Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2006
    Postime
    91
    Meqenese u hap ky problem qe une kame kerkuar ndihme edhe me pare por me gjithe ndihmen qe me eshte dhene akoma nuk e kam zgjidhur problemin. Kane nje material ne PDF ne gjihen italiane, dua qe ta printoje se me duhet per leksione, kame bere disa perpjekje dhe nuk kame arritur ta printoje Materiale eshte per MS Access

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2006
    Postime
    51

jo print?

Citim Postuar më parë nga nigji
    Meqenese u hap ky problem qe une kame kerkuar ndihme edhe me pare por me gjithe ndihmen qe me eshte dhene akoma nuk e kam zgjidhur problemin. Kane nje material ne PDF ne gjihen italiane, dua qe ta printoje se me duhet per leksione, kame bere disa perpjekje dhe nuk kame arritur ta printoje Materiale eshte per MS Access
    se ke printuar dot...sepse nuk te jep mundesine printimit !

ka shume menyra te tjera !

1- transformoje ne dokument tjeter
    2- beji enable printin

por po te na japesh materialin te ndihmojme me shume !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2006
    Postime
    91
    Skam si ta dergoje pasi eshte rreth 1 mb
    Printerin si ta beje enable kur s'me del fare komanda e printerit tek File.
    edhe transferimi nuk e realizoje pasi kur e ruaj nuk kame asnje format tjeter vetem pdf.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-09-2005
    Postime
    3
    edhe une kam te njejtin problem. ka materiale ne pdf qe jane te mbrojtura pra mund ti kopjosh ne kompjuter por nuk mund ti manipulosh pra nuk mund t i printosh selektosh apo copy paste vetem mund ti konsultosh ne kompjuter. thuhet se ka nje kod qe thyen proteksionin dhe ben te mundur manipulimin

Programin e provova beno dhe ishte fatastik. Me i mire se solidconverter mu duk. I vetmi problem eshte me ato pdf files qe jane te mbrojtura me fjalekalim. Ka qene dikur nje program pdf password recovery dhe qe vazhdoj ta kem ne pc por qe nuk arriti ta gjeje dhe heqi mbrojten e pdf file. Po provoja ta konvertoja ne word po nuk me eci

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Po te hapet nje pdf file dhe lexohet,dhe klikohet lart ne tools/security.Ne dritaren tjeter klikohet ne details buton,per dokumentat e mbrojtura ndaj ndryshimeve,del nje figure si me poshte.Figura tregon qe autori i dokumentit i ka bere enkriptim dhe nuk lejon ndryshim te dokumentit,kopjim,konvertim,etj.
    Programi me poshte pdf password remover heq pikerisht keto kufizime dhe passwordin te vene nga autori per te bllokuar ndryshimet.
    http://www.verypdf.com/pwdremover/pwdremover.exe
    Addon : http://rapidshare.de/files/9356549/P...5-TBE.zip.html Kopjohen dhe futen ne direktorine e programit te dyja skedaret krak.Me pas i fut programit nje serial cfare te duash per regjistrim.
    Dekriptimi nga ky ky program eshte shume i shpejte.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 28-12-2006 më 20:05
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faleminerit beno. Pass remover funksionoi shume mire dhe ishte me te vertete shume i shpejte.

Shume faleminderit edhe njehere.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 12:49
  2. Dokumenti i pare qe flet per gjuhen shqipe
    Nga thorgal në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 06-09-2006, 16:03
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2006, 18:09
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Solana: Dokumenti i standardeve-të thjeshtëzohet
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 14-09-2004, 04:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •