Close
Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 247
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    dodon, nuk po citoj fjale per fjale cfare the, se na i bete nervat uje, por shkurt, postimi yt kundermon nga hipokrizia. Le pastaj vete e permend ndihmat qe ka marre Shqiperia per Kosovaret, turp e faqja e zeze, se cfare kane bere politikanet e ku i cuan, dihet korrupsioni ne Shqiperi, sidomos ne ate kohe, por shqiptari i thjeshte asgje nuk pa, dhe s'e beri per ate pune. Flet per investime ti djale? Kush perfiton nga keto investime, a nuk jane dypaleshe? Dhe per te mos vajtur me tutje ...

Ti mos fol per te tjeret, por e ul veten gjoja ne piedestal me te larte, dhe u ben moral prej fronit te "epersise".

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Jam dakort ne pikat kryesore me Dodonin dhe nuk e kuptoj insistimin e Lioness persa i perket ceshtjes ne fjale.
    Turqishtja eshte gjuhe zyrtare vetem ne Prizren, jo ne tere Kosoven. Eshte e rendesishme te sqarohet kjo ne vazhden e diskutimit.
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

Ou paska marre ndihma Shqiperia ne kohen e luftes ne Kosove? Ske faj ti ne fakt, hajde me thuaj mua qe mbajta 13 veta ne shtepi dhe jo ndihme qe spash me sy po mu perfol dhe shampoja apo pasta e dhembeve.
    Varja se sja vlen me kjo teme.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Ketu u sollen te gjitha faktet qe deshmojne se turqishtja nuk u be zyrtare ne gjithe Kosoven por vetem ne Prizren ku kemi nje 5% te popullsise se ketij qyteti "minoritet turk". Pastaj, u sollen fakte qe deshmojne se kosovaret nuk e bene kete gje me deshiren e tyre, dy here u soll ne Kuvend ky projektligj nga paneli nderkombetar dhe u votua kunder, por kur nderkombetaret kercenuan me pasojat ne vendimin per statusin final te Kosoves, atehere Kuvendi u detyrua qe ta pranoj dhe aprovoj kete ligj. Pra, jo Kosova por UNMIK beri turqishten gjuhe zyrtare dhe ate jo ne gjithe Kosoven por vetem ne qytetin e Prizrenit.

Lioness, Dodoni ka folur aq qarte sa s'ka ku te shkoje. Ndrysho titullin disinformues te temes dhe boll percate me Tanhauserin ne krye!

Lioness eshte e kote qe vazhdohen replikat. Ngado qe ta kthesh, cfare do lloj argumenti te japesh apo analize te besh do etiketohesh pro greke, antishqiptare, disinformuese etj. Eshte bere stereotipi i ri i FSH. Nuk mund ta pranoj njeri ketu te kesh nje mendimin tend ndryshe nga te tjeret. Nese e ke you're doomed se ta vune nofken direkt. Se cpune ka Tanhauseri me opinionin tend apo timin apo te ndonje tjetri ate vetem nje zot e di.
    Ky shkrimi me i fundit ka qene perle. Alamet deklarate qe ky e ka thene drejte ndersa te tjeret kane folur kot. PIKE. Te mbyllet tema dhe ti ndryshohet titulli se eshte percares....EH ZOT CNA GJETI !
    A mund te mbyllet kjo teme se me keq do shkoje keshtu si ka nisur?

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga FЯODO
    Jam dakort ne pikat kryesore me Dodonin dhe nuk e kuptoj insistimin e Lioness persa i perket ceshtjes ne fjale.
    Turqishtja eshte gjuhe zyrtare vetem ne Prizren, jo ne tere Kosoven. Eshte e rendesishme te sqarohet kjo ne vazhden e diskutimit.
    Frodo, i lexove postimet e mia qe ne fillim? Jam shprehur nqs duan ta bejne gjuhe zyrtare turqishten ne Prizren a ne Kosove, le te behet, UNMIK a Kuvendi kush vendosi per ate pune. As e kam gjykuar e as lakuar.
    Tema fatkeqesisht pas parrullave per Jugun e Shqiperise mori rruge tjeter. Per ate ceshtje po replikohet, per Kosoven me epersi te dodonit dhe Shqiperise londineze te alibaba.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Kam nje pyetje un Pse nderkombetaret nuk i vene kushte Gjermanit qe ka rreth 10 perqind te popullsise Turke ta beje turqishten gjuhe zyrtare ne Gjermani ??

Preferoj te me pergjigjet Dodoni...

Apo ne Itali ku jemi rreth 3000.000 shqiptare te beje Shqipen gjuhe zyrtare

Apo ne Greqi ku jetojne rreth 600.000 Shqiptare

Ta them une pse sepse ne nuk kemi Tope na kane tredhur sidomos juve.
    larguar forever

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    PS: alibaba, po ça po meresh ti me këta sepse këta jo që na prekin në Kosove por edhe në FE shpesh herë na prekin. Kshtu që nuk bën të i marim disa gjëra afër zemrës.

Dhe një gjë ta them dhe une që kur islamizmi i bashkon apo afron kosovarët me turqit, Kurse krishterizmi të afron me GREKËT (Mos e mereni si ofendim ju të fesë Krishtere por deri tani me ofendime na keni mbyt, E di qe Albo si të shoh këtë postim përjashtim nga forumi vetem pse flasim keq diçka për Krishterizmin kurse kur ka ofendime nga Krishterët tek ne ateherë kenaqen)

Sja vlen të meremi me kësosh tipa.
    Ndryshuar për herë të fundit nga AdmiraL : 03-10-2006 më 20:07
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ju që po e kundërshtoni futjen e turqishtes si gjuhë zyrtare në Prizren, ju lutemi ejani dhe me tërë forcën që keni eliminoni këtë gjuhë, pasi qenkeni patriota, he mer ku e keni patriotizmin tash, ne po iu presim që të vini dhe ta eliminoni gjuhën turke.
    Ai që merr vesh shqip, unë po i them se çdo gjë që bëhet në Kosovë ësht' urdhër nga lart nga ndërkombëtarët.Ne nuk kemi asgjë në dorë madje as buxhetin e shtetit të cilin na e dërgojnë në Europë për qëllime të veta.Kosova është e detyruar të zbatojë çdo urdhër derisa ta arrijë pavarësinë.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    postuar më parë nga Lioness
    Shqiperise londineze te alibaba.
    Mos je gjëkundër?
    Ajo ashtu quhet sepse nuk është e bashkuar ende, ndërsa që është Kosova shumë më e përparuar nuk do koment.Por ju që nuk e keni vizituar kurrë Kosovën ju mjaftojnë informatat e gatshme nga dikush tjetër që shpesh herë ua trubullojnë mendjen dhe dashurinë për atdheun.Ju e parafytyroni Kosovën si një afganistan, e pra jeni gabim.

Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •