Kreksi (03-06-2015)
Pershendetje Ilmi,
Une kam ushtrua me google earthe sa nuk ka me, me vite, aty ke edhe butonat me te cilat keni mundesi te exploroni edhe siperfaqet nenujore, pastaj, keni mundesi ti afroheni me zum edhe krejte afer kurse ketu fotografit qe i pashe une jane jo bindese, prandaj edhe tallen me keto tema sepse ne nuk shohim asgje, dergoje nji foto ashtu si thua ti se" aty ka objekte" ti shohim edhe ne dhe do ishte ne interes por jo imazhe si keto; agje nuk shofim ju lutemi, ti thuua kam pare, beje nji foto te asja qe keni pare ta shofim edhe ne se vdiqem...!
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Une te pyeta me seriozitet. Ne tema te tilla nuk tallem kurre. Personalisht nuk shoh dot asgje aty pervecse uje. Prandaj te pyeta se ku ndodhen faktet dhe gjurmet. Ti e bere komentin, te takon ty te na sqarosh ku jane. Adresimi qe me ben te google earth eshte i gabuar. Ti gjej mundesine te zmadhosh fotot, rrethosh pjesen qe pretendon se perben fakt dhe gjurme dhe ta biesh ne forum. Une kur hap nje teme dhe ngre nje pretendim, perpiqem qe te paraqes fakte e dokumenta. Tema te kesaj natyre si kjo qe po shkruajme e kerkojne si domosdoshmeri nje gje te tille.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kreksi (05-06-2015)
Shihet Por jo ajo qe Mun Ta shohesh ne Gogle Erth,Kreksi Dergoma Nje Email tendin mbase ke Google erthin ne Kompjuter i sheh me Video dhkarkoje Videon qe ta Dergoj dhe Shihi me Video qe Kam Ber Ndersa per ato Butone qe thua ti Kam Provuar Por ne Detin shqiptar Nuk kam Arritur te Futem dhe ta shoh Fundin e Detit , Jam Futur ashtu en detin Shqiptar me ato butone Por nuk Lejohet te shohish Hapesiren Mbrenda deti, Mun te Pozicjonohesh ne det mbrenda dhe mun te shoh vetem Uijn Lart dhe nuk me lejohet te shoh detin Nga Mbrenda, Ja dhe Linku ku Kam Postuar ne nje Grup fb Tjeter Po Keto foto shihet Iiqik me Kjart por ne Dhom te erret Verehen me Kjart, Shpresoj se te Vreni diq ne keto Foto
Videon Nuk Arrij ta Kthej ne Parametra qe Mun ta lexoj nje Program i thjesht se Tani per Tani video Lexohet vetem me Google erth, Nese dikush Nga Ju din si tia Nderroj Parametrat qe ta Bej te let te Lexohet me MediaPlayer apo Video palyer , flm
Vaza e Tragliateles fsheh vendin se ku ishte Atlantida ?
Te dashtun miq,
Se shpejti do ju sjellim nje deshi te pa eksploruar ende deri me sot, nuk eshte genjehter kjo,
Pra disa dite e kam deshirua enigmmen e vazes Tragiatella dhe ne te kam gjetur Harten e cila tegon Ballkanin, Egjeun dhe Ameriken se si kete qytetrim e sollen Atlantet nga Japonia, jam me se i bindur !
Ju jeni te paret qe e lexoni kete lajm, se shpejti do ti sjelli te gjitha dosjet ketu !
=============================================
![]()
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Po te jete se Atlantis eshte jashte oqeanit atlantik i duhet ndryshuar emeri, se nuk ka kuptim te gjesh Atlantiden ne Japoni e te kerkosh Japonin ne oqeanin Atlantik.
(Natyrisht, duke perjashtuar Shqiperine ku mund te gjendet e ndodhet gjithçka )
Kreksi (08-06-2015),martini1984 (08-06-2015)
Darius, nuk po tallem jo, e kam deshifrua kodin, por, nuke di a ashte i Atlantides, apo i noes apo i jashtoksorve,
se ehte e pabesushme qe dora njeriut ta kete imagjinua nje gja te tille, nje mesazh aqë te thjeshte por edh aqe te sofistikum ! diçka e jashtezakonshme edhe se nuk keni me besu s ka problem !
============================================
![]()
2043 (13-06-2015)
Darius, te lutem, a ke te instalum googl earth se mua nukm me punon, a ke mundesi, qe shkoni merrni imazhet,
te gjtha i keni ne fb; ka prej nje muaj qe mirre me kete dekodim..
https://www.facebook.com/notes/dardan-leka/vaza-tragliatella-tregon-mesazhin-e-no%C3%A9s-apo-t%C3%AB-atlantides-/10153053616103661
=================================
Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 08-06-2015 më 18:47
2043 (13-06-2015)
Darius, kjo vaza etruske (thuhet) ështe në Conservatuarin e Romes ne Capitolini, qe 200 vite eshte
gjetur ne Toskane por askush nuk ka arritur ta deshifroje, te teren tani e kam te deshifruar Face A e kam pas perfundua javen e kaluar tani edhe anen tjjeter B me kete mesazh ! e pabesueshme !
===============================================
============================================
![]()
2043 (13-06-2015)
Krijoni Kontakt