Iiiiiiiiiiiiiii me hile, squhetUne se shikoj dot neser... So me te mbaruar bej pak ndonje pershkrim ketu se mezi po e pres
![]()
(Degjova qe ne Cane nuk para e kishin pritur me shume entuziasem)
Iiiiiiiiiiiiiii me hile, squhetUne se shikoj dot neser... So me te mbaruar bej pak ndonje pershkrim ketu se mezi po e pres
![]()
(Degjova qe ne Cane nuk para e kishin pritur me shume entuziasem)
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
edhe ketu ne Amerike nuk pati shume review te mira sa pritej, dicka mesatare, po te shikojme si do jete, se kritiket nganjehere kane shije me vetePostuar më parë nga Darius
![]()
Postuar më parë nga Lioness
Normal dhe une prisja me shume, te pakten pasi lexova librin. Regjizori e kishte ndryshuar disi rrjedhen e historise , megjithate permbajtja e librit ishte transmetuar ne film pergjithesisht .
lol thashe chick flick and not chicks with flickssepse te rralle jane meshkujt qe komplimentojne nje film kaq romantik sa ky.. romantik deri diku
![]()
By the way.. dhe une mezi po pres te shoh Da Vincin sot.. se di ne do gjej bileta.. duhet te shkosh dy ore perpara me aq propagande sa i kane bere librit dhe filmit gjithashtu.
P.S Vrapo se te kapi :P kush.. ?
"Walk the Line"
E pashe dije ne darke. Nuk ja vlen per ri-shikim. Nje here drama mjaftonte.
My whores left me no time to get married.
- Looks like you are going to a funeralPostuar më parë nga Pilivesa
- Maybe I am.
Great movie
"The interpreter" - fantastik!
"Venegance is a lazy mood of mourning!"
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Pardje pashe United 93. Film i perkushtuar viktimave te Shtator 11, 2001. Sic shihet nga titulli, filmi perqendrohet tek aeroplani United Airlines 93, i vetmi avion i rrembyer nga terroristet qe nuk arriti destinacionin. Minutat e fundit ishin shume emocionuese duke gjykuar nga reagimi i njerezve te ulur prane meje.
Doja te shihja Art School Confidential (komedi) por per dreq nuk jepej ne teatrin tim.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Family Stone
pupupu ca filmiii kott me futi frikennn pa pik kuptimi aj suerr mos e shifni kot se harxhim kohe lol
God is coming and SHE is mad
"Poseidon"
Film qe te ben te te rrethqethet trupi ne disa skena. Teper e frikshme idea e nje vdekje te tille. Sidomos kur shifja ate femine e vogel, nuk mund te imagjinoja sesi mund te ndihet nje nene kur e shef femine duke u mbyte para syve te saj.
Me duket se jam ne "Tomke" mood
"Mission impossible III" dhe "War of the worlds" - niiiiiiiiceeeeeeeeee
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Krijoni Kontakt