Close
Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 301
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Te pershndes per kritiken tende kolombi, por prapeseprapi me duhet te them se ngelesh po arrogant dhe i paedukuar ne pergjigjen tende. Per fat te keq ne nuk kemi korenspondente jashte Shqiperie, keshtu qe na mbetet qe lajmet nga bota ti marrim nga faqet e internetit te agjensiveve te lajmeve dhe ti perkthejme. Tani ata qe i kane perkthyer ( ne shume raste dhe vete une ) nuk e besoj qe ti kene bere syte xixa dhe nga 44 ta kene bere 34, pa shume rendesi kjo. E rendesishme eshte se ti nuk e di perse po flet. Po me tregon mua per Ahmet Shqarrin me shoke, ne duart e kujt kane ngelur te redaktohen ? Une personalisht kam antipatine me te madhe per Ahmet Shqarrin, ta them troc sepse e njof ( jo si ty qe hedh fjalet kot ) ai eshte nje cope idioti. Te vetmen gje te perbashket me komentimin dhe analizat vetem emrat e futbollisteve dhe ekipeve qe i perdor ndonjehere, sepse per cdo ekip pervec Shkumbinit te tij te dashur e ka nga nje epitet. Nuk kam pse te harxhoj kohen te rri duke debatuar me dike qe pervecse nuk merr vesh as nuk do te mesoje. Do vetem te kete te tijen, te tregoj arrogancen dhe edukaten e vet te kufizuar. Desha te theksoja qe une nuk jam shoku yt dhe se nuk me njef, prandaj pergjigju ne te njejten menyre si te pergjigjem ndaj meje. Nese te qenit moderator te ben te ndihesh me lart dhe te flasesh si te duash, te them kujdes se rreshket, se rruga poshte eshte shume e gjate qe aty ku mendon se je ti. Mesohu te respektosh mendimin e tjetrit nese pret qe te respektohet mendimi yt.

Te fala miqve te rezistences dhe na thuaj ndonje blerje te re Ballshit..................

Kete nuk e kuptoj. Ballshi kete vit ska bere ndonje blerje te bujshme. U munduan me Ibrahimovic po i mundi Interi. Cfare ti besh.

Erdha ne kete forum per te ngritur shqetesimin per vjedhjen e shkrimeve nga Sporti Shqiptar. Meqe thua se keto shkrime nuk ja vlejne atehere perse i vidhni dhe i hiqni si tuajat. E njoftova dhe administratorin tuaj me email duke i thene se per cdo shkrim nga gazeta jone, ne baze te marreveshjes, ju duhet te citoni burimin e lajmit, autorin e tij, si dhe lidhjen e faqes se internetit ku eshte marre. Ju uroj pune te mbare dhe shpresoj ti keni keto gjera parasysh ne te ardhmen.

Me Respekt

Endi Tufa

P.S. Per te mos dale as une nga tema, po them se Man UTD ka ekip te forte sivjet. Keta te rinj kane dy vjet qe luajne bashke dhe jane konsoliduar. Te shofim...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Me duket se u sqaruam,lajmet e tua dhe te sportit as i kam lexuar as kam ndermend ti lexoj,as nuk kam sjelle ne kete forum asnje rresht tuajin,ata qe i sjellin do vene autoresine .
    Fatmiresisht apo fatkeqsisht i hodha nje sy gazetes suaj per here te pare dje, te shifja xhevahiret e tua.
    Me arrogantet u pergjigjem me arrogance,jo si kolomb,as si supermoderator,por si anetar i thjeshte,si Sokol,si i apasionuar i sporteve ne pergjithesi qe zhubravitet nga redaktore si ty,me njohuri minimale dhe informacione tejet te gabuara.

Nese nuk keni korrespdente jashte,mundohuni e lidhuni me njerez qe jetojne e punojne ketej.
    Ka plot te tille qe ne menyre vullnetare japin ndihmesen e tyre te permiresoheni,te fitoni nje imazh qe u ka hije.

Kur komentonte Ahmet Shqarri Barcelonen e Hulio Alberto,Bernd Schuster,Andoni Zubizarreta,Jose Carrasco,kapitenit Victor ti sdo kishe pare diellin me sy.
    Ndaj pak me teper respekt per ata qe i kane dhene sportit dhe gazetarise shqiptare,atyre qe e ben sportin kaq popullor e te lexueshem duke te dhene mundesine edhe ty,te bojatisesh pese rreshta sportive.

Ps Dhe mos shkruaj me per basketbollin,Wade ka nxjerre jashte loje ate 34 pikeshin ,nese nuk pranon 44 piket maksimale kunder Cleveland Cavaliers,atehere informohu se ne ndeshjen e dyte kunder Mavericks kishte 42 pike dhe ne ndeshjen e peste plot 43 pike.

Informohu dhe meso,se ndryshe do ngelesh nje jete te tere nje cope redaktor rutinash dhe informacionesh corbe.

Te zuri meraku qe dikush ka sjelle material nga Sporti,por nuk te ze meraku te korigjoni nje tonelat me gabime mbi sportet neper bote.

Do informuar Kocua,qe e kam njohur dikur te permiresoje stafin......................

PS Te mos dale nga tema serisht,uroj qe ky vit te jete fantazme per Fergusonin,dhe kupa te shkoje tek topcinjte e Vengerit ose tek Limani ,i ekipit te gezimeve dhe brengave te medha Liverpool.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 13-08-2006 mė 17:36
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga E.T.
    Erdha ne kete forum per te ngritur shqetesimin per vjedhjen e shkrimeve nga Sporti Shqiptar. Meqe thua se keto shkrime nuk ja vlejne atehere perse i vidhni dhe i hiqni si tuajat. E njoftova dhe administratorin tuaj me email duke i thene se per cdo shkrim nga gazeta jone, ne baze te marreveshjes, ju duhet te citoni burimin e lajmit, autorin e tij, si dhe lidhjen e faqes se internetit ku eshte marre. Ju uroj pune te mbare dhe shpresoj ti keni keto gjera parasysh ne te ardhmen.

Me Respekt

Endi Tufa

..
    Ca na tregon korrektesine e respektin ...Nuk e shef qe je bere si papagall e flet ne cdo postim per te njejtin muhabet ???
    Mund te me thuash edhe sa here do perseritesh kete problemin nderkombetar te kesaj ''VJEDHJES'' se famshme ???
    Hape teme te posacme tek ankesat , tani cfare do qe gerricesh neper temat e sportit . Me duket se ke 2 dite qe je sqaruar per kete problem....
    Nese ke ndonje muhabet futbolli hajde fol , nese do te ankohesh perseri futu tek temat e ankesave dhe do marresh korrektesisht pergjigje per gjithcka....

Ka mundesi mos te flasesh ne shumes ...''vidhni'' e ''hiqni'' ...Se ti e di shume mire qe 1 episod ishte (me 1 moderator) ...
    Une personalisht nuk e kam marr mundimin te lexoj ''informacionet'' tek siti juaj (e jo ti vjedh) , qe jane me vonese te pakten 2 ditore ....Per ju ndoshta Ibra eshte akoma tek Juve...

Sot pashe qe me kishit ''vjedh'' ate lajmin e Bogdanit me 6 milionshin E kishit zbukuruar pak , po duket qe ja keni marre doren ''vjedhjes'' me lezet....
    Shpresoj ta keni parasysh edhe kete ankesen time ...

Shendet ....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Sporti Shqiptar
    Kanavaro, "Zidani" i ri!

Fabio Kanavaro, kapiteni i skuadrės kampione tė botės, ka luajtur pėr herė tė parė me Realin e Madridit, nė ndeshjen testuese kundėr Rexhinės. Pėrveē se i ėshtė dhėnė numri 5 (pėrpara e ka mbajtur Zidani), i ėshtė dhėnė edhe vendi nė dhomėn e zhveshjes, tė cilin mė parė e mbante francezi, kundėrshtar i "axurrėve" nė finalen e Berlinit, ku u bė protagonist pėr goditjen me kokė ndaj Materacit. Kanavaro mund tė jetė njė zėvendėsues i mirė i francezit nė planin moral.

Burimi i sakte:
    http://www.sportishqiptar.com.al/spo...m.php?ID=38763
    Ketij shkrimi te hijezuar vendoja syrin pak zotri redaktor.

Mendoni se kaq injoranta jane lexuesit shqiptare a? Po ne kohen kur Real Madrid ka luajtur me Regginan ne Austri, Cannavaro jo qe nuk ka qene ne loje, por ai ka qene neper plazhe duke u rrezitur dhe shetitur me motoruji neper det, ndersa ju thoni qe ai ka luajtur. Ja ku eshte gabimi juaj! Cudi me vjen, nga erdhet deri tek ajo informate, se Cannavaro ka luajtur ate nate, po si nuk keni piken e turpit qe mashtroni lexuesin e shkrete shqiptar qe me pa durim pret te dal Sporti Shqiptar ne mengjez dhe te lexon dicka, ju talleni me to, talleni talleni se s'keni pronar si duhet, sepse me ditur Koco Kokedhima cfare skandalesh beni ju ne gazete me shkelma ju perze .

Fakte per ndeshjen, ku Cannavaro nuk gjendet askund ne formacion ne ate ndeshje me Regginen:

REAL MADRID: Casillas (Diego López 46“); Salgado (Cicinho 46“), Woodgate (Pavón 46“), Sergio Ramos (Helguera 46“), Raśl Bravo (Roberto Carlos 46“); Pablo Garcķa (De la Red 46“), Gravesen (Emerson 46“), Guti (Beckham 46“); Raśl (Robinho 46“), Cassano (Baptista 46“) and Van Nistelrooy (Portillo 46“).

Qe te mos mendosh se kam modifikuar formacionin ne ndeshjen me Regginan, ja vertetimi tek faqja zyrtare e Realit.

http://www.realmadrid.com//articulo/rma32783.htm

KJO NUK ESHTE ASGJE, ATO KESHTU MBUSHIN FAQET SE NDRYSHE NUK DINE CKA TE BEJNE......

SHIKONI SKANDALET TJERA TASH:

TURPI ME I MADH NE KETE BOTE:

Shkrimi i emrave te personaliteteve ashtu sic lexohen ne aglisht apo shqip!

Po si merrni guximin te shkruni Shumaker mer jahuuuuu, po kush ju ka thene juve ore redaktor se Schumacher lexohen ne shqip Shumaker... ncncncnnc.....dhe miliona miliona gabime tjera............ju te sportit shqiptar te heqni petllen, jeni bere per meshire....

Po e mbyll me kaq, gafet tjera ti them me vone...

PS:
    Kete qe kam shkruar, sa per informacion para se t'a postoj ketu ja kam derguar edhe Koco Kokedhimas, pronarit te Sportit Shqiptar!

titulli i tanishėm
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove

Po si merrni guximin te shkruni Shumaker mer jahuuuuu, po kush ju ka thene juve ore redaktor se Schumacher lexohen ne shqip Shumaker... ncncncnnc.....dhe miliona miliona gabime tjera............ju te sportit shqiptar te heqni petllen, jeni bere per meshire....

Ti plako mos boj mo gafa here tjeter! ballisto, emrat shkruhen si lexohen ne gjuhen shqipe. Na sqarohu me poshte

Gjuha shqipe dhe drejtshkrimi

shife plako, qe ja ke fut ti kot. Gramatika e shqipes: Sic shqiptohet, ashtu shkruhet.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Kur te mbaroni universitetin kater vjet per gjuhe-letersi atehere hajdeni na mesoni si ti bejme gjerat. Te gjithe pa perjashtim jeni te ftuar te na ndihmoni me informacionet tuaja "te sakta" ne adresen posta@sportishqiptar.com.al (ndonjehere edhe nuk punon Outlook prandaj NQS smerrni pergjigje mos u merzisni) ose ne adresen time personale E.T_TR@yahoo.com

P.S. inter_forever kujt i referohesh ma trego ketu me mesazh ne privat ose me e-mail. Sa per lajmet tona shikoji mire se nuk jane me dite mbrapa. NQS dalin ne darke gazeta botohet ne mengjes si thua ti, kur ti nxjerrim ne ? Per faqen e internetit ne i referohemi gjithmone gazetes dhe nuk japim informacione live si agjensite nderkombetare te lajmeve. Kaq e kemi fuqine tone si media, ndodhemi ne Shqiperi dhe kaq i kemi mundesite. Mendoj se per kaq sa kemi mundesi bejme me shume nga cmundemi.

Ju Pershendes Per Here te Fundit dhe ju rikujtoj te mos hezitoni te kontaktoni me mua ne adresat e mesiperme ne rast problemesh verjetjesh apo sugjerimesh. Mirepresim cdo infromacion te vlefshem.

Me Respekt

Endi Tufa

Perjashtuar Maska e mancha
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335

Keni Dal Nga Tema

Une nuk jam ka kuptoj qe ne kete teme fyhen anetaret e ketij forumi,rrokeni per sene personale ndersa tema eshte per "Tifozat e Man U" dhe keshtu ai qe ka qka te fol per Man U le te flas:ndonje lajm transfer apo kritik e jo te merreni per gjera palidhje.

Kush nuk e don Man U atehere mund te abstenoj apo te mos jete pjesmarres i kesaj teme e jo te flasim per Gj.Shqipe ne temen e "Manchester United",merreni me gjera palidhje.

Per informata te lajmeve me te reja i keni disa web-site:

www.tribalfootball.com
    www.skysports.com
    www.clubcall.com
    www.teamtalk.com
    www.sporting-life.com

Ndersa web zyrtar i Man U eshte

www.manutd.com

JU LUTEM MOS DILNI NGA TEMA

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
    Ketij shkrimi te hijezuar vendoja syrin pak zotri redaktor.

Mendoni se kaq injoranta jane lexuesit shqiptare a? Po ne kohen kur Real Madrid ka luajtur me Regginan ne Austri, Cannavaro jo qe nuk ka qene ne loje, por ai ka qene neper plazhe duke u rrezitur dhe shetitur me motoruji neper det, ndersa ju thoni qe ai ka luajtur. Ja ku eshte gabimi juaj! Cudi me vjen, nga erdhet deri tek ajo informate, se Cannavaro ka luajtur ate nate, po si nuk keni piken e turpit qe mashtroni lexuesin e shkrete shqiptar qe me pa durim pret te dal Sporti Shqiptar ne mengjez dhe te lexon dicka, ju talleni me to, talleni talleni se s'keni pronar si duhet, sepse me ditur Koco Kokedhima cfare skandalesh beni ju ne gazete me shkelma ju perze .

Fakte per ndeshjen, ku Cannavaro nuk gjendet askund ne formacion ne ate ndeshje me Regginen:

REAL MADRID: Casillas (Diego López 46“); Salgado (Cicinho 46“), Woodgate (Pavón 46“), Sergio Ramos (Helguera 46“), Raśl Bravo (Roberto Carlos 46“); Pablo Garcķa (De la Red 46“), Gravesen (Emerson 46“), Guti (Beckham 46“); Raśl (Robinho 46“), Cassano (Baptista 46“) and Van Nistelrooy (Portillo 46“).

Qe te mos mendosh se kam modifikuar formacionin ne ndeshjen me Regginan, ja vertetimi tek faqja zyrtare e Realit.

http://www.realmadrid.com//articulo/rma32783.htm

KJO NUK ESHTE ASGJE, ATO KESHTU MBUSHIN FAQET SE NDRYSHE NUK DINE CKA TE BEJNE......

SHIKONI SKANDALET TJERA TASH:

PS:
    Kete qe kam shkruar, sa per informacion para se t'a postoj ketu ja kam derguar edhe Koco Kokedhimas, pronarit te Sportit Shqiptar!

Turpi me i madh ne bote? Te vogel e paske boten or mik...
    Te klikova sepse nderkohe qe te lexoja, mu kujtua qe e kam postuar vete (forum tjeter) dicka te tille para disa ditesh (pervec se nuk e konsiderova si turp kaq te madh) dhe te them te drejten akoma vazhdoj qe ta konsideroj qe nje difekt qe duhet ndrequr. Dikush me poshte, qe ndoshta di me shume se ne, ngul kembe qe shkrimi i emrave te huaj ne te njejten menyre sic shqiptohen (prononcohen) eshte ligj i gramatikes se gjuhes Shqipe! Te them te drejten, nuk morra mundimin fare te klikoj mbi linkun qe ai solli, sepse gjuhen shqipe e kam studiuar dikur me qejf e zell te madh dhe eshte e pamundur qe nje gjuhe kaq egzakte te thelb, me nje nga gramatikat me te veshtira ne bote dhe kaq mire te perpiluara, te kete lene mes saj mangesira dhe difekte te ketij lloji...

Nuk po zgjatem me (sepse nuk eshte as tema) por po ju bej te ditur qe, nese vertete mendoni se emrat e huaj duhen shkruar ne shqip ashtu sic prononcohen, do ishte mire te hapni nje teme nga nenforumi i humorit dhe ju siguroj qe sapo te fillojne e te postohen shembujt e pare (emra te huajsh qe shkruhen ne shqip) qe mund tu vine ne mendje antareve ne menyre spontane ...tema do behet kryeteme!

Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Citim Postuar mė parė nga kolombi

PS Adriano munt te levizje super per te urryerrit e United.Ndoshta nje ambjent i ri,nje fillim i ri munt te rizgjoje karrierren e ngrysur te Brazilianit.
    Nga ana tjeter Interi nese merr C.Ronaldon eshte nje blerje enderr.
    Portugezi ka klas dhe fantazi,munt te behet heroi i tifozerise interiste.

Adriano kurre tek United kurre.

Ndersa per C.Ronaldon veq priteni heeeee mas 2010 nashta edhe ate nashta se shum shtir me marr,kurse Ronni kete vit duhet te luaj si kurre me pare per te hyre prape ne zemrat e "Red Devilsave".

Goooo Utd goooooooo Red Devils

Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    O leni ju Kokedhimat e Kokqkulat o Deus mos te dalim nga tema

Me fal por tema eshte per tifot e MAN UTD

Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Manchester United
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 726
    Postimi i Fundit: 08-04-2010, 12:13
  3. Tifozėt e Manchester United
    Nga mancha nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 19:14
  4. Ngjarjet E Fundit Ne Kosove Ne Optiken E Ny Times!
    Nga Gege Toska nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 02:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •