Universiteti.

Shami - PO
    Ferexhe - JO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga koder kiss
    per alonso
    nga na dole ti avokat i gjith shqiptareve mysliman apo katolik
    kush ta dha ty ate te drejte te flesesh ne emer te te tjereve
    ti mund te shprehish mendimin tend dhe mos bej pergjithesime
    se une si shqiptare qe jam ndihem i ofenduar nga ai shkrimi jot
    sa per ate vajzen qe don te vazhdoj studimet me ferexhe te vije ne banken time se une do ti vazhdoj studimet nudo keshtu ajo mbuluar dhe une zbuluar ka lezet ne fakultet shqiptare
    na paske dale pale edhe avokat i gjithe njerezve ti alonso
    kush po gjukon te tjeret ne po japim mendimet tona
    mesohu te shprehesh o bukurosh
    ne emer tim ste lejoj te flasesh se dhe une jam njeri

ne radhe te pare ti zoteri une jam FEMER ,QE KETU NISET ZGJUARSIA E JOTE DUKE MOS DALLUAR DOT FEMRAT NGA MESHKUJT ,APO NUK E DALLON ZANOREN E FUNDIT QE TA BEN MUUUUUUUUUU.
    dhe sa per avokate une jam avokatje e vetes time nqs ty te duhet ndonje avokate shko kerkoje se do e gjersh .dhe e kem per ofendim te merrem me njerez pa karakter dhe pa edukat si ty . dhe te keshilloj te lexosh shkrimet nje e nga nje pastaj do kuptosh se me ke une po debatoja ok . ato studimet e tua mos mi trego mua po dil njeher para pasqyres dhe jepi provim vetes.

dhe un e them se jam e mendimit te lir ti djal .,po ti spaske kuptuar gje, kjo ndodh nga dituria jote e tepert.,dhe mos i fut hundet kur sdi cfar flet .

Po mer ne kohen e Enverit ndaloheshin floket e gjate apo pantallonat kauboj por kjo sdo te thote qe pse nuk eshte me koha e enverit dhe te shkohet ne esktremin tjeter. Ketu nuk behet fjala per mode apo sesi rri njera apo tjetra ne shtepi. Pikerisht pse jane femra shqiptare dhe stonon shume kur i shikon te mbuluara sikur te jene ne mes te Mekes. Hajde llogjike hajde, jo po meqe nuk eshte me koha e Enverit dhe le te dalim pa breke tani se eshte demokraci dhe u be deti kos. Pffff....

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Me duket seriozisht humbje kohe tani, te merremi me shamite e percet e disa femrave te goditura ne tru qe ne vegjeli. Eshte humbje kohe te fokusohemi ne probleme kaq mikroskopike, mgjs per te folur drejte nuk eshte problem fare. Ato nese vishen ne ate menyre, eshte preferenca e tyre dhe une nuk shoh asgje jashte normave te shoqerise ketu, vrafshin veten dhe befshin c'te duan se jeten e tyre po burgosin, pse u dashka te shqetesohemi ne. Ka shume pika te tjera ku seriozisht kerkohet koha, mundi e debati konstruktiv i cdonjerit prej jush, ky me lart, nuk eshte nje prej tyre...

Meqe ra fjala, ca dreqin behet ne Shqiperi kshu mer jahu, nga na mbine keto prapambetje?
    Kjo u tha ne menyre retorike, prandaj nuk pres pergjigje...qe te mos hedh poshte ate qe sapo shkrova (lol)

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Me vjen shum keq qe po ekzistojne akoma idet mikroskopike ne Shqiperin e perparuar sot eshte fjala per nje integrimm drejt evropes dhe jo te merremi me gunen e dikuja

KUSH I RRIT THONJET FITYREN E TIJA DO TE GERVISHI

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Te mbulosh floket ne Shqiperine e 2006 eshte mekat,por te zbulosh prapanicen eshte normale.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Kam fshire shume postime nga kjo teme. Zeu_s dhe Besimi, vazhdoni duelin ne MP apo diku tjeter.

Faqja 14 prej 40 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thënie kushtuar femrës.
    Nga ZANOR në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 22-12-2023, 04:38
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  4. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •