Close

Rezultati i Sondazhit: A ka censure te padrejte ne forum?

Votues
125. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

108 86.40%
  • Jo

17 13.60%
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 152
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Po me Jonken, c'paten valle???

cudi, kur perjashtohet Jonka, po te tjeret????

per te vertetuar censuren, apo te themi profesionin gomist, te shume prej moderatoreve e me siper ka shume tema te hapura dhe te fshira.

Eshte bere per ti bere backup postimeve, dhe t'i ripostosh, per t'ia treguar veprimin moderatoreve.

C'me shqeteson mua, eshte mendimi i shume moderatoreve te nderuar, te cilet padrejtesisht digjen me veprimet e "Topit tim" te disave.

per shembull te censures shikoni te pakten keto dy tema.

Vetperjashtohem per nje kohe te pacaktuar nga Forumi Shqiptar

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=70501

dhe

Këshillë konstruktive
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=70534
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    ka censure ne forum?

a eshte qielli blu?

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Mbreme nje miku me thote qe Albo kishte perjashtuar Whisper dhe une e çuditur se pse mund ta kishin perjashtuar mikun tim kerkoje postimet e fundit te Whisper dhe gjej nje proteste shpirterore te tij ndaj filogrekeve te forumit.Debati ishte ndezur me pro e me kunder siç eshte natyrore per debatet por , mua me beri pershtypje ne postimin e fundit nga Albo qe mbasi i thote Whisper se do ta perjashtoj shton dhe kete shprehje:

Ka ndonje anetar tjeter qe do ti beje shoqeri whisper?
    Nje kercenim i hapur ndaj antareve te forumit ,shprehje kjo e cila me kujton pleniumet enveriane ku atyre qe mendonin ndryshe ju thuhej , mos do dhe ti te shoqerosh filan armik te popullit....

Ne Forum ka kohe qe nuk ndihem ashtu si jam ndier fillimisht, gjithnje e me shume gjej tema greqidashese dhe ne te njejten kohe antishqiptare te cilat me nervozojne diten. Antishqiptarizmi dhe greqidashesia shihet duke filluar qe nga tema fetare , shoqerore , politike e deri tek ato letrare.
    Ne nje teme ku flitej per Aristidh Kolen me ka ndodhur qe mbas debateve dhe replikave te mia meTanhauzer, ai me ka ofenduar ne reputacion negativ dhe mbasi une e postoj ne teme per çudi fshihet shumica e postimeve te mia por postimet e (Tan) Haurit jo.
    Fillimisht mbaj mend nje Bingo Bomba i cili na hapi nje teme per shqiptaret qe po marrin neper kembe greket dhe vetem mbas shume kerkesash te antareve tema harriti te mbyllej.
    Ne nje teme per nje Kishe bosh ne Mallakaster , Albo nuk ka argumente bindese per te replikuar por "me fuqine e vetos" me ve epitete per krize idenditeti.
    Ne temen per te ashtuquajtuart varreza greke , shumica e postimeve te Admin dhe SMO jane ne mbrojtje te ketij veprimi.
    Shume postime qe nuk shkojne per shtat me mendimin e parise fshihen.
    Perjshtohet Whisper per nje debat banal dhe ne menyre absurde i fshihet perkohesisht dhe tema me poezi, (eshte hera e pare qe shikoj te cencurohet arti).
    Nejse , per mendimin tim te krijosh nje Forum eshte pune e madhe por qe ta mbash ate ashtu siç duhet eshte pune shume e veshtire.
    Me sa shoh tani admin e forumit kane arritur ne nje pike te tille lodhje sa qe mendimet qe nuk jane si mendimet e tyre ju lodhin syte dhe prandaj duke qene pronar dhe qe "topin e gjuajne vete" gjejne rrugen me te thjeshte fshirjen e postimeve sepse debatet nuk i perballojne dot.
    Per ne rendesi ka qe te dime te mbijetojme ne "çensure" sepse fatkeqesisht jemi mesuar 50 vjet keshtu dhe as titullaret e forumit nuk bejne dot perjashtim nga kjo.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Citim Postuar më parë nga Era1
    Mbreme nje miku me thote qe Albo kishte perjashtuar Whisper dhe une e çuditur se pse mund ta kishin perjashtuar mikun tim kerkoje postimet e fundit te Whisper dhe gjej nje proteste shpirterore te tij ndaj filogrekeve te forumit.Debati ishte ndezur me pro e me kunder siç eshte natyrore per debatet por , mua me beri pershtypje ne postimin e fundit nga Albo qe mbasi i thote Whisper se do ta perjashtoj shton dhe kete shprehje:

Nje kercenim i hapur ndaj antareve te forumit ,shprehje kjo e cila me kujton pleniumet enveriane ku atyre qe mendonin ndryshe ju thuhej , mos do dhe ti te shoqerosh filan armik te popullit....

Ne Forum ka kohe qe nuk ndihem ashtu si jam ndier fillimisht, gjithnje e me shume gjej tema greqidashese dhe ne te njejten kohe antishqiptare te cilat me nervozojne diten. Antishqiptarizmi dhe greqidashesia shihet duke filluar qe nga tema fetare , shoqerore , politike e deri tek ato letrare.
    Ne nje teme ku flitej per Aristidh Kolen me ka ndodhur qe mbas debateve dhe replikave te mia meTanhauzer, ai me ka ofenduar ne reputacion negativ dhe mbasi une e postoj ne teme per çudi fshihet shumica e postimeve te mia por postimet e (Tan) Haurit jo.
    Fillimisht mbaj mend nje Bingo Bomba i cili na hapi nje teme per shqiptaret qe po marrin neper kembe greket dhe vetem mbas shume kerkesash te antareve tema harriti te mbyllej.
    Ne nje teme per nje Kishe bosh ne Mallakaster , Albo nuk ka argumente bindese per te replikuar por "me fuqine e vetos" me ve epitete per krize idenditeti.
    Ne temen per te ashtuquajtuart varreza greke , shumica e postimeve te Admin dhe SMO jane ne mbrojtje te ketij veprimi.
    Shume postime qe nuk shkojne per shtat me mendimin e parise fshihen.
    Perjshtohet Whisper per nje debat banal dhe ne menyre absurde i fshihet perkohesisht dhe tema me poezi, (eshte hera e pare qe shikoj te cencurohet arti).
    Nejse , per mendimin tim te krijosh nje Forum eshte pune e madhe por qe ta mbash ate ashtu siç duhet eshte pune shume e veshtire.
    Me sa shoh tani admin e forumit kane arritur ne nje pike te tille lodhje sa qe mendimet qe nuk jane si mendimet e tyre ju lodhin syte dhe prandaj duke qene pronar dhe qe "topin e gjuajne vete" gjejne rrugen me te thjeshte fshirjen e postimeve sepse debatet nuk i perballojne dot.
    Per ne rendesi ka qe te dime te mbijetojme ne "çensure" sepse fatkeqesisht jemi mesuar 50 vjet keshtu dhe as titullaret e forumit nuk bejne dot perjashtim nga kjo.

Era, ti je e para moderatore qe po flet hapur dhe pa frike. Te pergezoj per kete. Te lutem mos fol kaq hapur, se pastaj do te te perjashtojne dhe ty, dhe nuk eshte mire te mos kemi moderatore te llogjikshem dhe te ndershem.

Ajo shprehja e topit nuk po i hyn me as ne sy e as me noi ven tjeter as Albos e askujt qe keshtu duhet te gjejme ndonje shprehje tjeter me bombastike. Psh. Topi i Janullatosit, lojtar: Albo.

Ps. Paska shkuar sondashi 20-1.
    Ignore List: Snow~Drop

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Mos harrojme shprehjen e programuar ne tru te thuajse cdo moderatori: Nqs nuk e pelqeni kete forum, mos merrni pjese ne te. S'ka nevoje as per retrieval cues. Flisni pastaj per krize identiteti.

Ata nuk kane krize identiteti. Ata e kane shume te qarte se c'jane. Ata shume qarte dhe shkoqur thone: "Mos na caj menderen, se nuk ta kemi qefin. Ti nuk do postosh dot c'do, qe keshtu kot e ke."
    Ignore List: Snow~Drop

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Era, 100% dakord me ty. Dhe tani prit nje nga te meposhtmet:

1. Perjashtimin.
    2. Lavazhin e trurit.
    3. Helmimin.

Jonka qe u perjashtua, tha te njejten gje qe thashe une ne:
    http://www.forumishqiptar.com/showth...t=70501&page=2

menjehere pas meje.

Mua s'me perjashtuan, Jonken e shkrete, po. Megjithate besoj se do me perjashtojne se shpejti.

S'ka problem futem prape, .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pasiqe : 20-07-2006 më 14:38

Citim Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
    Ata nuk kane krize identiteti. Ata e kane shume te qarte se c'jane. Ata shume qarte dhe shkoqur thone: "Mos na caj menderen, se nuk ta kemi qefin. Ti nuk do postosh dot c'do, qe keshtu kot e ke."
    Gogla e Kuqe,

Nderkohe qe mund te kesh te drejte te indinjohesh, mos e ul veten dhe mos e bej veten pre te indinjimit, perndryshe do mbyllet tema, dhe me te drejte.

Era1, faleminderit per mendimin tend te gjere dhe shume te vlefshem.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Citim Postuar më parë nga Rebele
    Mos harrojme shprehjen e programuar ne tru te thuajse cdo moderatori: Nqs nuk e pelqeni kete forum, mos merrni pjese ne te. S'ka nevoje as per retrieval cues. Flisni pastaj per krize identiteti.

Per mua motua eshte : Nese ti nuk e pelqen kete forum une duhet te luftoj qe ti ta pelqesh. Dhe keshtu duhet te jete per te gjithe, te luftojme qe ky forum te na pelqej.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Normale Qe Ka
    Nese Ktu Arin Thua Dicka Qe Eshte Reale Dhe E Drejte Per Antaret Dhe Ktyre Sju Vjen Mire Dihet Qe O Do Maresh Ban O Do Fshihen Postimet
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Oda ( sofra ) Drenicake
    Nga projekti21_dk në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1406
    Postimi i Fundit: 03-08-2025, 13:10
  2. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. KUJDES: Rregulla për pjesëmarrjen dhe përmbajtjen!
    Nga KVS në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2007, 00:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •