E ka pa njeri RV?
Vukovari Me Cetniket Qe Pishin Mall
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Matador dhe Final Destination 3. Ky i pari me pelqeu shume. Edhe komik edhe action ndersa Final Destination skishte ndonje ndryshim nga dy te paret. E njejta ide dhe intrige gjate gjithe filmit. Megjithate ata qe i pelqejne filmat horror ju them qe ja vlente.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pashe collateralin dje,shum i bukur me tom kuiz dhe xhejmi fax
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
figure tjeter
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Une pashe Prime me Uma Thurman dhe Meryl Streep...
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
Kam harruar ta shkruaj (javen qe kaloi) pashe "Being Julia" Film qe realizon ne menyre krejt te vertete sjelljen britanike. Nuk qe i thone "anglez hesapi"
Nejse, ideja eshte qe eshte shume argetues dhe "edukues" ne kuptimin hipokrit te fjales
Sot pashe "Kicking and screaming" Vetem nje here qesha, ne fund sikur u preka pak, tere filmi ishte kot.
Ndryshuar për herë të fundit nga Manulaki : 04-06-2006 më 15:47
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Dy here mat
kisha goxha nostalgji per filmin, por nuk me pelqeu dhe aq shume. qemoti ato kishim vetem dhe na dukeshin shume te bukura, por nuk mu duk kushedi ca realizim komedie me thene te drejten (plus zeri ishte nja 10 seconda me vonese nga sekuencat e videove, pasi ishte variant i "shkarkuar nga qielli" i filmit![]()
The Break-Up
Vince Vaughn & Jennifer Aniston
Kjut![]()
o-le-le firma
Fun with Dick and Jane...ComiC...Si te gjithe filmat e Jim Carrey-t![]()
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
Krijoni Kontakt