Kaq mire e keni lexuar Platonin sa e keni qare. O baptist, po me kujton atë KONTINENTIN. Gjithashtu tingëllon si ai Arbeni qe thotë Atlanti është ne Shqipëri. Kam një software qe analizon mënyrën e te shkruajturit edhe me indikon se je i njëjti person. Ndoshta e kam gabim....Postuar më parë nga Baptist
Anyway, Shkrimi nuk është nga 400 b.c. Platoni e shkroi ne 400 b.c (pak a shume) por komenti vjen nga 600 b.c nga Soloni. Ajo është pika e referencës. Pra...nuk është 1180 por 1380 b.c. Mendoi gjerat para se ti shkruash.
Për atë përkthimin qe i ke bere greqishtes se vjetër as nuk po e komentoje..ahahahahahaha e ke qare. Po te jap një këshillë; mos ia trego as te paktën ndonjërit qe di greqishte te re, jo me edhe atë te vjetrën. Si e ke sakatosur greqishten ne atë mënyrë. Nga e nxore fjalën KEFALEON = KRITI. E vetmia shkronje e përbashkët është K. KEFALEON do te thotë; komplet/Koka si kapak. S’ka as një lidhje me Kritin. Kreta nuk ekzistonte si emër akoma.
Po vazhdove me komente te tilla do te “fus” ne te njëjtin grup me Genesis. A e ke ven re qe nuk i po i përgjigjem fare. Ne fakt asnjeri nuk po i përgjigjet me Genesesit.
P.S. Mendoi gjerat para se ti komentosh se tingëllon si vogëlush me ato komente. Unë po ta them për te mirën tende.
Krijoni Kontakt