Postuar më parë nga
nikas
Po Darius, e kam vene re qe teoria ime është prezantuar ne shume forume. Ajo qe me bën shume çudi është se ka disa që e kundërshtojnë të cilët janë thjesht amatorë, kurse intelektualet janë disi me të rezervuar, por ajo që është me e rëndësishmja, ekspertët ne fushën e linguistikes nuk kane bere as edhe një kundërshtim.
Me sa vura re nuk ka shume linguistë qe te jene te eksperte ne te tre gjuhet, Greqishte, Ilirishte si edhe entruskianishte. Edhe siç e kupton edhe vet ata s’mund ta kundërshtojnë atë pa fakte.
Me kane kontaktuar shume ekspertë te fushave te ndryshme, emra te njohur si Arkitekti SARMAST, (ai që kërkon Atlantin në Qipro), E-pit një Eksplorues qe e kërkon ne Libie...e.t.c. Por me i rëndësishmi ishte një Genuine remote viewer, që emrin nuk e tregoj dot pasi ka punuar për CIA’n si Zbulues Psikik. Nejse, unë nuk besoj shumë në paranormalen, por thashë ta provoj një herë:
E gjeta edhe i dërgova një e-mail:
Si veprohet me ta;
I jepet vetëm një datë: unë i dhashë 9,464 B.C pa koordinata. Tani ai duhet që të gjejë vendin (që unë mendoj) si edhe c’farë ka ndodhur aty.
Citim
For Mr. J K. CONFIDENTIAN:
The date is 9464 B.C
Can you tell me what you see within 30 miles Radius?
Kjo ishte përgjigja e tij:
Citim
At 16:43 18/09/2006, J.K wrote:
Thank you for your enquiry........
........I must confess that I am intrigued by your date. It would seem to relate to what Solon's Egyptian priest interlocutor referred to as "The Great Deluge of All" in about 9464 BCE, as told to us by Plato in the Timaeus. Assuming North latitude and East longitude, the site appears to be in the Mediterranean somewhat north and east of the Malta islands. If this is the location of an ancient, antediluvian civilization it would not be surprising. The bottom of the Mediterranean is littered with the remains of such civilizations, which go back at least one to two hundred thousand years, whatever present-day anthropologists may believe.
I should be happy to learn more about this from you if you would be so kind.
Sincerely, J**** K*******
Dakord Data mund ti ketë kujtuar Atlantin, por pse Malta edhe North-East? Unë e dërgova nga një e-mail anonim si edhe pa emër. Është tepër e çuditshme, me beri shume përshtypje se me dha tamam vendin qe unë kam caktuar!
Krijoni Kontakt