Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    MILANIST Maska e Loriku-Gjakove
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Vendndodhja
    Gjakove
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Ha more Lorik, pa hyp deri ne tavan nje here, se ju andej nga Gjakova i keni shtepite nga motet. Ke per ta gjetur nje kryq te madh sa vetja. Por mos pyet kush ma ka vene, se ta thote gjyshi pa e pyetur!

Nese e gjej do vish ti te varesh ne te
    MILANIST 4 EVER

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Jo do te vije te gozhdohem ne te! Hi,hi...
    Si do te thonin shkupjanet: hiq smeshki
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    More djale, une s'po i baj avokatin Rexhep Mejdanit, por po ju tham ju se duhet njeriu me qene krejt pa tru me sulmue te krishtenet per fjalet e njenit me emnin Rexhep, qe i krishtene nuk asht, por musliman,

Rexhep Mejdani s`eshte fare musliman,por ty ta do narkomania fetare dobiçiste t`ia futesh kete.Dhe jo vetem ti por shumica e fetareve shqiptare,nuk mund te pranojne faktin se ka shqiptare qe jane ateiste,qe nuk pjerdhin as per Jesusin as per muhamedin etj.Ju i konsideroni ateistet si njerez te pa fe qe dhe aty e parashihni mundesine e juaj qe te rrembeni dhe roberoni me shume anetare per fete e huaja jo te juaja te ndyera.Per shkat te emrit Rexhep i futet se eshte musliman,per shkak te emrrit pjeter i futet se eshte i krishtere.Kjo eshte hipokrizia e juve fetareve.Emri i dikujt s`tregon fene e tij por historine dhe farefisin.Emrat mund te nderrohen sot por njerezit kane histori ,biografi te çmuar qe s`duan ta humbin me nderrimin e emrit:Rexhep Mejdani,tregon vet emri i tij prej nga rrjedhe dhe ciles Familje i takonAi eshte nga Mejdani,aty ku eshte ndare mejdani kunder armiqve dhe familja e tij Mejdani eshte me ze ne Tere Shqiperine Veriore.Do ishte mire qe te behej regjistrim e jo sondazh sikurse eshte bere me keto te dhena.Meqe ne e dijme se asnje regjistrim popullsie nuk kam patur ne shqiperi gjer me sot pas atij te 1990-shes,tera keto paçavure qe sillen ne forum jane te pavlershme dhe perdoren vetem e vetem per te rritur zjarrin me teper ne mes te shqipfolesve.
    Ti thue: "Krishtert vujn shume per me ra ne sy u duhet nji shifer ne leter.." e une te tham: merru me Rexhepin e Ismailin po deshte e leni rehat te krishtenet se s'jane tue u marre me ty e as jane tue vue ujin ne zjarr me shifra e statistika.
    Te krishteret nuk vuajne fare per te rene ne sy...kete e ka thene jo mire parashkruesi!Te krishteret luftojne dhe vuajne aq shume qe t`ua zene syte te tjereve me Berrllokun e tyre ikonografik ne çdo vend te Natyres,ne çdo mes dhe skaj te qytetit apo shtepise,ne çdo veshje,ne çdo...çdo...çdo...
    Ai tjetri: "A c'na cat ate me kto sondazhe , sa te frymzuar qe jeni ju krishteret mer amon te gjithe engjuj ". thueja ti po deshte se nuk e shpalli sondazhin nji i krishtene. S'ka randsi, randsi ka me fole kot.
    [/QUOTE]

As Rexhepi qe e shpalli, as Ismaili qe ha m** per dite per te ndihmuar dobiçizimin e shqiptareve atje nga Franca sllavo-greke, nuk jane te krishtere. Ismaili ne fakt po perpiqet per shkak te interesave te tija te ndyera karieriste, por Rexhepi s`ka provuar ende gjer me sot nje anim-deklarim te tij per asnje Fe!E kam shkruar me larte se nje rezultat i tille ,po te jete i vertete me pelqen...me pelqen...me pelqen.Ateizmi po rritet,krishterizmi qe shtohet ne shqiperi,kjo eshte poashtu e mire sepse bota e krishtere evropiane dhe amerikane po e le krishterizmin perdite duke u deklaruar ateiste. Kethimi apo konvertimi ne krishterizem e ne fe te tjera i shqiptareve te sotem, te cilet kane qene te pa fe qe 50 vite ,nga bota dihet dhe kuptohet fare mire qe ketu s`eshte fjala per FE te tyre si nje ushqim virtual por per benificione qe u ofrojne bleresit fetare te huaj qe ti bejne kafshe te kopeve te tyre per shtallat e mbetura thate nga popujt e tyre...dhe asnje besim ne kete te rishtaskonvertuar shqiptare nuk e kane,aq sa ne skllavin !
    Meqe sot e gjithe bota po shkon ne Komunizem,ne Komunizmin e vertete(Globalizem)keto ferkime interne dhe lokale te feve duhet te ndodhin.
    Ne shqiperi,s`ka asnje fetar te Zotit por te gjithe kane fene si pretekst interesi dhe perfitimi material!
    Ndertimin e Kishave dhe xhamive,sinagogave dhe objekteve tjera fetare ne shqiperi une e pershendes.çdo gur qe hidhet ne mur ai eshte nje hap perpara,çdo rrezim dhe djegje,ai eshte prapambetje,kethim prapa!Le te ndertohen ndertesa te mira,te forta,rruge dhe bulevarde edhe kishtare e xhamiore por vetem e vetem te hiqet balta dhe te kete infrastrukture te bukur e te gjelberuar ne shqiperi.E sa per numrin e personave qe shkojne te luten...le te kujdesen ata qe i kane mbaruar ato objekte fetare ne Shqiperi duke e dijtur qe ketu asnje fe nuk ekziston ne fakt por vetem ne leter dhe ne Xhep!

Citim Postuar më parë nga kurkushi
    parashihni mundesine e juaj qe te rrembeni dhe roberoni me shume anetare per fete e huaja jo te juaja te ndyera..çdo...
    A mund te te pyes se kush eshte fe e huaj? Se mesa di une katolicizmi dhe ortodoksia jane feja tradicionale e shqiptareve. Pastaj mesa di une ajo feja jote qe eshte me e huaj nga te huajat sikur meson qe te respektohen fete e tjera

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    He more kurkush pse po flet pa dite. Cka din ti per qosjen aman mos na lodh me perralla. Ai per cdo te premte shkon ne xhami e pret deri sa te kryen hoxha me ua lodhe prapanicen besimtareve me pallavrat e tij se tjeterkush nuk po ka nerva me e ndegju, e besa shumica e besimtareve aq kan marre merzi prej tij sa tash edhe po pertojne te shkojne ne xhami po po rrijne e po falen neper shtepite e veta.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    A mund te te pyes se kush eshte fe e huaj? Se mesa di une katolicizmi dhe ortodoksia jane feja tradicionale e shqiptareve. Pastaj mesa di une ajo feja jote qe eshte me e huaj nga te huajat sikur meson qe te respektohen fete e tjera
    Feja tradicionale e shqiptarëve është feja ilire, ka zotëra të panumërt që të gjithë zotëra apo perëndi ilire.Megjithëse jam paksa agnostik me ngjyra ateiste nga natyra, por vetëm desha të tregoj që s'je askund.
    Merr biblën ose kuranin mundohu ta gjesh emrin shqiptar ose ilir.Dhe nëse e gjen eja më pagëzo me "në emër të Atit Birit e Shpirtit shejt".
    Pse ngatërroheni mes vete ju të krishtenë e muslimanë, kur njësoj jeni që të dy parët, besoni në perëndi të racës së ndyrë semito-arabo-hebraike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2006
    Postime
    3
    lol une asi kis mthe te thash
    Ndryshuar për herë të fundit nga DARTEX : 03-10-2006 më 20:49

Mua as qe me behet vone per fene fare alibaba. Qe ta kesh te qarte skam nder mend te debatoj se kush nga fete eshte me e mira apo e keqja. Fola per fene qe shqiptaret moren para 2000 vjetesh dhe doja ti jepja te kuptonte atij mikut qe kishte bere ate koment qe nese je besimtar nuk duhet te ofendosh fene e tjetrit. Aq me keq ta quash te ndyre dhe te huaj kur feja e tij eshte me shume se huaj.

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Citim Postuar më parë nga DEN bossi
    SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 38% MUSLIMAN ??????????????????

Ja mar po sjan 38%, jan ma pak

Kshtu si ja kan nise, mas 5 vjetesh do jena 0.000000001%
    Po po kush te tha keshtu? Papa? apo yt atë?

Dhe mos ju besoni Gazetave sepse genjejn shum.
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2006
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga HoteL-MadriD
    Po po kush te tha keshtu? Papa? apo yt atë?

Dhe mos ju besoni Gazetave sepse genjejn shum.
    mos u brengos Hotel se Muslimant jan SHumic por sidoqoft cdokush ka drejt me dhan mendimin e vet ama jo mendim te shtremt por te tregon te drejten qe esht e jo kujt i kujtohet me dhan % te kot qe nuk ja vlen aspak.

Kjo dmth skan respekt muwwaaaaaaaaahhh
    ah Binladen he Loqk

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •