Close
Faqja 13 prej 40 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 400
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    Perralle apo jo ta siguroj une qe turqit nuk e kane problem te martohem me gocat e djaes,halles,tezes,xhajes.
    dikujt qe njihja (ishte turk) halla i tha se nuk do i fliste me me goje po qe se nuk i merrte vajzen per grua.
    ore aje turk,apo je shqiptar ti?ketu po flasim per shqiperine,dhe je i vete dishem dhe ti se ne shqiperi nuk kan ndollur gjera te tilla edhe atehere kur vendi ishte nen sundimin otoman.perse abuzoni.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga <BESIMI>
    ore aje turk,apo je shqiptar ti?ketu po flasim per shqiperine,dhe je i vete dishem dhe ti se ne shqiperi nuk kan ndollur gjera te tilla edhe atehere kur vendi ishte nen sundimin otoman.perse abuzoni.
    po pra ,
    po flasim per shqiperine dhe se si ferexheja nuk eshte kulture shqiptare, nuk ka te beje asgje me kulturen tone.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga <BESIMI>
    Prandaj dhe te terhoqa vemendjen per gafen qe ti bere pak me siper,ne te cilen je shpreh;qe po ushave turqit a po arabet mslimanve shqiptar,eshte njesoj si kur tu shash cikat eaxhes,etj,etj besoj qe ti e ke shpreh ket ide apo jo?prandaj ki kurrajon dhe pranoje gabimin,ose cfar sta kaqefi ty me ta ber,mos ja ben kujt.
    Ti se pari lexoje me vemendje se çka kam shkruar une, e pastaj na u shit ketu si me i menquri.
    Se une nuk thash "po tua shajsh Shqiptarve mUsliman Turqit e Arabet eshte sikur kur ia shan çiken e axhes" por thash "si keta tipat ketu ne kete forum qe iu velon gjaku po t'ia ofendosh Turkine apo turqit, iu duket sikur kur ia shane çiken e axhes", qe kjo vlene vetem per ata "Shqiptar" qe deshirojne te kishin lindur si Turq (Magjup), e jo per Shqiptaret mUsliman siç po i keqinterpreton ti postimet e mia, se une jam nje SHQIPTAR mUsliman qe me kan ardhur te hunda keta "muslimanet" e ri te shekullit 21 qe po shiten ma mUsliman se te gjith te tjeret.

A e more vesh tash ?

Do ta perpunoi pak postimin e me hershem:

"Fatkeqsisht tek ne Shqiptaret kan lindur disa njerz gabimisht, qe me mire iu vjen t'ia shajsh gruan, motren dhe nenen se sa Greket, Italianet, Serbet, Turqit dhe Arabet".

E keshtu a bene ?

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Mos shkruaj të pavërteta, shqiptarët muslimanë nuk martohen me kusherinjë. Por, gjithashtu edhe nuk martohen me gjermanë, italianë, amerikanë siç bëjnë shqiptaret e besimeve tjera...
    ...........
    Fjollat, e di qe me ke simpatik, shpresoj se nuk me pershendet me ato fjalet e tua, si P...O..,
    Deshte te pyese se a ke ti mbulese (perce a si e ka emrin) dhe se a me pare do te martoheshe me nje somalez, apo me nje shqiptar te krishtere ose ateist?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Po pse ore injorante na lane ,injorante mbetem??Sna e paska pasur fajin Enveri neve (ai te paketn beri emancipim )po na e paska pasur mendja..
    Po gjithe femrat ne vendet arabe po bejne cmos per te hequr ferexhene dhe sja arrijne qellimit ,keto injorantet tona u cane per tu mbuluar.E pse si mbuloi njehre e mire se me keta injorante s kemi per te vajtur ndonjehere para.Dhe mos me thoni qe eshte e drejta e secilit te bej c te doje me jeten e vet sepse asnje ne Evropen e 2006 nuk ka te drejte te na coje 100 vjet mbrapa (edhe meshkujt hyjne ketu sepse lene mjeker per tu dukur qe jane myslymane)
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    Nuk e di sa e vertete eshte por kam degjuar se nje djal nuk mori diplomen pasi nuk donte te hiqte mjekrren e tij e te dilte ne fotografi per diplomen
    E vertete eshte ,e pashe injorantin tek dixhitalbi dhe ndihej i fyer pse e dallojne nga te tjeret (ai po ben cmos te dallohet me mjekren e kromosur).

Nje pyetje kam une :

Myslymanet e Arabise e kane fene e tyre ne gjak dhe nuk bejne keshtu (jane te lindur me te ) keta macoket tane qe nuk dinin nga binte feja (kushdo qofte ) si u bene kaq fanatike per 15 vjet???????????????????????/

Kush ma zgjidh kete gjeegjeze do marr reputacion.....

(llafi tradite ne shtepi nuk ma mbush mendjen).

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Kam pare une myslimane me ferexhe dhe nga ai fustani i gjate si kapardine dhe jam cuditur kur kam pa minifundin qe kish poshte kapardines.....kaq te shkurter s kisha pare ndonjehere (e kisha dhe shoqe pale)
    ,....
    Nejse mund te kthehemi ne teme ju lutem :::
    Ajo e ndershmja me perce si perfundim vete apo jo ne shkolle dhe si vishet???

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga buki19
    Mendoj se nuk keni nevoje te griceni,pas disa viteve femrat,studentet dhe nxeneset me hixhab (me shamia) do te jene nje dukuri,nje paraqitje shume e rendomt neper shkolla rruge dhe natyrisht universitete dhe aq me teper si profesoresha.

Na kenaqe tani .....te gjithe bota vene perpara Shqiperia e 2006 po ben cmos te veje 100 vjet mbrapa ....
    Doemos ju djemave ju leverdis se doni me marr 7 gra po kjo nuk do ju kaloje....(shpresoj se eshte thjesht mode ....se ndryshe na mori lumi..)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une nje gje skuptoj
    ky zoteria rektor i universitetit eshte mesu te kete ashi kurvash aty qe vishen si prosti qe marrin provimet se bejne seks me pedagog dhe i beka pershtypje veshja e kesaj motres muslimane.
    nuk dosha me fol ne kete teme hic po ju lutem shifni pak gjanat me realitet.
    nese kjo do ishte motra ime atij rektorit dhe te tjereve aty do i shkonit per ngushllime ju tani.
    se ska njeri te drejte tja heqe shamine asaj.
    allahu vonon po nuk harron kam pa mesu nje shprehje dikur.
    ky eshte mendimi dhe nuk kam citu asnjerin nga ju.
    ju pershendes

Citim Postuar më parë nga elen
    Po pse ore injorante na lane ,injorante mbetem??Sna e paska pasur fajin Enveri neve (ai te paketn beri emancipim )po na e paska pasur mendja..
    Po gjithe femrat ne vendet arabe po bejne cmos per te hequr ferexhene dhe sja arrijne qellimit ,keto injorantet tona u cane per tu mbuluar.E pse si mbuloi njehre e mire se me keta injorante s kemi per te vajtur ndonjehere para.Dhe mos me thoni qe eshte e drejta e secilit te bej c te doje me jeten e vet sepse asnje ne Evropen e 2006 nuk ka te drejte te na coje 100 vjet mbrapa (edhe meshkujt hyjne ketu sepse lene mjeker per tu dukur qe jane myslymane)

Nuk do ta kisha thene me bukur. Te lumte ajo dore!!!

Ska me turp se kjo qe po ndodh ne Shqiperi. U be gjithe ajo pune per te emancipuar femren dhe me ne fund u arrit te hiqej e mbuluara dhe femra te behej pjese e jetes, ca injorante dhe anadollake te Elbasanit shkojne e bejne turpin e rradhes. O zot te hapin barkun se paskan qene njerez te pagedhendur fare. Femrat arabe ju qan zemra te heqin percet, shqiptaret duke qene mire e bukur shkojne e i veshin prape mbas 40 vjeteve. Nejse se keshtu i dashka mushka drute. Spaska patur brire injoraca. Poshtersine ketu ne kete mes e bejne meshkujt qe mbeten drunj dhe shtaze te pacivilizuara. Ajo zone ka qen historikisht turpi i Shqiperise me injorancen dhe verberine fetare po ky eshte kulmi. Se imagjinoj dot te shkoj ne Shqiperine e 2006 dhe te shikoj femra shqiptare te mbuluara me keq se te ishin ne mes te Arabise, apo meshkuj me ato mjekrat si cjeper qe te hapin barkun. Duan dhe Europen keta...

p.s. Shif kur te plasin shallavaret dhe citjanet tani... O KASOLLE KU NA MBLODHE

Faqja 13 prej 40 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thënie kushtuar femrës.
    Nga ZANOR në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 22-12-2023, 04:38
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  4. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •