Close
Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 247
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Tani spo merret vesh kush eshte dakort dhe kush jo?

Nqs Kosovaret luftuan dhe derdhen gjak per te shpallur Turqishten gjuhe te tyren Zyrtare atehere harram u qofte gjaku cunave e gocave te reja qe u vrane per Flamur e per GJuhe.

Kosova duhet te heci perpara po te gerrici plaget e vjetra te saja.

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    ......
    .... dhe kuptohet me formimin e nje shteti te pavarur dhe sovran, krijohet nje kushtetute e cila e ben te mundur heqjen e gjuhes se peshtirosur turke nga qyteti historik shqiptar i Prizrenit.
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Per cfare u zemerova? Epo mire po te te them une ty qe Kosoven po e pi serbi dhe pjesa veriore dhe veri perendimore e Kosoves eshte pro serbe, si do ishte reagimi yt?
    Ne nuk e kemi Artemijen Kryepeshkop, kurse Janullatosi gëzon respekt të madh ndër shqiptarët e jugu ortodoksë "bizantinë" sepse kështu ka dëshirë t'i quaj Albo, edhepse unë e di që nuk kanë lidhje me Bizantin.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    postuar nga DariusPer
    pjesen post scriptum po ta perseris qe ate po e thua ti dhe jo une. Mua nuk ke sesi te me vesh ne goje fjale qe si thashe. Interpretimet beji me dike tjeter, jo me mua. Ta thashe shqip qe nuk i drejtohem as Kosoves dhe as popullit te Kosoves por ju drejtova atij kokboshit qe ishte shprehur ashtu. U sqarove? Dhe ketu qendron ndryshimi i asaj qe po them une me ate qe po mundohesh ti te thuash. Une nuk bera pergjithesime dhe as damkosa gjithe Kosoven.
    Më vjen mirë që nuk e damkose tërë Kosovën.

2. Ne Kosove (megjithese krahasimi qe ke bere eshte shume kalamallik) ska nevoje njeri te shkruhet turk se se kane lene ndonjehere turqishten menjeane. Nuk te ben rrasoja prift more djale.

4. Ne Kosove ska pse te depertoje turku. Ska ikur ndonjehere qe andej. Aty ka qene, aty ka mbetur.
    Po tash ç'bëre mer, sa mirë më erdh që nuk e damkose Kosovën kurse tash më zhgënjeve tërësisht.Por mos u ndij fajtor.Tjetërkush i ka fajet për këtë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 03-10-2006 më 20:30

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga FЯODO
    .... dhe kuptohet me formimin e nje shteti te pavarur dhe sovran, krijohet nje kushtetute e cila e ben te mundur heqjen e gjuhes se peshtirosur turke nga qyteti historik shqiptar i Prizrenit.
    Frodo do ishte mire sikur ta kishim ate mundesi por kjo nuk do jete e mundur te pakten edhe per nje periudhe kohe sepse do kemi monitorimin nderkombetar. Mirepo, kjo pakice turke eshte 5000 ne Mamushe te Prizrenit, ata martohen gjithe kohen me shqiptare. Daja im e kishte gruan nga ky komunitet dhe e ka nje goce me te, emrin e goces i ka vene ilir (Brikena), shkon ne shkolle shqip, dhe jo vetem qe nuk e quan veten turke por edhe nuk di asnje fjale turqisht. Per nje periudhe te shkurter kohe nuk do kete fare pakice turke, edhe pse edhe ashtu jane shqiptare puro me gjak, gjysherit e tyre kane qene me plis e tirqi, nuk kane ditur asnje fjale turqisht dhe kane kenduar me cifteli gjithe kohen. E kur nuk ka pakice turke, nuk do kete as gjuhe turke pastaj.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Citim Postuar më parë nga alibaba
    Më vjen mirë që nuk e damkose tërë Kosovën.

Po tash ç'bëre mer, sa mirë më erdh që nuk e damkose Kosovën kurse tash më zhgënjeve tërësisht.Por mos u ndij fajtor.Tjetërkush i ka fajet për këtë.
    Po pse ca te keqe ka ne ate qe them? Apo pse shpreh nje mendim qe nuk bie dakort me ty apo ndonje tjeter dhe kjo me ben mua antishqiptar apo progrek? Ti nuk skandalizohesh pse zyrtarizohet gjuha turke dhe skandalizohesh pse them une qe turku ka mbetur aty dhe ska ikur asnjehere?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2006
    Postime
    3
    Huh Mir jeni ju? e kam nje pyetje per juve Kush jeni ju qe me Permend emrin Kosova ose me vendos per pun te mrendshme te nje shteti? akoma jetoni ne Komunizem? siq duket dikush e kerkon qe Enver Hoxha te kthehet prap.

ZGJOHUNI o SHQIPTAR shekulli 21 jemi me duket? duhet te jetojm te gjith sebashku

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po pse ca te keqe ka ne ate qe them? Apo pse shpreh nje mendim qe nuk bie dakort me ty apo ndonje tjeter dhe kjo me ben mua antishqiptar apo progrek? Ti nuk skandalizohesh pse zyrtarizohet gjuha turke dhe skandalizohesh pse them une qe turku ka mbetur aty dhe ska ikur asnjehere?
    Sipas meje shqiptar është ai që merr vesh shqip.Ti a kupton shqip??
    Turqishten në Prizren e kanë zyrtarizuar për shkak se nuk jemi ne ata që vendosim.
    Ndërsa ti që na quan turq, qfarë ke ti veqori shqiptare më shumë se shqipëtarët e Kosovës??
    Aty ti kishe rënë në kundërshtim me vetveten në jërën anë po thua se nuk po na damkos e pastaj po na damkos me të vërtetë.
    Unë jam i revoltuar sigurisht që përdoret një gjuhë e huaja këtu në Kosovë.Por çfarë mund të bësh ti Darius në këtë rast? Çfarë mund të bësh për atdheun ti patriot i regjur??
    Cila është zgjidhja??
    Pastaj kur thua turku ka ikur ose nuk ka ikur duhet ta specifikosh cili turk ose për kend e ki fjalen?
    Në Kosovë ka një minoritet turkofon shumica me prejardhje shqiptare.Por shqipëtarët nuk e duan turkun aspak.
    Armiku yt është turku, Darius, kurse armiku im është çdo armik qoftë shkja ose turk.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 03-10-2006 më 20:56

Une ne kete rast lexoj patriotat e vetdeklaruar sesi e konsiderojne nje pjese te atdheut. Me beso nuk eshte pune e vogel...

Sja vlen me te replikojme. Mbaj mendimin qe ke ndersa une do mbaj timin.

p.s. perseri po keqintepreton fjalet e mija. Nuk e thashe aspak qe kosovaret jane turq. Ore e ben nga hutimi ti apo me ndergjegje?

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    p.s. shikoi mirë postimet e tua aty thua se turku ka mbetur, në Kosovë.Në Kosovë ka një pakicë turke, por kjo nuk do të thotë që ata i do dikush, nuk mund të bëjmë tash spatrim etnik në një kohë kur Kosova ka nevojë për një imazh më të mirë në sy të ndërkombëtarëve.

Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •