Gol Meksika
![]()
Fiton Argjentina paster (mbi 1 gol diference !
Fiton Meksika paster (mbi 1 gol diference )!
Fiton Argjentina me veshtiresi (1 gol diference) !
Fiton Meksika me veshtiresi (1 gol diference)!
Kualifikohet Argjentina me penallti !
Kualifikohet Meksika me penallti !
Gol argjentina
lol
1me 1
Hajde ndeshje Hajde
Me pak se 10 minuta 2 gola
Fiton Argjentina, mos e merrni me frike.
Une dua te kap parashikimin![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 24-06-2006 mė 15:47
Jeta ime, mban emrin e saj..
1-1 pjesa e parė
Iiiiiiiii ca ekipi Meksika sotI degjeneroi... Ca ti besh atij kokqypit qe shko e fut gol ne porte te vet. Si me qene Lushnjar me koken gjithe cepa. Shume loje e bukur e Meksikes. Argjentina shyqyr qe i shpetoi dhe kartonit te kuq. Rrezik do e hane tocat
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Meksika po i jep leksjon Argjentinasve pjesen e pare .
Futboll i shpejte , sulme nga te dyja krahet ,e mbushur plot emocione.
Tamam Ethe
Te shohim te 2-ten ?
Me shpirt kom qef te fitoje meksika , me interes Argjentina , se ndryshe na dolen Dojēat prap ne finale![]()
Darius me ke je ne Boteror![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Loje e bukur deri tani.Argjentina nuk eshte duke e luajtur at futbollin qe e ka luajtur ne fazen grupore,Meksika teper mire po luan.Ja te shohim se cfare do te ndodhe ne pjesen e 2-te.
Pjesa e pare
Meksike - Argjentine 1 : 1
Golashenues :
Per Meksiken : Marquez
Per Argjentinen : Crespo
Per mua ndeshja me e bukur e ketij kampionati. Tamam futboll. Ke qejf me e pa dhe gjithe emocione. Si dihet pjeses se dyte po Meksika po vazhdoi ashtu e preu bileten per turin tjeter.
Clay me Gjermanine jam (dhe e kam urryer historikisht Argjentinen)
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Koha e rreglut 1 me 1
Loje e shkelqyer e Meksikes,se la te mari fryme Argjentinen
Ndeshje shume e bukur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SnoW~DroP : 24-06-2006 mė 16:53
Krijoni Kontakt