Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 83
    instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Darius, po me cudit me ato qe shkruan me siper. E di ligjin per Sexual Harassment qe ekziston ne Canada?
    Sa per topless, per here te pare kam pare ne plazh sivjet, ne nje plazh ne Meksiko. Plazhi ishte i zakonshem, pra jo i vecante, por kishte disa qe ishin topless dhe as qe i behej vone qe ishin ne mes te njerezve te tjere me rroba banjo normale. Nuk me dukej sikur i shikonin, ndoshta ishin mesuar me to. Kishte te moshave te ndryshme. Sa per mua, une asgje nuk mendova per ato. Thjesht nuk ishte aspak puna ime. Pra me fjale te tjera secili ben ate qe i pelqen.
    Ji Vetvetja!

Citim Postuar mė parė nga Lule Portokalli
    Darius, po me cudit me ato qe shkruan me siper. E di ligjin per Sexual Harassment qe ekziston ne Canada?
    Natyrisht qe e di mire ate ligj lule. Po ne ate qe thashe une ska asnje sexual harassment. Askush nuk ngacmoi askend. Nese ti vjen dhe me ve gjoksin para syve nuk eshte aspak harassment nese une shpreh admirimin tim (nese ja vlen) me shikim, pse jo dhe me nje ereksion te rastit. Ne te kunderten harassment ne kete rast eshte nga ana jote
    Pastaj kur une permenda fjale apo fishkellima kuptohet qe spata parasysh as banalitet dhe as budallalliqe por reagime shume normale te tipit, hi apo you look gorgeous. Pra gjera te kesaj natyre.
    Sa per ate qe paske pare ti dhe stu duk se terhoqi vemendjen e ndonjerit se di por po te them qe rastet qe kam pare une ka terhequr vemendjen dhe me reagimet qe te permenda. Nga emri qe ke mendoj se je femer dhe si e tille ne keto raste shikon gjerat ndryshe nga nje mashkull dhe nuk i ve re detaje qe kane tjeter interes per nje mashkull.
    Sidoqofte thelbi nuk ishte ky por ajo qe thashe ne lidhje me meshkujt shqiptar. Pjesa tjeter ishte vetem ilustrim dhe se thashe qe ta krahasoj me cka pare njeri apo tjetri.

i/e regjistruar Maska e baby dream
    Anėtarėsuar
    04-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane,Albania
    Postime
    126
    o pinku une nuk thashe qe do dal vete kujt ti pelqeje le te dali eshte me natyre me tip ajo pune
    ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN

kureshtar Maska e chi_mai
    Anėtarėsuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    ej topless ka pas ne zhiron ne vlore
    ka qene nje vend afer hotel nimfa midis shkembinjve ku rrinin nje grup shoqerie italian -shqiptar.
    kur kam qene ne klase te shtate aty shkoja e beja plazhin.
    (por vetem se nuk lahesha kurre, se rrija lart shkembit qe mos te me shihnin, dhe me behej kurrizi gjak gjithmone)
    all u need is love

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Natyrisht qe e di mire ate ligj lule. Po ne ate qe thashe une ska asnje sexual harassment. Askush nuk ngacmoi askend. Nese ti vjen dhe me ve gjoksin para syve nuk eshte aspak harassment nese une shpreh admirimin tim (nese ja vlen) me shikim, pse jo dhe me nje ereksion te rastit. Ne te kunderten harassment ne kete rast eshte nga ana jote
    Pastaj kur une permenda fjale apo fishkellima kuptohet qe spata parasysh as banalitet dhe as budallalliqe por reagime shume normale te tipit, hi apo you look gorgeous. Pra gjera te kesaj natyre.
    Sa per ate qe paske pare ti dhe stu duk se terhoqi vemendjen e ndonjerit se di por po te them qe rastet qe kam pare une ka terhequr vemendjen dhe me reagimet qe te permenda. Nga emri qe ke mendoj se je femer dhe si e tille ne keto raste shikon gjerat ndryshe nga nje mashkull dhe nuk i ve re detaje qe kane tjeter interes per nje mashkull.
    Sidoqofte thelbi nuk ishte ky por ajo qe thashe ne lidhje me meshkujt shqiptar. Pjesa tjeter ishte vetem ilustrim dhe se thashe qe ta krahasoj me cka pare njeri apo tjetri.
    Darius,
    Per meshkujt shqiptare e kam pasur fjalen une, por se ke kapur ti, sepse nuk te kam thene "ti" ashtu si ke permendur ti mua.
    Sa per ate qe kam pare une dhe opinionin tim, nuk ka lidhje me postimin tend dhe mund te mos komentoje fare, meqe eshte thjesht opinioni im. Dhe per shtese po te them qe aty ku isha une ishte plazh i madh dhe kishte meshkuj dhe femra te te gjitha llojeve.
    Ji Vetvetja!

Citim Postuar mė parė nga Lule Portokalli
    Sa per topless, per here te pare kam pare ne plazh sivjet, ne nje plazh ne Meksiko. Plazhi ishte i zakonshem, pra jo i vecante, por kishte disa qe ishin topless dhe as qe i behej vone qe ishin ne mes te njerezve te tjere me rroba banjo normale. Nuk me dukej sikur i shikonin, ndoshta ishin mesuar me to. Kishte te moshave te ndryshme. Sa per mua, une asgje nuk mendova per ato. Thjesht nuk ishte aspak puna ime. Pra me fjale te tjera secili ben ate qe i pelqen.
    Kjo eshte ajo qe ke shkruar Lule Mbase se kam kapur une ose ska gje per te kapur ketu, either way...ME duket se ke keqkuptuar nje reference qe kam bere aty. Kur kam thene 'ti' nuk te drejtohesha ty personalisht por thjesht eshte perdorur pa percaktim. Pra asgje ndaj teje.

rrezja qe ngroh Maska e dielli qe lind
    Anėtarėsuar
    13-10-2005
    Vendndodhja
    Aty ku zhurma e dallgeve eshte muzike per veshet e mije.
    Postime
    181
    Zakonisht ato qe dalin toples jane ne nje moshe qe nuk ja fishkellen njeri,dhe gjokset e tyre varen si qese plehrash,keshtu qe nuk ja vlen te diskutohet.
    nuk me kujtohet

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar mė parė nga baby dream
    Atehere ju pyes se cfare mendoni mbi topless ne plazh.....jeni pro apo kunder.....??!!

Jemi pro!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    njera u be gati le lozte me top, tjetri rinte ne maj te shkembit dhe i behej kurizi gjak...hej pik e zeze ca nuk lexon njeriu ktu

e vetmja gje qe do lija "topless" ne behar eshte makina
    sjam dakort me ata njerez qe dalin ashtu ne plazh. Tham te bejm ca te duam po jo ta degjenerojm fare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    njera u be gati le lozte me top, tjetri rinte ne maj te shkembit dhe i behej kurizi gjak...hej pik e zeze ca nuk lexon njeriu ktu

e vetmja gje qe do lija "topless" ne behar eshte makina
    sjam dakort me ata njerez qe dalin ashtu ne plazh. Tham te bejm ca te duam po jo ta degjenerojm fare.
    po mire makinen e mbulon kur sje ne plazh
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •