Close
Faqja 6 prej 29 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 281
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Myslimanët të ofenduar nga Papa

Po dhe shum te ofendum jemi ca o ky papa kshu mer apo ka nai menje tkeqe ky papa me mar mqaf Popullin e ItalisE me nai katastrrof nga Myslimanet, kshu qe thirri menjes para se me u shprehe re papa se Myslimanet te bajne ate qe sta ban as perenia !!!!

ME Respekt nga BaB- Myslimani per Myslimanet kudo qe jane neper Bote !!!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga alko71

Askund ne Kur'an nuk jipet thirrje per dhune pervec ne vetembrojtje,apo kur pala e cila ka marreveshje me ne ,e then ate marreveshje pra E KERKOJNE DHE U JIPET.
    dhe nuk u jipet me marreveshje deri sa te nenshtrohen totalisht.Pa i detyruar ta nderrojne besimin.Kjo per ne eshte mese e drejte.E drejte qe cdo komb do ta bente ne raste te tilla.Edhe ju si shqiptare ateist ,krishtere, jehudi ,njesoj do te vepronit po ua shkeli dikush marreveshjen e bere duke e ditur se cka do te pasoje po u thye ajo marreveshje.
    Ah nenshtrimi "totalisht" ... nder i madh, dmth po ta marresh pak me tutje ty te duket mese e drejte? He? Dmth dhe pushtimi Otoman, nenshtrim totalisht per 500 vjet, derisa shqiptaret e "kishin kuptuar" marreveshjen eshte i drejte?

Plus, cfare eshte kjo ne vs ju? Po shyqyr sic permendi Iliria e para, qe jo te gjithe myslymanet jane njesoj (faktikisht per myslymanet shqiptare e kam fjalen.) Dhe s'e kane prishur rehatine per kete pune. Rofte virtualistani thuaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 17-09-2006 më 15:32

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga BaLLaKumi

ka nai menje tkeqe ky papa me mar mqaf Popullin e ItalisE me nai katastrrof nga Myslimanet, kshu qe thirri menjes para se me u shprehe re papa se Myslimanet te bajne ate qe sta ban as perenia !!!!
    Njashtu esht vallaj, papa e poplli talion t'i vere mir gishtin koks se muslimant ta bejne te pabomen! Ja, le t'i hedhin syte matane adriatikut e t' shohin cka mun te pesojne!!!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    shume here e kam degjuar kete punen se gjoja jezusi ka folur per shpaten.
    duke u bazuar ne bibel,meqe po bazohesh edhe ti aty, gjate jetes se tij jezusi nuk vrau askend, i qendroi prane mekatareve dhe nuk i mallkoi ata, per hater te tij nuk u vra askush, ai nuk thirri ne lufte por ne paqe, etj etj.
    Une nuk jam i krishtere por te pakten nje njeri i shendetshem nga trute e sheh ndryshimin midis jetes dhe veprave te jezusit dhe jetes dhe veprave te muhamedit. Jezusi fliste me shembelltyra dhe perderisa dishepujt e tij nuk moren shpaten per te vrare kjo nuk do te thote se ata nuk ja degjuan fjalen mesuesit te tyre por e kuptuan se shpata eshte fjala.
    Pasuesit e muhamedit nuk kishin faj sepse mbi shpaten profeti dha shembuj konkret e urdhra direkte qe u zbatuan pa kurrfare skrupulli nga zagaret e tij kriminele.

siç e sheh jezusi thote vete se sherbetoret e tij do te luftonin por nuk luftuan sepse mbreteria e tij nuk ishte e kesaj bote dhe natyrisht qe lufta ne kete bote do te ishte e pavlere, pra jezusi nuk urdheroi lufte dhe as nuk e nxiti ate.

Sipas thenies me siper muhamedi luftoi porse mbreteria apo halifati i tij jane prej kesaj bote nga e cila rrjedh edhe imagjinata e 50 virgjereshave qe bie ne kundershtim me natyren aseksuale te shpirtit.

Pik se pari xFiles ti nuk ke haber mbi jeten e profetit qe solli ne bote BESIMIN TE CILEN PERENDIJA E KA ZGJEDHUR PER NJEREZIMIN - DMTH BESIMIN ISLAM.
    Pik se pari kur te fjasish per a.s. Muhamedin duhet te lexojsh libra e libra , te kesh njohuri e te flasish per nje njeri te tille.
    Tani se sa e PERMBAN BESIMI ISLAMIK LUFTEM mjafton te citohen vargjet KURANORE ku thuhet " AI QE VRET NJE NJERI TE PAFAJSHEM , ESHTE NJELLOJ SIKUR SIKUR ME VRA KREJT NJEREZIMIN " dhe "AI QE SHPETON NJE NJERI TE PAFAJSHEM ESHTE NJELLOJ SIKUR ME SHPETUAR KREJT NJEREZIMIN".
    Keto vargje i ke ne KURAN e jo ne BIBEL .

Ne BIBEL krishti thot "UNE NUK KAM ARDHUR TE SJELL PAQEN , POR KAM ARDHUR TE SJELL SHPATEN" .

Skam ma shum komente per juve qe jeni pjestare te konfesionit krishter

P.S.
    "REALITETI ESHTE I HIDHUR PER DIKE"

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    kur te krijohen kushtet cilen ane do mbash ti? Sic e thashe, myslimani eshte injorant. Ky shoku me siper sherben si shembull per kete. Ata qe dine dicka e dine qe antaresia ne nje organizate masonike eshte nje nga kriteret per c'kisherim nga Kisha Katolike Universale.

Me pyet per dicka qe mund te pergjigjem shkurt: Une jam nje ATEIST.

Gabohesh rende tek shprehesh mbi diturine e nje lobi teper te madh njerezor, po beni gabimin e njejte me ate te Benediktit, argumentoje ate qe shpreh ndryshe heshtni se eshte e padrejte.
    Persa i perket Masonizmit, gati te gjithe udheheqesit boterore e perdorin katolicizmin si nje mburoje per te fshehur te verteten e nje urdheri, nje rendi, nje bote, nje qeveri. Qe ne kohet e lashta e deri ne shekullin tone kjo ka ndodhur, nese do une mund te jap foto te Rusveltit, aishtanjit, Truman-it, Martin Ahtisarit, e shume te tjereve qe hiqen si katolike te devotshem dhe mbajne shenja Iluministe, Masoniste, Kabaliste, Sataniste, etj... Besoj me kuptoni c'dua te them.

Fyerja eshte arma e njeriut te dobet, krishterimi sot me shume se kurre eshte mjaft i dobet nga sulmet e njepasnjeshme qe po merr nga shkenca dhe historia , nga historia e vertete.

Une nuk dua te hudhem ne kundersulm absurd kunder krishterimit pasi nuk mbroj askend pervecse te vertetes, dhe mbi kete po ju iluminoj disi. Besoj keni degjuar keto kohet e fundit qe ne Siri jane gjetur papiruse me shkrime mjaft kontradiktore me besimin kristian, dhe pikerisht per kete jane mbajtur te fshehura fort nga vatikani.
    Thuhet se ne ato shkrime te vjetra eshte e verteta e gjithe krishterimit dhe arsyeja e lindjes se tij.

Dito.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Ideja e Vatikanit dhe Papes Benedikt per nje "dialog me Islamin" eshte e njeanshme, pasi nje akademik si Papa Benedikti vuan nga mungesa e eksperiences dhe kontakteve direkte me Islamin, jo me kot ai i referohet historise se Bizantit dhe jo me kot ai insiston ne ndihmen e Kishes Orthodhokse per te formuluar nje qendrim te perbashket mbi kercenimin e Islamit, kercenim qe manifestohet hapur tashme ne mbare Evropen Perendimore. Mbase Papa priste te lexonte ndonje leter te ndonje kleriku te respektuar ne Islam, si nje kunderpergjigje ndaj analizes se tij, por ja qe Islami nuk ka nje Pape dhe as nivelin akademik e kulturor te rrethit te Papes se Romes.

Kurse reagimi i dhunshem i masave muslimane ne mbare boten, vetem sa vertetoi edhe njehere fjalet e Perendise per pasardhesit e Ishmaelit. Dhe besoj, se me shume se sa u vlen besimtareve muslimane, reagimi i tyre i dhunshem sherben si nje shkundje e ndergjegjesim per gjithe boten e qyteteruar se sa larg dhe ne te njojten kohe sa afer jane ata "mjekroshat" ne rrugen islame. Problemi shumedimensional i nje qyteterimi te rrenuar islamik i dale jashte cdo kontrolli, eshte nje problem qe as nuk ka per tu zgjidhur vetvetiu, as nuk ka per tu zgjidhur neser, por do te kerkoje nje impenjim serioz dhe afatgjate te gjithe pjeses tjeter te botes.

Nje gje eshte e sigurt qe me kohen problemi po shkon drejt acarimit dhe jo drejt paqetimit. Ky eshte nje ogur i zi per te gjithe njerezit paqedashes ne bote, dhe nje ogur i bardhe per te gjithe ata qe duan te shohin nje konflikt te hapur midis Krishterimit dhe Islamit.

Albo

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Dito
    nese do une mund te jap foto te Rusveltit, aishtanjit, Truman-it, Martin Ahtisarit, e shume te tjereve qe hiqen si katolike te devotshem
    Injoranca nuk eshte 'virtyt' vetem i myslimanit. Asnje nga keta persona qe permend nuk eshte katolik. Ajo qe thashe qendron: po u mor vesh qe katoliku eshte mason c'kisherohet menjehere.

Le te mos dalim jashte temes. Ketu kemi te bejme me skizofreni kolektive te myslimaneve. Faji nuk eshte i katundarit Pakistanez, i qytetarit Malajzian, apo i Arabit te Izraelit. Faji eshte tek imami me korrespondence, dhe tek teksti Kuranik qe eshte teper i veshtire per t'u interpretuar ne kohe moderne.
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Citim Postuar më parë nga Dito
    Besoj keni degjuar keto kohet e fundit qe ne Siri jane gjetur papiruse me shkrime mjaft kontradiktore me besimin kristian, dhe pikerisht per kete jane mbajtur te fshehura fort nga vatikani.
    Thuhet se ne ato shkrime te vjetra eshte e verteta e gjithe krishterimit dhe arsyeja e lindjes se tij.

Dito.
    Dito papiruset (jo te gjitha ishin te tilla) nuk jane gjetur kohet e fundit dhe as ne Siri po jane zbuluar rastesisht nga nje bari ne vitin 1947 (zbulimi vazhdoi deri ne vitin 1956) ne afersi te Qumran, Izrael, 13 milje nga Jeruzalemi ne disa shpella qe ndodhen ne bregun Veriperendimor te Detit te Vdekur. Prandaj dhe quhen Dead Sea Scrolls. Nje pjese e tyre jane bere te njohura per publikun por ka shume te tjera qe jo vetem qe sjane bere te njohura por edhe ruhen me masa te forta sigurie (jo ne Vatikan po ne Jerusalem) dhe jane tekste biblike dhe jo te tilla, pjese psalmesh te hequra dhe shkurtuara me qellim qe dy mije vjet me pare ku perfshihen dhe profecite e Ezikelit, Danilet dhe Jeremias dhe ne teresi bejne pjese ne Testamentin e Vjeter.
    Te keshilloj te mos i studiosh se do hasesh gjera nga ato per te cilat je shume skeptik dhe qe ke dashur dhe te debatosh me mua. Jam serioz, ne ato tekste flitet qarte dhe per prejardhjen e njeriut dhe gjera qe spo i permend ketu sepse nuk eshte tema.

Ndersa ne lidhje me Roosewelt dhe kompani qe jane masone ke shume te drejte. Dhe fakti qe masonet ckisherohen dhe mallkohen nuk perben me realitet ne ditet e sotme. Kisha Katolike ka kohe qe e ka zbutur qendrimin ndaj tyre.
    Benedikti eshte akuzuar qe kur ka qene kardinal qe ka patur lidhje me masonet dhe sidomos me Rosicrucianet por sidoqofte nuk diskutohet pozicioni i Benediktit por vertetesia e asaj qe thuhet ne lidhje me ekstremizmin islamik. Dhe ky i fundit eshte kryekeput produkt i kesaj feje sic ishte inkuizicioni produkt i katolicizmit ne mesjete. Eshte bukur dhe mire te besosh ne dicka te madhe qe te mbush me dashuri dhe dhimbshuri per tjetrin. Te gjithe kemi nevoje te duam nje dicka qe ndjejme se na mbush shpirtin dhe zemren, qofte zot qofte dicka tjeter. Pra ska asgje te keqe ne besim. Eshte institucioni dhe institucionalizimi ai qe eshte gangrena e njerezimit. Pra problemi nuk eshte ne qiell dhe tek Zoti apo Allahu po ketu ne toke tek natyra shkaterrimtare e vete njeriut dhe tek papjekuria e tij ne civilizim.

Me poshte po postoj tre foto ku jane shpellat ne te cilat jane zbuluar shkrimet si dhe nje pamje nga njeri prej shkrimeve.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Degjova ne nje emision radio sot per nje film dokumentar te quajtur Obsession dhe qe eshte realizuar nga disa gazetare me filmimi origjinale nga bota myslimane, aktet terroriste, planet per nje xhihad mbare boteror, urrejtja ndaj botes perendimore e shume te tjera. Fatmiresisht filmi kishte hyre i plote dhe ne google video. Mund ta shikoni ketu se eshte shume interesant: http://video.google.ca/videoplay?doc...24&q=Obsession

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Darius
    Mund ta shikoni ketu se eshte shume interesant: http://video.google.ca/videoplay?doc...24&q=Obsession
    Dokumentari duket sa ka kapur njerez me peshe. Daniel Pipes eshte intervistuar. E kam takuar Danielin (historian Harvardi, dhe biri i nje prej liderave neo-konservatore amerikane). Jam dakort me idene e tij qe 10-15% e Myslimaneve jane te infektuar.

Me pelqeu shume ajo qe thote Abu Hamza i Londres: "Qafiri qe jeton ne toke Islame eshte si lopa. Mund ta marresh e ta sheses. Nuk tallem. Lexoni librat e Xhihadit per kete. Po nuk e shite dot mund ta vrasesh. It's OK"

Besoj se se shpejti do te vije koha qe myslimanet e Evropes do te pesojne fatin e Hebrejve. Nderkohe Reich-u 1000 vjecar Islamik i bazuar ne Mein Kampf (Xhihad do te thote Kampf), do te formohet. E mbeshtes kete zhvillim sepse atehere di ke te bombardosh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qafir Arnaut : 18-09-2006 më 00:02
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Faqja 6 prej 29 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muhamedi a.s. sipas këndvështrimit të krishterë
    Nga presHeva-Lee në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  2. Muslimanet ne U.S.S.R (ish Bashkimi Sovietik)
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2008, 20:23
  3. “Muslimanët në Ballkan - realiteti dhe e ardhmja”
    Nga ~Geri~ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-10-2008, 19:52
  4. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  5. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •