1.Koder si gjithe kodrat tjra qe kam pare edhe ne kosove.
2. S'e kam te qarte per cfare objekti po flet. Nese e ke per kodren, duhet pyety ndonje gjolog.
3. Eh tash kush i ndertoi kodrat eshte teprim tew pyetet me duket mua?!
Ato qe ndertuan Actekte e kusheria nuk jane Piramida por Altare dhe Observatore. Nuk ishin pika orientuese. Dhe shume vone kan filuar te quhen piramida. Kuptohet nga sharlatanet. Pra nuk jane piramida po objekte arqitektonike me destinim te caktuar ritual dhe civil. Piramida eshte eshte objekt unik dhe ka te bej me palekundshmerine si te varreve te tradites se e muranave shqiptare.
Seris hdo ta beja ate gjykim sepse ku vend ka qene i banuar pa nderprerje prej shekujsh, dhe mos i paste permendur gjenerata qe shkoi do t'i permend gjenerata qe vjen sepse pirmidat do te vazhdojne te qendrojne aty ku kane qene.
Prandaj perfundimi im do te ngelet ai qe dhash nevazhdueshmeri deri ne momentin kur te zbulohet nje piramide e vertete dhe te shohim faktet e jo pergjasimet. Sepse po u nisem ashut une kam degjuar sa ka nje piramide edhe ne hene. E pse te mos kete. Edhe ne Mars ka pirmida. E pse te mos kete. Nese kjo ne Bosne eshte piramide, edhe ato jane bile shume me te bindshme se kjo kodra ne bosne!
Krijoni Kontakt