Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 130

Tema: Mistere

Me vjen keq te ngarkoj temen me gjera te tilla. O qyfyre emri i autorit te zbulimit eshte James Hurtak. E ke ne shkrimin #64. Mjafton te kerkosh ne google dhe do e gjesh.

Darius nuk mė duket aspak a drejtė kjo fshirja e komenteve nė kėtė menyrė. Unė tė them qė kėrkova dhe nuk e gjeta dot filmimin pėr tė cilin ti flet te postimi #64 dhe tė kėrkova pėrsėri nėse mund tė mė thuash se ku mund ta shikoj. Se kuptoj pse nuk mund tė thuash "mė vjen keq por nuk e kam" apo "nuk mund ta gjej tani pėr tani" dhe mbyllet me kaq muhabeti, biles ta kishe thėnė qė nė fillim dhe s'do ishte mbushur tema me postime tė tilla.

Sepse ta kam thene te qarte njehere pergjigjen por me duket e paske te veshtire ta kuptosh. Per gjera te tilla mund te me dergosh mp dhe jo neper tema. Nuk jane tema keto per chit chate.

Darius, po marr mundimin ta shkruaj pėr tė disatėn herė. Nuk besoj se tė kerkosh tė shikosh filmimin ėshtė dalje jashtė teme apo muhabet per mp. Ėshtė diēka qė do u interesonte tė gjithėve. Se kuptoj pse nuk mund ta japėsh adresėn ku mund tė shihet qė ta shikojnė tė gjithe, apo tė thuash nuk e di nėse me tė vertetė nuk e di.

Ok po te pergjigjem per here te fundit. Nuk e kam zakon te bej kercenime por do me detyrosh te te ndeshkoj per shkelje te vazhdueshme te rregullores. Te kam thene disa here rrjesht qe per gjera te tilla kam mesazhet private dhe mos e qelbni temen me kokfortesira e lagu se lagu. Une te fshij shkrimet jashte teme ti vazhdon e i poston. Une prape ti fshij dhe ti prape nuk heq dore. Nqs ti nuk merr vesh si njeri dhe me te mire atehere une di te ta kthej edhe ndryshe. Nuk dua me asnje pergjigje mbas kesaj qe po shkruaj. Po pate gje per te sqaruar me dergo mp.

Ja ku e ke torrent file, shkarkoje dhe shikoje filmin meqe nuk do te lodhesh e te besh kerkime vete ne google. E kam dhene titullin me dhjetra here aty. Kam vene filmimin qe tashme nuk punon dhe ti prape me kerkon se ku mund ta gjesh. Une nuk jam ne kete teme te mesoj njerezit si te kerkojne file neper internet.

LINK

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469

dokumentar

Mysterious Origins Of Man

Ne fakt ky dokumentar eshte i preferuari im dhe nje nga me te fortit qe eshte bere ne mbeshtetje te idese te nje njerezimi me te lashte e me te sofistiskuar se ai qe njohim ne. Duke qene se ka nje teme qe ekziston per misteret me mire po e bashkoj aty pasi ka me shume kuptim. Faleminderit qe e postove pasi kisha kohe qe nuk e kisha pare.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Para ca ditesh e pashe kete dokumentar une. Interesant, it proves my point even more Biles kete tip firme dhe vendodhjen e ketij tipit siper teje, vetem mendja e atij qe me dergoi linkun mund ta pjelle lol.

Dhe nga balta krijova Ademin dhe n'Hava
    dhe u thashe...shumohuni tani (bageti pa brire)

PS: Me kete vrrull te madh qe e kane nisur tani, nuk do jete e gjate koha kur shume veta do zhgenjehen e shume te tjere do gamisen fare nga trute.

Me te vertete jashtezakonisht interesant ky dokumentari, ja vlen qe te shikohet disa here madje.
    Me beri pershtypje ajo qe thote ne fund Graham Hancock:
    "Une, jam i bindur, bazuar ne evidencat, qe ne jemi nje specie me amnezi, ne kemi harruar dicka shume te rendesishme nga e kaluara jone..."

Me pelqen fakti qe eshte Virginia Steen-McIntyre ne kete dokumentar. Eshte nje person qe ja kam permendur emrin shume here ne kete nenforum dhe ate te arkeologjise. Pa llogaritur te tjeret (megjithese per M.Cremo-n ka shume qe e sulmojne dhe se pelqejne) po si dokumentar eshte shume interesant dhe akoma me interesant eshte libri i quajtur Forbidden Archeology qe nje dite dhe mund ta punoj per forumin.

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mistere gjuhėsore
    Nga FLORIRI nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 29-09-2013, 17:10
  2. Mistere te historise
    Nga Era1 nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 02-11-2007, 17:54
  3. Katekizmi i Krishterė Orthodhoks
    Nga Eni nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 29-06-2005, 23:58
  4. Ditet e fundit.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 13-05-2005, 03:51
  5. Besimi Orthodhoks
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 06-04-2005, 02:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •