Pashe Fever Pitch ....... ehh film koti . Njerez budallenj , obsessed me ate fare sporti ca ja thone emrin .. qe e lujne me nje cope shkop , dhe hane cumcakiz ... dhe presin ndonje 1 ore sa ti vije topi .... baseball .
Stupid game . lol
Pashe Fever Pitch ....... ehh film koti . Njerez budallenj , obsessed me ate fare sporti ca ja thone emrin .. qe e lujne me nje cope shkop , dhe hane cumcakiz ... dhe presin ndonje 1 ore sa ti vije topi .... baseball .
Stupid game . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga PINK
LoL film koti e vertete, po ama ai ishte idiot i lezetshem..
Une mreme pashe Shrek 2....lol. per hatrin e Brandonit u guzhdume dhe ne
duke pa Shrekun me Fionen, se ne tv ne dhome te tij nuk eshte i njejti. Duhet
cdo cartoon apo film per te shifet ne kuzhine....( pis femi )
Shumicen e "Hero" -njve
ngjyra te bukura yeah ... lol
Liebe! liebe, lass mich los!
sa pash Pride & Prejudice mpelqevi aq shum sa dhe libri :d
Yours, Mine and Ours si tip familjari kshuqe ncuq per muve lol
V for Vendetta... na hutoi. Shume absurd dhe irreal megjithese goxha realizim i mire. Eshte i njejti regjizor qe ka bere Matrix.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une sot pash :
Motociklistet / Biker Boyz (Aksion / Akcion)
Aktrojne / Starring: Laurence Fishburne, Derek Luke, Orlando Jones
Regjisor / Directed by: Reggie Rock Bythewood
Inside Man.
Me pelqeu shume pervec asaj femres qe gjoja ishte shqiptare dhe dukej si arabe/indiane me aksent rus/polak. Nuk kam pare ndonje femer shqiptare me lekure aq te zeze pervec jevgave...
"Modigliani"...me pelqeu.
Krijoni Kontakt