Big deal... ble tjeter mi. Ca ti besh atyre fobive qe nuk i zgjidh dot kaq kollajPostuar mė parė nga Leila
![]()
Big deal... ble tjeter mi. Ca ti besh atyre fobive qe nuk i zgjidh dot kaq kollajPostuar mė parė nga Leila
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Phthiriophobia – Frika nga morrat. (Pediculophobia)
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kom pas i qen ke lagja , kur isha anej nga mosha 11-12 vjeē sa her qe kalojsha anej i gjujsha me shkelm , 1 her , 2 her , 3 her . Nji dite tjeter sa desha me i gjujt , sikur i kishte dhon nanjoni redbull , lol , kishte mor zemer zagari ma ka fut i t'kafshume , po jo te kafshume , me shtrriu pertoke , Kaē ke e djathta Kaē ke e majta deri sa nxorri dhe ai dufin e vet , qe ate dite , titi se kaloi mo ate rrugice deri sa qeni ngordhi![]()
Ndersa tani ne ket moshe fobi kom vetem Motorrat se e kom thy qafen i her qe atehere skom hyp mo , edhe semundjet , sa her qe smurem paramendoj gjonat me te kqija (kuptohet ato after life )![]()
hajt shnet
jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nausika : 09-05-2006 mė 10:33
Para disa vitesh gjate notit ne det pata nje shtangim te muskujve dhe.... kuptohet u dasht te aktivizohet ekipi per shpetim te me nxjerr nga deti se mbeta as poshte e as larte ujit
Prej atehere e kam shume frike thellesine, me e keqja jo qe une nuk futem dot ne thellesi te ujit,por edhe kur dikush i aferm i imi shkon ku eshte thellesi e madhe une dridhem nga frika,dhe e paramendoj me te keqen.
Gjarperinjte kam pas tmerr gjithmone une.Me shume ideja se eshte dicka qe te afrohet pa e ndjere dhe tinez sesa frike nga lloji species.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 09-05-2006 mė 09:20
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
vuaj nga fobia e degjimit te zerave nga hici. psh ndersa po shkruj ket mesazh sapo degjova i ze nga majtas tu me thirr ne emer. sapo nigjoj nji ze tjeter nga djathtas qe thot "dil nga aty se do digjesh". tani po nigjoj i sirene zjarrfiksje. kam edhe araknofobi mduket po ket e kuroj me araknocid.
Une kam fobi nga Dj-Gabrieli..lool
Fobia ime lidhet me vetetimat,bubullimat,aq shuyme brengosem kur ka kesi procese natyropre sa dridhem e tera dhe qaj.
Perndryshe trishtohem nga insektet e ndryshme,nga gjaku dhe qente por besoj se kjo nuk ka te bej me ndonje estra-fobi!
ArsGothicė
Frika nga bubullimat - Trontofobia
Frika nga gjaku - hemofobia
Cdo gje qe nuk na vret na ben me te forte
une kam tmerr minjte ! po me pate inat me mua tregome nje dhe shifemi ne boten tjeter!!!!!
failure is not an option!
Krijoni Kontakt