Si mendoni ?
Engjejt jane mbinjerezore ( te pakten ne parim dhe nga ana konceptuale).
Pra ata nuk ju bindkan ligjeve njerezore, kufizimeve tona...
Atehere c seks kane engjejt ????
Si mendoni ?
Engjejt jane mbinjerezore ( te pakten ne parim dhe nga ana konceptuale).
Pra ata nuk ju bindkan ligjeve njerezore, kufizimeve tona...
Atehere c seks kane engjejt ????
Une besoj tek ekzistenca e engjejve,sikurse besoj te njerezit vete!
Seksi i tyre per mua eshte edhe mashkull edhe femer...engjejt jane si ne vete,po me te paster dhe me te kulluar!
"Carpe Diem"
Engjejt nuk kan seks sipas mendimit tim jan nje qenie mbinatyrore me fuqi te jashtezakonshme mirepo per seksin e tyre nuk ka njohuri se cfa jane,....
Engjujt nuk lindin, nuk vdesin, nuk kane moshe, nuk kane gjini. Jane dicka mbinatyrale. Ne nuk mund te konceptojme disa gjera qe ato kane, keshtu qe per logjiken tone, nuk mund t'i perceptojme, apo t'i krahasojme me qeniet e gjalla!
My silence doesn't mean I am gone!
thjeshte jan pa gjini ...
dhe nuk gjason as ne mashkull dhe as ne femer...
madje dukja e tyre shpesh has ne keqinterpretim nga ne ...
i paraqesim si femra apo femij me krah te bardhë etj..
everteta eshte se engjujt nuk gjasojn as ne fizionomi me ne...
ne librat hyjnore pamja e tyre pershkruhet keshtu :
krahet e tyre jan pal pal sa qe ,sa qe shpjegohet se kan mbi 70.000 krah sa qe me krahet e tyre e mbulojne horizontin ...se paku ky perkufizim eshte per xhibrilin (gabrielin)
esenca e kesaj eshte se qdo parafytytim i yni eshte i gabuar keshtu qe nuk mund ta marrim fizionomin e njeriut dhe ta marrim si moster dhe te bazohemi ne te dhe te shpifim alternativa ne estetikene e tyre...
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
engjujt apo melaqet mund te shendrrohen ne pamjen e njeriut ...mirpo nuk dote thote se jan njerez...
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Jane te gjinise Femerore.
Gjithsesi pajtohem me komentin e ketit shokut ketu siper.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Po Gabrieli, Mikaili etj? Apo keta jane kryesia?
PS. Per mendimin tim personal hipotetik, nuk kane gjini ne sensin tokesor.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Mendoj ashtu si Styx.
Per mua engjejt jane sexless ose pa gjini. Megjithese sipas miteve i bie qe fallen angles te kene qene meshkuj qe u martuan me bijen e njeriut une perseri mendoj se nuk i perkasin asnje seksi. Puna e bashkimit me bijen e njeriut eshte me shume dicka e natyres se inxhinjerise gjenetike sesa e kontaktit te mirefillte seksual.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Edhe une mendoj se engjejt nuk kane nje seks te percaktuar, ndoshta prandaj ndodh qe ne menyre te pandergjegjshme meshkujt i imagjinojne engjejt si femra ndersa femrat si meshkuj. Eshte njelloj si te pyesesh nese zoti eshte mashkull apo femer..... Them se as zoti nuk ka seks.....
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Krijoni Kontakt