Ketij shkrimi te hijezuar vendoja syrin pak zotri redaktor.
Mendoni se kaq injoranta jane lexuesit shqiptare a? Po ne kohen kur Real Madrid ka luajtur me Regginan ne Austri, Cannavaro jo qe nuk ka qene ne loje, por ai ka qene neper plazhe duke u rrezitur dhe shetitur me motoruji neper det, ndersa ju thoni qe ai ka luajtur. Ja ku eshte gabimi juaj! Cudi me vjen, nga erdhet deri tek ajo informate, se Cannavaro ka luajtur ate nate, po si nuk keni piken e turpit qe mashtroni lexuesin e shkrete shqiptar qe me pa durim pret te dal Sporti Shqiptar ne mengjez dhe te lexon dicka, ju talleni me to, talleni talleni se s'keni pronar si duhet, sepse me ditur Koco Kokedhima cfare skandalesh beni ju ne gazete me shkelma ju perze .
Fakte per ndeshjen, ku Cannavaro nuk gjendet askund ne formacion ne ate ndeshje me Regginen:
REAL MADRID: Casillas (Diego López 46“); Salgado (Cicinho 46“), Woodgate (Pavón 46“), Sergio Ramos (Helguera 46“), Raśl Bravo (Roberto Carlos 46“); Pablo Garcķa (De la Red 46“), Gravesen (Emerson 46“), Guti (Beckham 46“); Raśl (Robinho 46“), Cassano (Baptista 46“) and Van Nistelrooy (Portillo 46“).
Qe te mos mendosh se kam modifikuar formacionin ne ndeshjen me Regginan, ja vertetimi tek faqja zyrtare e Realit.
http://www.realmadrid.com//articulo/rma32783.htm
KJO NUK ESHTE ASGJE, ATO KESHTU MBUSHIN FAQET SE NDRYSHE NUK DINE CKA TE BEJNE......
SHIKONI SKANDALET TJERA TASH:
TURPI ME I MADH NE KETE BOTE:
Shkrimi i emrave te personaliteteve ashtu sic lexohen ne aglisht apo shqip!
Po si merrni guximin te shkruni Shumaker mer jahuuuuu, po kush ju ka thene juve ore redaktor se Schumacher lexohen ne shqip Shumaker... ncncncnnc.....dhe miliona miliona gabime tjera............ju te sportit shqiptar te heqni petllen, jeni bere per meshire....
Po e mbyll me kaq, gafet tjera ti them me vone...
PS:
Kete qe kam shkruar, sa per informacion para se t'a postoj ketu ja kam derguar edhe Koco Kokedhimas, pronarit te Sportit Shqiptar!
Krijoni Kontakt