Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ne prag te luftes se trete boterore po vemi.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga F_LASKU
    Paskan dale hapur ne televizor eeh?.Simbas teje cdo gje qe thuhet ne televizor eshte e vertete.Televizori thote qe ne luften e dyte boterore jane vrare 6 milion cifute por kjo eshte genjeshter me bisht.Televizori thote qe Bushi po lufton per te cuar demokracine ne Irak etjere dhe kjo eshte genjeshter.
    Prandaj them qe pak rendesi ka se si e qysh drejtohet kjo organizate.Te pakten per ne te thjeshtit nuk ka rendesi.Ne duhet solidarizohemi me njerezit e tjere si ne.Ne, kopeja i vuajme mbi shpine keto organizime e trufa.
    lasku, ka shume rendesi kush i drejton ata psikopate.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga diikush
    ti ose je tyc far dhe nuk e kap ku e kam fjalen une, ose je ndonje talibanski agjitacion-prapagande vullnetar
    ........

ik futi trurit ndonje lavazh se qenka bere ndryshku 2 gisht ; me mire te besoj kete se te besoj qe qenkan shtuar rradhet e terroristave dhe mbeshtetsve te tyre me shqiptare dhe vijne na bejne propogande neper forume!
    i ke te tera mire dikush perveç ketyre dy paragrafeve,
    te jesh i sigurte qe lasku nuk i ka qejf terroristat dhe vetem ai njeri nuk e ka te lare trurin se i analizon mire gjerat perpara se ti pranoje.
    Te siguroj per kete se e njoh vete dhe ai nuk ben propagande as per krishtin e as per muhamedin e as per talibanskit.

pastaj ai nuk kishte ndermend te te ofendonte ty, te lutem mos u keqkuptoni.
    shendet.

Konspiraci ose jo 9/11 eshte dicka qe ngado qe ta kthesh prape ndjell vetem zi dhe kob. Edhe ne lajmin qe postova ketu ajo qe me duket mua spo kuptohet eshte fakti qe ska rendesi nese eshte teori konspirative se kush e beri 9/11 dhe se eshte al-Qaida apo vete qeveria. Ska rendesi se kush eshte burimi i ketij lajmi, terrorriste apo thjesht propagande e qeverise per te mbajtur popullin amerikan ne gjendje terrorri dhe te kete mbeshtetjen per luften e ardhshme ndaj Iranit.
    Ajo qe ka rendesi eshte qe si do qe te veje puna, kushdo qofte pergjegjesi, ata qe vuajne jane populli i thjeshte.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Darius
    ..e qeverise per te mbajtur popullin amerikan ne gjendje terrorri dhe te kete mbeshtetjen per luften e ardhshme ndaj Iranit.

Eh po kshtu eshte pak nje Bomb.. cka i duhet te sulmoj Iranin , pse nuk po sulmon ndonje vend tjeter , po pikerisht Iranin.. Ketu ka pjell dicka e madhe kshtu nuk shkon , ndryshe nuk ndalen tani ata Amerikanet futen ne Iran edhe nja 5.000 apo 10.000 veta ja vrasin ne Amerik me ndonje sulm dhe kaq.

Luft kunder Terrorizmit ( Lufta Kunder Islamizmit dhe PIKKKKKKKKK )
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Luft kunder Terrorizmit ( Lufta Kunder Islamizmit dhe PIKKKKKKKKK )
    po si jo,
    te gjithe islamin duan te luftojne,
    edhe iraku ishte shtet islamik ne fakt, ishte diktature.
    Se kush do te luftioje tjetrin ajo duket qarte,
    jane ata ekstremistet qe duan te kthejne boten si te duan ata.

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Nuk e di por disa dervisheloge ketu gjykojne sikur amerika e paska hipotekuar te verteten dhe cdo gje qe del jashte mendimit te asaj eshte genjeshter.

Hipokrizia boterore sot ska kufi.
    Sulmohet Iraku se ska demokraci nderkohe qe shahen palestinezet pse i zgjodhen Hamasin me demokraci.
    Sulmohet iraku se ska arme kimike nderkohe firmat amerikane vete ia kane shitur keto arme ne luften Irak-Iran.

Tani duan te sulmojne iranin mirepo me sa duket kete ka per ta bere ndonje bashkepunim europian qe mos i lejne fucite e naftes te gjitha amerikes.Franca dhe Gjermania nuk e durojne dot te jene te varur nga amerika.Po keshtu dhe Rusia po keshtu dhe Kina.Mirepo si perhere amerika do te siguroje mireqenien e saj nga terroristat qe sdo ti japin me nafte dhe keshtu qe lufta kunder terrorizmit eshte shenderruar lufte per egzistence dhe sigurim te lendeve djegese.

Pa to Ekonomia amerikane do kishte kapitulluar me kohe.

Nuk e di ndoshta dhe Venezuela dhe presindetin Shavez nje nga vendet me ekport me te larte te naftes do te jete ne vendet nen shenjester jo qe ka terroriste porse sepse ka ate qe queht ari i zi per ameriken pa te cilin amerika si nje parazit nuk jeton dot as edhe nje dite.Prandaj tani le ta shijojme te gjithe embesiren e vdekjes te njerzimit .Ithtesiren do ta shijojme pak me vone sigurisht qe nuk shpetojme dot prej saj qofte ajo prej natyres apo prej dores njerzore.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ne Venezuela nuk ka aq budallenje sa ne Arabi.
    Per kete nuk ka shanse Amerika. Ne Arabi i ndihmojne njerzit ne e mer te "Allahut". Kesaj i thone, iu ka rene sopata ne mjalt.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Citim Postuar më parë nga F_LASKU
    Paskan dale hapur ne televizor eeh?.Simbas teje cdo gje qe thuhet ne televizor eshte e vertete.Televizori thote qe ne luften e dyte boterore jane vrare 6 milion cifute por kjo
    Na eduko pra pak. Ne naivet qe informacionet baze i marrim nga masmedia do te lumturoheshim jashte mase sikur te na tregoje se me c'fare shpejtesie vala e detit te sjell shishen me papirusin brenda,apo shpejtesia e shtegtimit te kumurise me lajmin tek kthetrat.
    Paranoizmi juve ju vjen nga ato 'visionet' ne mes te dites me diell ku ne vend qe te shikoni perqark germadhat e xhamive shiite te Najaf-it e tregjet e zarzavateve te kthyme permbys nga eksplozionet e ''Luftetareve te Shenjte'',ju ne ate mendjen tuaj te kalbur ''shikoni'' germadhat e NY e ''gjunjezimin'' e Amerikanit.
    'Skepticizmi' juaj mbi lajme si ai me lart nuk eshte gje tjeter vecse cinizem per te perligjur te Keqen qe njerezimi po ballafaqon sot,duke u munduar qe kete Skepticizem ta ''perfshini'' ne ate produkt te llogjikes suaj te ndrydhur qe ju e quani uuuuu ''nje Konspirasi e Mistershme edhe e Frikshme'' qe po na manipulon. Buu
    Ndryshuar për herë të fundit nga LONDON-TIRONC : 19-03-2006 më 09:19
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

i/e regjistruar Maska e etan
    Anëtarësuar
    24-09-2004
    Vendndodhja
    Kamerun - AFRIKA QENDRORE
    Postime
    91
    Kerkoni ketu http://reopen911.online.fr/?page_id=7 ose tek kjo faqe ulni kete torrent http://www.smartorrent.com/?page=torrentinfo&tid=4612 dhe shikoni kete film qe eshte i ndaluar ne USA ...
    kurajo te gjitheve dhe

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Zbulimi i Amerikës u bë nga arabët
    Nga Davius në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 20-11-2009, 16:49
  2. Fjalimi i presidentit amerikan Obama ne Kajro te Egjiptit
    Nga Brotherhood në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 06:10
  3. Zëri i Amerikës shënon sot 65 vjetorin
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 18:01
  4. Bushi po perpiqet te krijoje supershtetin e Amerikes se Veriut?
    Nga Darius në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-06-2006, 20:01
  5. Nese do ishit President i Amerikes me mandat 4-vjecar....
    Nga R2T në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 07:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •