Postuar më parë nga Dark_Fighter
Une kam qene ne Tirane gjate viteve '90 dhe kam pare tmerr me sy nga regjimi i PD is cili na e mbushi Tiranen me kjoska nga me te shpifurat, nga barake nga me te shpifurat, me ndertime pa leje nga me te shpifurat, drogera, prostitucionra, pislliqe te nivelit me jevgjit qe kam pare ndonjehere.
Dhe ajo eshte pamja e fundit qe une kam ne koken time nga Tirana, per shkak te Sali Qelbashit, nje person qe vjen nga zona per te cilat qyteti ekziston vetem ne enderrat e tyre me te bukura dhe te largeta. Dhe ai, bashke me terroristet dhe gangsterat e tij nga komunat dhe fshatrat qe me aq krenari i konsideron si fitore ne rrang kombetar (), na ka futur ne nje tranzicion te pakuptueshem dhe te padrejte qe na mundon edhe mijera kilometra larg!
Ne nje tranzicion qe na nxorri me shtullunga jashte atij vendi qe e deshem aq shume, dhe qe akoma po vazhdon te nxjerre njerez me shtullunga nga niveli i qelbur i jeteses qe ofron.
Per shkak te ketij zuzari qe na solli fajdet e skemat piramide, edhe pse te gjithe nderkombetaret e paralajmeruan. Por jo, ai kishte interesa te mbushte xhepat e tij. Sikur e solli njeri ate ne pushtet qe te perfitonte nga gjendja e mjeruar ne te cilen ishim.
Sali Berisha! Nje pseudo-biznesmen, biznesi i te cilit jane jeta e popullit. Jane vjedhja e votave! Jane violenca, terrori e mungesa e humanitetit. Dhe ky njeri i peshtire kerkon akoma te fitoje nje popull qe e urren me aq pasion?
Mbase e keshillon e shoqja qe te ne shkaterroje ne kete forme! Sikur nuk eshte 100% shqiptare, apo jo? Mrs. Serbia.![]()
Krijoni Kontakt