Kam edhe shum Foto Tjera ku Faktet ereja Tregojn se nga Ulqini deri Perfundi Durresit Gjendet Nje Qytet Gjigant Ner detin Shqiptar , Kto Objeket i kam Zbuluar Fal Google erth Kam ehde Nje video Por Neqoftse ekeni te Shkarkuar Google erth ne Kompjuterat Tuaj mun ta shihni vet me syt e Tuaj dhe Ta Verifikon ket qe Ju them
![]()
![]()
![]()
Ku jane keto fakte apo gjurme se une vetem uje shoh aty?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kur nje teme ngaterrohet me krenari nacionaliste jep nje rezult te tipit "Atlantis ne Shqiperi".
Kreksi (03-06-2015)
Julius dhe Darius , Un nuk thash se Atlantida esht ne Shqiperi, Mos Ngatrroni Temen me ato qe un Postova Objektet SHihen shum Kjart edhe Pse ketu Nuk duken edhe aq Kjart , Por Shkarkojeni Google Erthin dhe Kontrollojeni vet Vertetojeni dhe Keni me u Bind vet per ket qe thash, Un nuk Jam Nasionalist se nuk Jam Komunist Per te Qen nje Naqionalist Se Pari duhet te Jesh nje Komunist i Zjarrt
Kreksi (03-06-2015)
At qe un thash Nuk Jan Endrra qe un i shpika o Vllezer por Jan Gjera qe i kem Para syve dhe Nuk i shofin, Un Kam Kontaktuar Nje Arkeolog Egjiptas me Nenshtetsi Amerikane ai i ka Marr te gjitha Keto dhe Jan Duke i Studijuar , edhe ai esht I Sigurt se aty Ka Diqka , Ndoshta Kam ber Gabim Por Shqiptaret U Tallen me ket Ju Duk Se Po endrroj Nga Nacionalizmi Sikur ju , Dhe u detyrova te Kontaktoj Dike nga Jasht ti Bej keto Hulumtime, Spe Neve Shqiptaret Nuk Behemi bashk te Diskutojm te Nxjerrim diq te Mir per Vete. Por duhet gjithmon te Presim Nga te tjeret dhe Vetveten gjithmon e Injorojm, Un Po Pres nej Pergjigje Nga Ai , Neqoftse do Vertetohet ajo Qe un kam Kerkuar nga ai , Me ka premtuar se do jem Personalisht me Grupin e tij Kur do i Kerkohet Leja Per Hulumtim Qeveris Shqiptare.
Kreksi (03-06-2015)
Ok or mik nuk kisha gje me ty. Te uroj suksese ne ate qe ben. Kjo e imja ishte per shume budalliqe qe jan shkrujt ne kete teme.
Kreksi (03-06-2015)
Jo vetem "Atlantis" eshte ne Shqiperi por edhe i gjithe oqeani Atlantik ndodhet ne Shqiperi.
Kreksi (03-06-2015),martini1984 (03-06-2015)
Po si teme e diskutuar duket, te ky linku fliskan me shume per kete fenomen http://bit.ly/1H0a4zD
Krijoni Kontakt