Un mendoj qe homoseksualiteti esht nje realitet qe prek te gjith ne nč menyre indirekte.
A mendoni qe homoseksualiteti esht me i perhapur ndermjet femrave?
Un mendoj qe homoseksualiteti esht nje realitet qe prek te gjith ne nč menyre indirekte.
A mendoni qe homoseksualiteti esht me i perhapur ndermjet femrave?
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Hmm pyetje interesante kjo dhe po shkruaj dy rreshta shpejt e shpejt para se administratoret ta mbyllin ose ta cojne ke koshi i forumit sic behet me cdo teme qe tenton te preke tema homoseksuale.
Megjithese nuk ka studime me sa di un ne shifra per seksualitetin dhe besoj se eshte shume e veshtire te arrish ne konkluzione te tilla. Megjithate un mendoj qe eshte me i pranueshem ne shoqeri per femrat sesa eshte per meshkujt. Kam kurioz te di mendimet e te tjereve meqe kjo eshte teme gati a parrahur ne shoqerine shqiptare.
NeverAgainVolunteerYourself
Dy fjale shpejt e shpejt para se te kalohet tema ne PDG nga stafi.
Homoseksualiteti nga statistikat eshte me i perhapur te meshkujt se sa te femrat. Popullesia homoseksuale psh ne US eshte shume e vogel, (ne krahasim me stereotipet nga grupet homoseksuale, ku disa prej tyre pretendojne se eshte 10%.) Eshte perafersisht 2% e popullesise. Nga kjo perqindje shumica jane meshkuj se sa femra qe bejne jete te hapur homoseksuale.
Por arsyeja qe ekzistojne steriotipe te tilla qe femrat perbejne shumicen eshte se shume femra ne nje menyre ose ne tjetren eksperimentojne me tendenca te tilla, por qe ne fund zgjedhin nje jete heteroseksuale. Po te shikosh ne US psh videot e reklamave te kanalit E!, "(Kollege) Girls gone wild"te bejne te mendosh se shume femra jane homoseksuale aka lezbike, gje qe nuk eshte e vertete. Kam njohur nje vajze ne shkolle qe bashkejetoi dy vjete me nje vajze tjeter, dhe tani eshte e martuar me nje djale dhe ka dy femije. (Materiale per Jerry Springer
.)
Ndersa per meshkujt eshte me veshtire, ose nuk luajne nga instikami kur zgjedhin ate rruge, lol.
Shkurt, do t'i thosha hapesit te temes qe te tilla deklarata realisht nuk jane te verteta.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 24-04-2006 mė 17:30
nuk eshte me tabu kjo tem e shof disa reagime ketu pas sa jo te mira
une mendoj se homoseksualizmi per pr po flas keto dy vitet e fundit ka marr formen e vet qysh e ka edhe ne bote,tash nuk e fshehin te gjithe kete gje,e sa i perket se cka ka me shume une mednoj se ka femra,njof me shuem femra bilem ka edhe kengetare kosovare qe jan lezbike
Mendon per Adelinen ?Postuar mė parė nga vajza_pr
hahah jo per ate dike tjeter sepse femren e saj une e kam shoqe jam shokuar kur me ka tregu ksuh e ksuh eshte aty
Edhe une mendoj qe nuk jane femrat ato qe kane numrin me te madh perfaqesues ne homoseksualizem. Ato thjesht eksperimentojne por nje numer shume i vogel i tyre perfundon ne lidhje te perhershme homoseksuale. Ndersa mashkulli ska e provon se provon. Po i hyri asaj rruge e hengri![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ti mendon shume gjera, ce do qe i mendon gabim.Postuar mė parė nga matteo
S'kam gje kunder atyre qe jane homoseksuale, po s'me duket e drejte qe te legalizohen martesat e tyre, te lejohen adoptimet dhe te rriten femijet me mendimin qe kjo eshte diēka normale, sepse s'eshte normale, po eshte patologjike.S'jam kunder atyre qe e kane kete si patologji se shume here s'kane faj dmth s'varet prej tyre, ndaj s'ka pse te jene te persekutueshem dhe ne jeten e tyre mund te bejne ē'te duan, por nese dy prinder te tille rrisin nje femije, s'ka kurrsesi mundesi qe te jete nje femije pa probleme.Sot me prinder normale dhe eshte e veshtire ti shpjegohet bota qe e rrethon, jo me me prinder te tille.
Per t'ju pergjigjur pyetjes: Jo, mendoj qe eshte me i perhapur te meshkujt dhe ralle te femrat te cilat shumicen e rasteve te homoseksualizmit jane biseks.
Ē'eshte homoseksualiteti?
Homoseksualiteti eshte orientim sexual ndaj te njejtit sex.
Ashtu siē jemi te orientuar ne shije ne drejtime te ndryshme edhe kjo eshte nje gje normale qe ju ndodh disa (shume) njerzve. Nuk mendoj se duhen paragjykuar sepse askush nuk ka te drejte te paragjykoj askend per zgjedhjet qe ben ne jete.
Per sa ju perket statistikave ne jane me shume meshkuj apo femra me pelqeu kjo nga Lioness:
Por arsyeja qe ekzistojne steriotipe te tilla qe femrat perbejne shumicen eshte se shume femra ne nje menyre ose ne tjetren eksperimentojne me tendenca te tilla, por qe ne fund zgjedhin nje jete heteroseksuale. Po te shikosh ne US psh videot e reklamave te kanalit E!, "(Kollege) Girls gone wild"te bejne te mendosh se shume femra jane homoseksuale aka lezbike, gje qe nuk eshte e vertete. Kam njohur nje vajze ne shkolle qe bashkejetoi dy vjete me nje vajze tjeter, dhe tani eshte e martuar me nje djale dhe ka dy femije.
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Krijoni Kontakt