She's a pretty cute but damn girl
Jo me verte qe eshte shum simpatike dhe floket kshu te kuqe i shkojne por ama vetem to pose ne kamera, sepse bjonde she looks more real.
She's a pretty cute but damn girl
Jo me verte qe eshte shum simpatike dhe floket kshu te kuqe i shkojne por ama vetem to pose ne kamera, sepse bjonde she looks more real.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
askush nuk mund ta mohoje faktin qe Jessica Simpson is a GEORGEOUS girl.. Dumb, but georgeous lol
Ua moj vajza se lajm i vecant qenka. Xhesika Simpson qenka bere kuqalashe![]()
Po ndonje artikull se pse ja dha truni te ndryshoj floket si nuk solli ndonje nga fansat
I shkoka me ngjyren e trupit pale
Marshallah marshallah mos e morrim msysh mir jo keq ........![]()
sa thekthi qenka bo tashi lol
#VamosArgentina
Ca tani thu mer qyp... i lexon datat e shkrimeve ti?
Ai shkrim ka qe ne qershor. Tani Gjesikaju kthye bjondllikut prape se nuk i dilte gje si kuqse.
Njona siper fare do dukej yll me floke te kuqe...
p.s. Prit se eshte duke u pergjigj... lool
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 13-12-2006 më 02:06
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
i soo agree lolPostuar më parë nga Darius
jesh jesh its tru ..great mindz think alikeeee
i told klejzit .. red hair would look great on her..po ncuq me beson,po amo i boni qe i boni te kuqe![]()
o-le-le firma
Postuar më parë nga Darius
ahahha
s'quhetttttttt se osht me korigjejshen..
ahha sa kom qesh![]()
![]()
![]()
o-le-le firma
She looks OK with red hair but she was better looking when she was a blonde. Blonde goes with her face; red is... OK![]()
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
Krijoni Kontakt